Německo – Česko 1:2 (kon.) | Itálie – Švédsko 4:1 (kon.) | Rusko – Norsko 9:0 (kon.)
konec
Německo
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Česko
Neděle 10.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    S konstatováním, že Češi po výhře 2:1 nad Německem obsadili na Mistrovství Evropy ve sledge hokeji 2016 čtvrté místo se s Vámi pro tuto chvíli loučí Tomáš Reiner. Nezapomeňte ale, že program závěrečného třetího dne pokračuje dvěma zápasy, v nichž se bude hrát o medaile! První z nich začíná v 15:00 hodin. (13:52:44)

     
    Nejlepší hráči utkání:

    Zdeněk Hábl (CZE) 1+1
    Simon Kunst (GER) 20 zák., 2 góly, 90,91%

     
    Češi poprvé vstřelili v jednom utkání více než jednu branku, když se v průběhu závěrečné části prosadili Zdeněk Hábl a Michal Geier, po které to byly první a zároveň poslední góly na šampionátu. Německo sice dokázalo utkání zdramatizovat, když se necelé tři minuty před koncem prosadil Robert Pabst, vyrovnat už se Němcům ale nepovedlo a na šampionátu končí s jedním bodem poslední, zatímco Češi obsadili čtvrté místo. Konečný výsledek. Německo 1 Česko 2.
     
    Konec zápasu.
     
    44:54
    Zdeněk Krupička (CZE) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    Robert Pabst:

    Robert Pabst na letošním mistrovství Evropy zaznamenal tři kanadské body za gól a dvě asistence.
     
    44:54
    Do konce utkání zbývá šest sekund a hlavní trenér Německa Andreas Pokorny si vzal před vhazováním po levici Michala Vápenky oddechový čas.
     
    43:16
    Němcům se podařilo zásluhou Roberta Pabsta snížit a ještě dramatizovat závěr utkání, ve kterém jejich hra výrazně ožila a nyní působí jako polití čistou vodou.
    42:23 Robert PABST - 1:2
     
    42:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    ROBERT PABST komplikuje cestu českého týmu za vítězstvím a necelé tři minuty před koncem snižuje na rozdíl jedné branky!! Sven Stumpe zaznamenal na šampionátu svou druhou asistenci, zatímco Robert Pabst po přesné střele z pravého kruhu pro vhazování do pravého horního rohu první gól. Asistence: Sven Stumpe.
     
    41:54
    Do konce posledního vystoupení českých sledge hokejistů a jejich soupeřů zbývají tři minuty a šest sekund. Naši jsou hodně blízko tomu, aby šampionát uzavřeli vítězně.
     
    40:03
    Němci se pokusili rychle odpovědět, jejich návratu do utkání ale zabránil Michal Vápenka, který si dobře pokryl prostor u své pravé tyče a ukryl puk ve svém náručí.
    39:23 Michal GEIER - 0:2
     
    39:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL GEIER se také prosazuje poprvé na letošním mistrovství Evropy a posílá Česko do dvoubrankového trháku!! Zdeněk Hábl krásně přenesl hru z pravého křídla na Michala Geiera, který v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu poslal puk do odkryté části brány. Asistence: Zdeněk Hábl, Jan Matoušek.
     
    37:52
    Vyloučený Bas Disveld je zpět na ledě a německý tým hraje v plném počtu.
     
    37:46
    Němci se dostali v blízkosti levé tyče do slibné střelecké pozice, jejich následná střela ale skončila na připraveném Michalovi Vápenkovi, který předvedl další krásný akrobatický zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. Pabst (Stumpe) – 34. Hábl (Raúl, Hrbek), 40. Geier (Hábl, Matoušek)


    Německo: Kunst (Brzoska) – Jaster, Pabst, Sklorz – Disveld (C), Wolff, Kuhli-Lauenstein, Hering, Stumpe, Ellmer, Wedde. Hlavní trenér: Andreas Pokorny.
    Česko: Vápenka (Matoušek) – Berger, Kubeš, Hrbek, Doležal – Novák, Geier, Rául (C), Palát, Hábl, Krupička.
    Vedoucí týmu: Jiří Bříza.

    Rozhodčí: Virta – Yngvesson, Fazekas
    bahis siteleri