Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (2:0, 1:3, 1:0)
Rögle BK
Pátek 08.04.2016, 18:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    54:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vede 4:3! Schwamberger šel do rizika a vystartoval proti jedoucímu spoluhráči a následně nahrál do rohu ONDREJI ŠIŠOLÁKOVI, který s pukem prokličkoval až k brance, kde oblafl Ragnevada. Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    39:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přeci jen se do kabin půjde za nerozhodného stavu. Kropáček od hrazení našel křižným pasem střílejícího MARTINA HUGA HAŠE, který naděluje Švédům gól do šatny. Asistence: Vojtěch Kropáček.
     
    37:23
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk Rögle končí brankou, když z mezikruží přesně zakončoval kapitán týmu KEVIN WENNSTRÖM.
     
    32:25
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Další situace ale už končí gólem, po přesilovkové kombinaci si při zmatku v mezikruží našel kotouč JACOB BONDESSON, který svoji střelou vyrovnává skóre utkání. Asistence: Scott Persson.
     
    23:09
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Bondesson vyslal do brejku BENJAMINA MAGNUSSONA, který nejprve naznačil přihrávku a následně prostřelil Wolfa. Asistence: Jacob Bondesson.
     
    11:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta odskakuje na rozdíl dvou branek! Hašovo nahození našlo rozjetého Wojnara. Ten našel na pravé tyči nehlídaného VOJTĚCHA KROPÁČKA, který snad na třikrát dorazil kotouč do odkrytého růžku. Asistence: Jakub Wojnar, Martin Hugo Haš.
     
    09:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    I přes převahu Švédů se Sparta ujímá vedení. Pika ve skrumáži těl vystřelil a gólman Jansson vyrazil kotouč jen do místa, kam si najížděl ŠTĚPÁN ČECH, který otevírá skóre zápasu Asistence: Jevgenij Pika.

    Jakub Janoušek

    Branky a nahrávky: 10. Čech (Pika), 12. Kropáček (Wojnar, Haš), 40. Haš (Kropáček), 55. Šišolák (Schwamberger) – 24. Magnusson (Bonesson), 33. Bondesson (Persson), 38. Wennström


    HC Sparta Praha: Wolf (Jones) – Čajka, Čech, Dani, Flídr, Hadamczik, Haš, Havlín, Horský – Kropáček, Mach, Nacházel, Pika, Safin, Schwamberger, Šišolák, Švarc, Tůma, Vízner, Vorobjev, Wojnar.
    Rögle BK: Ragnevad (Jansson) – Persson, Johannesson, Nygárd, Bondersson, Johnsson, Nilsson, Larsson, Granqvist – Bertholdensson, Wennström, Magnusson, Jernberg, Pálsson, Marinsson, Nilsson, Arvidsson, Ruuskkanen, Kurtz – Bengtsson.
    bahis siteleri