Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Sobota 09.04.2016, 18:30 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Přesilová hra se ještě znásobí, na trestnou lavici za podražení míří Marc Staal a Red Wings budou hrát opravdu dvojnásobnou přesilovku 6 na 3!
     
    58:47
    Abdelkader se tlačil do další šance a Dan Boyle jej musel faulovat, domácí obránce je vyloučen za krosček.
    Justin ABDELKADER - 3:2
     
    58:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak ještě rozhodnuto není! Hosté si vytvořili dobrý tlak v útočném pásmu, který nakonec dokázali využít! Henrik Zetterberg předal puk na modrou čáru Bradu Richardsovi, jenž po trochu riskantní kličce nahodil puk před branku, kde jej šikovně tečoval JUSTIN ABDELKADER! Asistence: Brad Richards a Henrik Zetterberg.
    Oscar LINDBERG - 3:1
     
    57:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře, náhle ale ztratili kotouč a Rangers zvyšují svůj náskok! Puk ve vlastním pásmu získal Kevin Klein, rychle jej předal Fastovi, který vyjel dopředu a ještě přihrál na OSCARA LINDBERGA, který od levého hrazení zamířil přesně do prázdné branky! Asistence: Jesper Fast a Kevin Klein.
     
    56:23
    Tomáš Tatar dostal hodně času a prostoru na pravé straně, jeho střelu ale zastavila tyč Raantovy branky!
     
    55:32
    Kevin Hayes se po velké chybě hostující obrany dostal do samostatného úniku, výborným zákrokem se ale vyznamenal Jimmy Howard!
    Kevin HAYES - 2:1
     
    54:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se po velkém tlaku soupeře ve třetí třetině prosazují! Po krátké anabázi v útočném pásmu se ke střele od pravého mantinelu dostal obránce Dylan McIlrath a jeho pokus před brankou šikovně tečoval KEVIN HAYES, Howard neměl šanci zareagovat! Asistence: Dylan McIlrath a Oscar Lindberg.
     
    48:36
    Justin Abdelkader se dostal ke skákavému puku směřující na branku, Raantovu klec ale o malý kousek minul!
     
    47:03
    Velká šance ale také na druhé straně! Po ráně Marca Staala se puk nebezpečně odrazil a poskakoval v brankovišti!
     
    45:50
    Neuvěřitelný zákrok Anttiho Raanty, který úchvatným rozštěpem zastavil střelu Henrika Zetterberga z předbrankového prostoru!
     
    45:03
    Další slušná příležitost Red Wings, Darren Helm se ve skrumáži před domácí brankou neprosadil.
     
    43:51
    Henrik Zetterberg našel před brankou Luka Glendeninga, který zblízka Raantu nepřekonal!
     
    37:19
    Po přihrávce od Zetterberga mohl Detroit poslat do vedení Pavel Dacjuk, z dobré pozice ale minul Raantovu branku! Jeff Blashill zkouší souhru dvou zkušených harcovníků.
     
    32:48
    Na druhé straně se po rychlé akci dostal do samostatného úniku Rick Nash, se svou dlouhou kličkou si ale na Jimmyho Howarda nepřišel!
     
    30:59
    Antti Raanta si připisuje další důležitý zákrok proti šanci Henrika Zetterberga, který dorážel zblízka!
     
    27:25
    Přesilovou hru si tentokrát zahrají domácí Rangers, na trestnou lavici za hrubost míří obránce Kyle Quincey.
    Riley SHEAHAN - 1:1
     
    26:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Nejdříve Brad Richards nevyužil dvě velké šance, akce ale pokračovala a k další střele se dostal na levé straně Pavel Dacjuk, jehož pokus ještě před brankou dokázal tečovat RILEY SHEAHAN mimo dosah Anttiho Raanty. Asistence: Pavel Dacjuk a Mike Green.
     
    24:54
    Přesilová hra pro Detroit, za podražení míří na trestnou lavici Rick Nash.
     
    23:26
    Jimmy Howard předvedl parádní zákrok lapačkou proti střele Dericka Brassarda z pravé strany!
     
    21:45
    Gustav Nyquist vysunul do úniku Tomáše Tatara, který tváří v tvář Raantovi se svou střelou neuspěl!
    Dan BOYLE - 1:0
     
    16:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté udělali obrovskou chybu v útočném pásmu a Rangers se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které dokázali využít! DAN BOYLE vzal celou situaci na sebe a ačkoliv mu najížděl na druhé straně Derick Brassard, tak vystřelil přesně! Asistence: Chris Kreider.
     
    15:26
    Síly na ledě se ale rychle vyrovnají, za držení protihráče je vyloučen kapitán hostů Henrik Zetterberg. Hrát se tak bude ve čtyřech na obou stranách, poté bude následovat krátká přesilová hra Rangers.
     
    15:06
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, zahrají si ji hosté z Detroitu. Za faul vysokou holí je vyloučen obránce Marc Staal.
     
    14:27
    Obrovská šance Detroitu! Brad Richards našel před brankou ve výborné pozici Darrena Helma, jehož rychlou střelu dokázal zlikvidovat Antti Raanta, který se stihl velmi rychle přesunout!
     
    11:22
    Ihned po vhazování našel Keith Yandle mezi kruhy volného parťáka z obrany Kevina Kleina, který z otočky nasměroval kotouč jen na Howarda! V následném protiútoku se hosté dostali do ofsajdu.
     
    02:42
    Detroit vstřelil branku, po přečíslení dvou na jednoho se po spolupráci s Glendeningem radoval Joakim Andersson! Domácí trenér Alain Vigneault si nicméně vzal trenérskou výzvu kvůli postavení mimo hru a uspěl s ní, pokračuje se tak za bezbrankového stavu!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Boyle (Kreider), 55. Hayes (McIlrath, Lindberg), 58. Lindberg (Fast, Klein) – 27. Sheahan (Dacjuk, Green), 59. Abdelkader (Richards, Zetterberg)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Yandle, Klein, M. Staal, McIlrath, Skjei, Boyle – Lindberg, Brassard, Miller – Kreider, Stepan, Nash – E. Staal, Hayes, Fast – Glass, Moore, Hrivík. Trenér: Alain Vigneault.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk, Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Andersson. Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Kovachik, Brisebois

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri