Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
3:7 (0:3, 1:4, 2:0)
ZSC Lions
Pátek 08.04.2016, 18:00 • Tipsport Arena, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Během dnešního dne jste jste společně se mnou a onlajny.com mohli sledovat velké množství zápasů a věřím, že jste si během druhého hracího dne přišli na své. Gólů a zajímavých situací bylo mnoho. Pro tuto chvíli už je to ode mne vše. Z Tipsport Areny se s Vámi loučí Tomáš Reiner. Na shledanou. (20:13:47)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Deren Kunz 1+0
    Nils Jonhson
     
    V dresu Eisbärenu se sice po přestávce prosadili Kunz s Noackem, na porážce svého týmu už ale nic změnit nedokázali. Konečný výsledek. Eisbären Berlin 3 ZSC Lions Zürich 7.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Do konce utkání zbývá odehrát 38 sekund a s největší pravděpodobností už se na jeho výsledku nic nezmění.
     
    57:29
    Neuparth (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    57:20
    Eisbären právě vstřelili branku!
    NOACK se prosazuje z dorážky a střílí třetí gól Eisbärenu v tomto utkání!! Neuparth ani Warttig z blízkosti neuspěli, a tak to vzal na sebe Noack, který z blízkosti zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Neuparth, Warttig.
     
    56:30
    Do konce utkání zbývá odehrát tři a půl minuty, o vítězi už je ale dávno rozhodnuto.
     
    54:28
    Jeden z hráčů Zürichu zahodil svého soupeře jako papír a Lerroy Rust vzápětí mohl vyrazit do rychlého protiútoku a dost možná i samostatného úniku, jenže ve středovém kruhu zakopl a zajíce těžko říci, zda chytil, ale zřejmě ano!
     
    53:21
    Bölke si na modré čáře hledal místo pro střelu, jenže žádný z jeho spoluhráčů ho zpětnou přihrávkou vzápětí nenašel.
     
    51:51
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUNZ využívá přesilovou hru a snižuje na 2:7 z pohledu německého týmu! Kuschel našel před bránou přihrávkou z rohu ledové plochy Kunze, který vzápětí zamířil k pravé tyči.
     
    51:11
    Klotz vypálil od modré čáry, jenže jeho následná střela byla sražena do přizvednuta do vzduchu a rozhodčí vzápětí Eisbärenu odpískali přihrávku rukou.
     
    49:59
    Hokejisté Eisbärenu tak dlouho obléhali bránu Zürichu, až nakonec o puk přišli a švýcarskému týmu se podařilo vyhodit.
     
    48:02
    Yannick Brünschwieler dostal větší trest, 5 minut nesportovní chování, plus osobní trest do konce utkání.
     
    47:19
    Kubler se ocitl v bezprostřední blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a dobře puk zvedal do horní části brány, jenže trefil pouze lapačku připraveného brankáře Nilse Johnsona!
     
    46:40
    Lars Oeggerli už mohl v mezikruží pálit, jenže se rozhodl pro přihrávku, která byla nepřesná a z nadějné šance nakonec nebylo nic.
     
    45:38
    Tim Berni (ZSC) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    44:47
    Donat vypálil z levého kruhu pro vhazován na bližší tyč, tam byl ale připravený Nils Johnson, který jeho střelu pravým betonem vyrazil mimo!
     
    44:12
    Kunz po nádherné diagonální přihrávce svého spoluhráče zamíchal v levém kruhu pro vhazování s pukem a poté napřáhl ke střele po ledě, která byla zablokována.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Donat (Jentzsch), 52. Kunz (Kuschel), 58. Noack (Neuparth, Warttig) – 14. Brünschwieler (Ooggerli, Lukaszek), 19. Oana (Pfister), 20. Barbei (Widmer), 23. Leuenberger (Barbei), 25. Oana (Kohli), 33. Lukaszek (Diezi, Barbei), 36. Rusi (Diezi)


    Eisbären Berlín: Festag (14. Steffer) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    ZSC Lions: Johnson (Werren) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Guggisberg – Tschudi (A), Lukaszek, Diezi – Rusi, Barbei, Oana – Oeggerli, Arnicans, Calzimiglia – Berri, Sigrist (C), Pfister (A). Hlavní trenér: Paul Berri.
    bahis siteleri