Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Sobota 09.04.2016, 18:30 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin ABDELKADER - 3:2
     
    58:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak ještě rozhodnuto není! Hosté si vytvořili dobrý tlak v útočném pásmu, který nakonec dokázali využít! Henrik Zetterberg předal puk na modrou čáru Bradu Richardsovi, jenž po trochu riskantní kličce nahodil puk před branku, kde jej šikovně tečoval JUSTIN ABDELKADER! Asistence: Brad Richards a Henrik Zetterberg.
    Oscar LINDBERG - 3:1
     
    57:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře, náhle ale ztratili kotouč a Rangers zvyšují svůj náskok! Puk ve vlastním pásmu získal Kevin Klein, rychle jej předal Fastovi, který vyjel dopředu a ještě přihrál na OSCARA LINDBERGA, který od levého hrazení zamířil přesně do prázdné branky! Asistence: Jesper Fast a Kevin Klein.
    Kevin HAYES - 2:1
     
    54:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se po velkém tlaku soupeře ve třetí třetině prosazují! Po krátké anabázi v útočném pásmu se ke střele od pravého mantinelu dostal obránce Dylan McIlrath a jeho pokus před brankou šikovně tečoval KEVIN HAYES, Howard neměl šanci zareagovat! Asistence: Dylan McIlrath a Oscar Lindberg.
    Riley SHEAHAN - 1:1
     
    26:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Nejdříve Brad Richards nevyužil dvě velké šance, akce ale pokračovala a k další střele se dostal na levé straně Pavel Dacjuk, jehož pokus ještě před brankou dokázal tečovat RILEY SHEAHAN mimo dosah Anttiho Raanty. Asistence: Pavel Dacjuk a Mike Green.
    Dan BOYLE - 1:0
     
    16:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté udělali obrovskou chybu v útočném pásmu a Rangers se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které dokázali využít! DAN BOYLE vzal celou situaci na sebe a ačkoliv mu najížděl na druhé straně Derick Brassard, tak vystřelil přesně! Asistence: Chris Kreider.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Boyle (Kreider), 55. Hayes (McIlrath, Lindberg), 58. Lindberg (Fast, Klein) – 27. Sheahan (Dacjuk, Green), 59. Abdelkader (Richards, Zetterberg)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Yandle, Klein, M. Staal, McIlrath, Skjei, Boyle – Lindberg, Brassard, Miller – Kreider, Stepan, Nash – E. Staal, Hayes, Fast – Glass, Moore, Hrivík. Trenér: Alain Vigneault.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk, Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Andersson. Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Kovachik, Brisebois

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri