Norsko – Česko 4:1 (kon.) | Německo – Švédsko 1:2 (1:2 po s.n.) | Rusko – Itálie 4:1 (kon.)
konec
Norsko
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Česko
Sobota 09.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Švédsko • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
    44:00 Audun BAKKE - 4:1
     
    44:00
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Vítězství Seveřanů potvrzuje svým gólem v závěrečné minutě zápasu AUDUN BAKKE, který se v rohu kluziště zmocnil kotouče, z levé strany jej vyvezl až do předbrankového prostoru, odkud nikým neatakován prostřelil Michala Vápenku. Bez asistence.
    41:58 Pavel KUBEŠ - 3:1
     
    41:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se v závěru základní hrací doby poprvé v utkání prosazují! Novák pronikl do útočného pásma, na levé straně uviděl najíždějícího PAVLA KUBEŠE, jemuž pak adresoval přihrávku. Druhý zmíněný hráč se dostal až do zakončení, přičemž skórovat dokázal z okraje pravého kruhu pro vhazování. Asistence: Martin Novák a Miroslav Hrbek.
    33:42 Rolf Einar Pedersen - 3:0
     
    33:42
    Norsko právě vstřelilo branku!
    S českým týmem to po třetí inkasované brance nevypadá vůbec dobře. Bakke adresoval kotouč najíždějícímu ROLFU EINARU PEDERSENOVI a ten se skrytou střelou z mezikruží nemýlil. Gólman Vápenka měl nejspíše zakrytý výhled a kapituloval. Asistence: Audun Bakke a Ola Oiseth.
    30:27 Rolf Einar Pedersen - 2:0
     
    30:27
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové využívají přesilovou hru a jejich náskok na začátku třetí části je už dvoubrankový! Nordstogovu přihrávku využil ROLF EINAR PEDERSEN, jenž se prosadil po střele z prostoru mezi kruhy. Asistence: Knut Andre Nordstoga.
    22:26 Audun BAKKE - 1:0
     
    22:26
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Skóre zápasu bohužel otevírají Norové. Sorheim adresoval přihrávku AUDUNU BAKKEMU, který z levé strany vyjel až před brankáře a svou střelu umístil k bližší tyči. Asistence: Rolf Einar Pedersen a Emil Sorheim.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 23. Bakke (Pedersen, Sorheim), 31. Pedersen (Nordstoga), 34. Pedersen (Bakke, Oiseth), 44. Bakke – 42. Kubeš (Novák, Hrbek)


    Norsko: Groenlie (Hamar) – Vaernes, Nordstoga, Avdal, Oiseth – Pedersen, Svee, Rivera, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Bakke, Jacobsen.
    Trenér: Espen Hegde.

    Česko: Vápenka (Matoušek) – Berger, Kubeš, Hrbek, Doležal – Novák, Geier, Rául, Palát, Hábl, Krupička.
    Vedoucí týmu: Jiří Bříza.

    Rozhodčí: S. Virta – T. Fazekas, A. Lundén
    bahis siteleri