Česko – Dobryj Ljod 7:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
Švýcarsko
Pátek 08.04.2016, 16:45 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    32:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, jdu do červena a zápas nám kvůli osmibrankovému rozdílu předčasně končí. Co se nepovedlo dorážející Patricii Škorpíkové, to dokonala bekhendem ANNA KOTOUNOVÁ – 8:0! Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    30:14
    Zoe Merzová (SUI) – 2 minuty za podražení. Je to vůbec první faul celého zápasu.
     
    29:58
    Sara Kobzaová výtečně vychytala Kristýnu Kaltounkovou, ale zahrajeme si přesilovku.
     
    27:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden! křičí naši rodiče a evidentně si to užívají, protože do nezvratného osudu už chybí jen poslední gól. Kristýna Hájková za brankou vybojovala puk pro ANNU FABŠICOVOU, která prostřelila Kobzaovou mezi nohama. Je to už 7:0! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    Jen připomínám, že pokud bude platit to co loni, tak při osmibrankovém rozdílu zápas předčasně končí. A navíc jsem se dnes s děvčaty vsadil, že pokud Ruskám dají aspoň pět gólů a Švýcarkám osm, tak si stejně jako ony obarvím vlasy na červeno. Nebudu vám lhát, nevypadá to se mnou dobře.
     
    20:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestibrankový rozdíl znamená, že od teď už pojedeme na hrubý čas! Přetrvávající nápor skončil střílenou přihrávkou Barbory Machalové, kterou protlačila za záda gólmanky PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ – 6:0! Asistence: Barbora Machalová, Adéla Škrdlová.
     
    17:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec to čekání nebylo až tak dlouhé, pátý gól je na světě! Vivien Šmajdová si na modré čáře luxusně všimla najíždějící DANIELY PEJŠOVÉ, která sama před D'Addetaovou nezaváhala, puk jí poslala do bližšího růžku – 5:0! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    17:14
    Ve skrumáži dorážela Sára Čajanová, už to vypadalo na gól, ale puk těsně přeletěl tyčku.
     
    14:37
    Kaltounková poslala přesnou přihrávku Kristýně Hájkové, která před sebou měla odkrytou klec, ale v klíčovém momentu jí kotouč sjel z hokejky.
     
    10:20
    Po ose Machalová – Čajanová – Kaltounková šla kombinace, která mohla skončit pátým gólem. Poslední jmenované však kotouč před prázdnou klecí uskočil a D'Addetaová ho schovala do lapačky.
     
    06:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    U každého gólu bych mohl napsat, že to ani jinak dopadnout nemohlo. Česká kanonáda dál pokračuje a rychle směřujeme za předčasným ukončením zápasu. Střelu Dýckové vyrazila D'Addetaová do strany, ale NATÁLIE MLÝNKOVÁ byla u puku jako první a z otočky ho zametla do sítě – 4:0! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    04:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepřestáváme. Ani neuběhlo pět minut a už vedeme 3:0! Už už to vypadalo, že D'Addetaová udrží kotouč pod výstrojí. Jenže ve správný čas na správném místě byla BARBORA MACHALOVÁ, jež si puk stáhla na forhend a lahůdkově ho uklidila do prázdné brány – 3:0. Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    03:49
    Náš nápor na švýcarskou branku dál pokračuje, jako by byl na ledě jenom jeden tým. Obrovské možnosti teď neproměnily Machalová ani Kaltounková.
     
    02:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě šest! křičí čeští rodiče, důvod vám vysvětlím později. Každopádně tlak naší reprezentace vede ke druhé přesné trefě! Z levého kruhu natáhla NIKOLA DÝCKOVÁ a prostřelila drobnou D'Addetaovou přesně mezi betony – 2:0. Bez asistence.
     
    01:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dáváme zatím svou nejrychlejší branku na turnaji, trvalo nám to jenom minutu a půl! Do mezikruží dostala od Kaltounkové přihrávku BARBORA MACHALOVÁ a zvolila střelu k bližší tyčce. Trefila přesně, o tyč cinkla za záda švýcarské gólmanky – 1:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Machalová (Kaltounková), 3. Dýcková, 5. Machalová (Kaltounková, Čajanová), 7. Mlýnková (Dýcková), 18. Pejšová (Šmajdová), 21. Škorpíková (Machalová, Škrdlová), 28. Fabšicová (Hájková), 33. Kotounová (Škorpíková)


    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Švýcarsko: D'Addetaová (21. Kobzaová) – Accolaová, Brichová, Christenová, Forsterová, Freyová, Gianolaová, Ingoldová, Lutzová, Meierová, Merzová, Neuenschwanderová, Pagnamentaová, Schaferová, Seifertová, Stuckiová, Zimmermannová, Moserová, Bessonová.
    bahis siteleri