Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
Rögle BK
1:6 (1:1, 0:1, 0:4)
EHC Kloten Flyers
Pátek 08.04.2016, 11:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Z dnešního utkání je to vše, díky za pozornost a u dalších hokejových přenosů se těším na počtenou! (13:08:45)
     
    Kloten má po tomto utkání na kontě 4 body ze dvou zápasů. Rögle při svém premiérovém utkání na turnaji vyšlo bodově naprázdno.
     
    Na straně Klotenu se blýskl fantastickým výkonem brankář Joel Messerli, který se stal ústřední postavou toho, že Rögle nevyužilo tolika přesilových her a ztroskotávalo při svých útočných snahách.
     
    Čtyřmi góly v rozhodující třetí třetině rozhodli o svém vítězství hokejisté švýcarského Klotenu, kteří do závěrečné dvacetiminutovky vstoupili s kratší přestávkou souvislým téměř sedm minut trvajícím oslabením. Jenže Rögle svých šancí využívat nedokázalo, na druhé straně Kloten byl v proměňování šancí dnes smrtonosný.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Postavení mimo hru zastavuje útok hráčů Rögle.
     
    58:42
    Messerli zůstává pozorný i za rozhodnutého stavu a blýskl se zákrokem lapačkou.
     
    57:20
    Kloten právě vstřelil branku!
    Hokejisté Rögle z dnešního utkání odejdou s debaklem. Po návratu Busovskyho na led a hře pět proti pěti se střelecky prosazuje dnes podruhé IAN DERUNGS, který měl před sebou poloodkrytou klec, čehož náležitě využil. Asistence: Hassan Krayem.
     
    55:58
    Kloten právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního utkání je definitivně rozhodnuto! Po šťastném odrazu Hassanovy přihrávky o nohu ANDRINA GiTCHENKA se puk dostává za Janssonova záda. Asistence: Hassan Krayem.
     
    54:51
    A je po přesilovce. Na trestnou lavici totiž míří Busovsky, který sekl brankáře Janssona přes rameno poté, co švédský gólman úspěšně zastavil puk.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu Rögle BK (Nilsson – 2 min., sekání).
     
    54:02
    Zasaženým byl Adam Jernberg, který je však v pořádku a bude moci pokračovat. Jenže za pouhou vteřinu začne přesilová hra Klotenu, jelikož na trestnou lavici míří jeden z hokejistů Rögle.
     
    54:02
    Na led musí zdravotníci Rögle, kteří míří k brance Klotenu, kde byl zasažen pukem do oblasti kolene jeden z útočících hráčů. Trefil ho střelou vlastní spoluhráč.
     
    53:42
    Hokejisté Rögle sice kombinují v útočném pásmu, ale nedostávají se do kvalitních střeleckých pozic. Hráčí švédského celku musí být z průběhu zápasu dost frustrovaní.
     
    52:03
    Možná jedna z posledních šancí pro Rögle. Další přesilovku švédskému týmu nabízí Pina, který si přidržel soupeře.
     
    51:14
    Kloten právě vstřelil branku!
    Už na 4:1 pro Kloten zvyšuje ANDRIN GITCHENKO, který se dostal k dorážce po střele Mettlera a trefuje kotouč pod víko. Asistence: Julian Mettler.
     
    50:04
    Za obranu Klotenu se vydal Karl Palsson, jehož však opět vychytal Joel Meserli! Brankář švýcarského týmu je dnes úžasný!
     
    48:50
    Kloten právě vstřelil branku!
    V hokeji platí pravidlo, že pokud nedáš, tak velmi často dostaneš. Rögle mělo spoustu šanci, ale nevyužilo jich a Kloten se dostává do vedení o dvě branky. Jansson sice předvedl dva zákroky, ale jeho pozice na ledě využil MARTIN BUSOVSKY, který zvedl puk nad něho a dostal touš za brankovou čáru. Asistence: Laurent Kalin, Ian Derungs.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. Betholdsson (Jenberg, Magnusson) – 3. Mettler, 29. Derungs, 49. Busovsky (Kalin, Derungs), 52. Gitchenko (Mettler), 56. Gitchenko (Krayem), 58. Derungs (Krayem)


    Rögle BK: Jansson (Didrik) – Persson, Johansson, Nygard, Bondesson, Johnsson, Nilsson, Larsson, Granqvist – Bertholdsson, Wennstrom (C), Magnusson, Jernberg, Palsson, Martinsson, Nilsson, Arvidsson, Ruuskkanen, Kurtz-Bengtsson.
    EHC Kloten Flyers: Messerli (Heinicke) – Brunner, Morel, Rossi, Kalin, Zingg, Pina – Derungs, Gitchenko, Lehnmann, Muller, Privet, Halbeerstadt, Krayem, Locatelli, Mettler, von Arburg, Waibel, Busovsky.
    bahis siteleri