Norsko – Česko 4:1 (kon.) | Německo – Švédsko 1:2 (1:2 po s.n.) | Rusko – Itálie 4:1 (kon.)
konec
Norsko
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Česko
Sobota 09.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Švédsko • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    42:54
    Bodnutí špičkou hole. Tímto nedovoleným prohřeškem se provinil Emil Sorheim (Norsko) a český tým tak bude mít ještě možnost zápas zdramatizovat.
     
    38:14
    Čechům se naskytá možnost snížení nepříznivého skóre, za hrubost Thomase Jacobsena si totiž zahrají přesilovku.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu Česko: za držení soupeře si menší trest odsedí Jiří Rául.
     
    29:59
    V závěrečné vteřině druhé části si v osobním souboji nedovoleným způsobem počínal Pavel Kubeš, kterému byl za bodnutí špičkou hole vyměřen dvouminutový trest. Národní celek České republiky tak do závěrečné periody bohužel vstoupí ve dvojnásobném oslabení.
     
    28:25
    Na české straně se otevírají vrátka pro Michala Geiera, který byl vyloučen za bodnutí špičkou hole.
     
    26:18
    Vyloučení na obou stranách: za držení a rvačku inkasoval dvouminutový a následně pětiminutový trest Loyd – Remi Pallander Solberg a pěti minutama byl potrestán Zdeněk Hábl.
     
    14:57
    Další vyloučení v týmu Norsko: tři vteřiny před koncem úvodní části byl za držení poslán za katr Knut Andre Nordstoga a Češi si na začátku prostředního dějství zahrají dvojnásobnou přesilovku. Tak našim sledge hokejistům držme palce, teď už to musí konečně vyjít!
     
    14:44
    Ve chvíli, kdy se jeden z českých hráčů rozhodl zakončit, byl hákován Magnusem Boglem, který si za svůj prohřešek v samém závěru úvodní periody odpyká dvouminutový trest.
     
    10:45
    Dalším vyloučeným hráčem Norů je Ola Oiseth, jenž se provinil bodnutím koncem hole. Využijí Češi nabídnutou hru v početní výhodě?
     
    06:22
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu se za nedovolený zákrok stal Loyd – Remi Pallander Solberg (Norsko), takže český celek bude mít možnost zahrozit v přesilové hře.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 23. Bakke (Pedersen, Sorheim), 31. Pedersen (Nordstoga), 34. Pedersen (Bakke, Oiseth), 44. Bakke – 42. Kubeš (Novák, Hrbek)


    Norsko: Groenlie (Hamar) – Vaernes, Nordstoga, Avdal, Oiseth – Pedersen, Svee, Rivera, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Bakke, Jacobsen.
    Trenér: Espen Hegde.

    Česko: Vápenka (Matoušek) – Berger, Kubeš, Hrbek, Doležal – Novák, Geier, Rául, Palát, Hábl, Krupička.
    Vedoucí týmu: Jiří Bříza.

    Rozhodčí: S. Virta – T. Fazekas, A. Lundén
    bahis siteleri