Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
HC Davos
7:1 (6:0, 1:1, 0:0)
Adler Mannheim
Pátek 08.04.2016, 15:00 • Malá sportovní hala, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Pierre Preto (MAN) 0+0
    Tanner Ramon (DAV) 2+2 (17:01:09)
     
    V poslední části utkání gól nepadl a Davos nad Mannheimem vítězí vysoko 7:1 poté, co v první třetině vstřelil šest gólů. Konečný výsledek. HC Davos 7 Adler Mannheim 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Samu Pakarinen si ještě v závěru utkání připsal jeden zákrok, ve zbytku třetí části už se toho ale zřejmě moc nestane.
     
    58:02
    Stefan Spinell z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu a na vzdálenější levé tyči se ho ze vzduchu pokusil sklepnout do prázdné brány Fadri Riatsch, jenže kotouč těsně promáchl!
     
    56:40
    Hokejisté Davosu vyhodili puk přes všechny čáry až za bránu Samu Pakarinnena, jenže v době, když hráli v plném počtu, takže se vzápětí pískalo zakázané uvolnění,
     
    56:21
    Vyloučený Dawid Dziambor se vrací zpět na led a Mannheim hraje v plném počtu.
     
    54:21
    Dawid Dziambor (MAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    53:25
    Mike Fisher se pokusil vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, jeho následná střela zápěstím ale zamířila pouze do výstroje připraveného brankáře Flavia Allenspacha.
     
    52:13
    Sebastian Hon na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k na první pohled nenápadné střele, ta ale byla tečována a nakonec se od levé tyče odrazila do levého rohu ledové plochy!
     
    51:21
    Fadri Riatsch na levém křídle předvedl zpětný oblouk a poté zápěstím vypálil, jeho pokus byl ale zablokován a brankář Samu Pakarinnen zasahovat nemusel.
     
    49:54
    Tobias Moller ze stejného prostoru jako přední Philipp Mass pro změnu vypálil, Flavio Allenspach byl ale u své pravé tyče připraven a po včasném sklapnutí betonů jeho pokus vyrazil!
     
    48:38
    Philipp Mass na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu, jeho táhlé nahození ale bylo sraženo vedle levé tyče.
     
    47:21
    Sven Riatschi (MAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:21
    Lorenzo Glarner (DAV) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    45:23
    Sven Schultz napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke střele, která by zřejmě mířila do brány, jenže byla tečována a puk skončil těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    44:26
    Rudolf Guellmalz ze středního pásma nahodil puk za bránu Davosu a společně se svými spoluhráči zamířil na střídačku.
     
    42:56
    Gregor Pilgram si v rohu obranného pásma pohrával s pukem a vzápětí něj o něj přišel. Naštěstí má ale spoluhráče, který za něj zabojoval a za vlastní bránou kotouč po tvrdém hitu vybojoval zpět.
     
    41:15
    Mike Fisher byl hned u boxu časoměřičů tvrdě naražen na mantinel, který se pořádně otřásl, div, že na nás nespadl.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Glarner (Pilgram, Tanner), 7. Tanner (Hofmann, Rauter), 12. Zinsli (Heini), 13. Tanner (Glarner, Pilgram), 20. Wetter (Tanner), 20. Pingeon, 29. Heini (Zinsli) – 26. Fisher (Valenti, Ewald)


    HC Davos: Allenspach (Kortin) – Barandun, Noggler, Pleisch, Rauter, Zanini, Hofmann, Pilgram – Baumgartner, Glarner, Heini – Luthi, Pingeon, Riatsch – Spinell, Stiffler, Wetter – Zinsli, Misani, Camichel. Hlavní trenér: René Müller.
    Adler Mannheim: Schickedanz (Pakarinnen) – Quellmalz, Dziambor, Mass, Ewald, Moritz, Seider, Moller – Klos, Eckl, Bauhof – Lutz, Fischer, Schultz (C) – Hermann, Valenti, Preto (A) – Henn, Lee Geis, Hon. Hlavní trenér: Frank Fischöder.
    bahis siteleri