Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Pátek 08.04.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Radek Faksa s Alešem Hemským řádili.

     
    Tři hvězdy utkání

    Colton Sceviour (DAL) (1 + 0)
    Jason Dickinson (DAL) (1 + 0)
    Jordie Benn (DAL) (1 + 0) (05:15:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Aleš Hemský (DAL) (0 + 2, 3 střely, čas na ledě 13:30)
    Radek Faksa (DAL) (0 + 2, 1 střela, čas na ledě 11:29)
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 532 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    Dallas Stars: 31

    Colorado Avalanche: 19
     
    Další branky už tedy dnes neuvidíme, přestože trenér Patrick Roy ještě i v posledních vteřinách odvolal brankáře a Colorado hrálo s prázdnou klecí. Dá se říci, že Dallas Stars vítězí zaslouženě 4:2, jelikož měli po celou základní hrací dobu daleko více ze hry, což se projevilo nejen na celkovém skóre, ale také v počtu střel na branku, kde na tom byly Hvězdy výrazně lépe. Za stavu 3:0 sice ještě dokázali hosté zmírnit domácí náskok, ale poté už se téměř k ničemu nedostali a domácí berou výhru v základní hrací době. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    Konec zápasu.
    59:00 Shawn MATTHIAS - 4:2
     
    59:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, máme tu ještě v poslední minutě základní hrací doby změnu ve skóre ze strany Colorada, které dokázalo, že se rozhodně nechtělo jen tak odevzdat v závěru zápasu a přeci jen se ještě prosazuje. Všechny v hale a možná i tak trošku sebe dokázal překvapit Jarome Iginla, jenž propálil Kariho Lehtonena a zmírnil tak náskok domácích Dallas Stars. Puk ale před gólmanem Stars ještě tečoval autor gólu SHAWN MATTHIAS. Tak co, bude to pro dnešek s gólovým účtem vše? Asistence: John Mitchell, Tyson Barrie.
     
    57:57
    Ale hosté se ještě snaží prosadit v útoku a rozhodně se jen tak nevzdávají. Jde ale vidět, že už nejsou tak důrazní na puku jak doposud.
    56:54 Antoine ROUSSEL - 4:1
     
    56:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže tento risk se nakonec lavičce Colorado Avalanche moc nevyplatil, protože to trvalo jen několik vteřin a domácí mančaft celkem v pohodě trefuje odkryté zařízení hostujících Avalanche. S kotoučem na hokejce se do středního pásma s klidem dostal ANTOINE ROUSSEL, jenž u modré útočné čáry zamířil a poslal puk do sítě. Docela snadná práce pro něj a zdá se, že o vítězi je pomalu rozhodnuto. Asistence: Aleš Hemský, Radek Faksa.
     
    56:25
    Patrick Roy se ani dnes nevzdává a už nyní odvolává brankáře, takže bude riskovat s prázdnou klecí a s šesti muži v poli.
     
    56:23
    Ještě jedna komerční pauza ve třetí třetině, poté už budeme pokračovat ve zbytku základní hrací doby.
     
    56:05
    Také v tomto případě doletěl puk přes všechny čáry k zařízení Stars, ale puk ještě předtím někdo tečoval, takže se asi nejednalo o zakázané uvolnění.
     
    55:25
    Už ovšem akce na druhé straně hrací plochy a pozor musel dávat Calvin Pickard, který tasil levý beton proti pokusu z pravého kruhu.
     
    55:02
    Comeau se pokusil překvapit obranu soupeře, leč nakonec marně, protože ta byla na jeho kličkování v blízkosti Lehtonenovy klece připravená.
     
    54:38
    Už nezbývá Coloradu moc času, jen něco málo přes pět minut do konce základní hrací doby a Laviny se jen těžko dostávají k něčemu, jako je závěrečný tlak.
     
    54:17
    Další icing Colorada, hostům se moc nedaří rozehrávka, což se tedy znovu potvrdilo nyní.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 16. Dickinson (Ničuškin), 24. Sceviour (Sharp, Klingberg), 29. Jordie Benn (Hemský, Faksa), 57. Roussel (Hemský, Faksa) – 51. Beauchemin (Landeskog, Mitchell), 59. Matthias (Iginla, Mitchell)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russell, Goligoski, Jordie Benn, Klingberg, Oduya, Johns – Jamie Benn, Eakin, Sharp – McKenzie, Dickinson, Ničuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Moen, Fiddler, Sceviour
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Zadorov, Johnson, Redmond, Holden, Barrie – Boedker, Duchene, Grigorenko – Matthias, Söderberg, Landeskog – Comeau, Mitchell, Iginla – Agozzino, Skille, McLeod

    Rozhodčí: St. Pierre, Kozari – Rody, Wheler

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri