Nový Zéland – Izrael 6:3 (kon.) | KLDR – Bulharsko 9:3 (kon.) | Mexiko – Austrálie 4:5 (po pr.)
Izrael – KLDR 8:4 (kon.) | Austrálie – Bulharsko 14:0 (kon.)
po prodl.
Mexiko
4:5 (1:0, 1:4, 2:0 - 0:1)
Austrálie
Neděle 10.04.2016, 03:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Partner:
     
    Velice vyrovnané utkání mezi domácím Los Tricolores a Aussies sledovalo na stadionu Ice Dome Sur Mexico City přesně 2000 DIVÁKŮ! Hodně slušná návštěva bohužel Mexiku vítězství nepřinesla. (10:43:35)
     
    Z dnešního utkání je to tedy vše, díky za pozornost a u dalších hokejových přenosů se těším na počtenou!
     
    Zápas navštívilo 2000 diváků!
     
    Austrálie přežila kritický okamžik v prodloužení bez újmy, naopak, již druhý gól v oslabení během tohoto utkání rozradostnil tým z Oceánie, a naopak rozesmutnil domácí hráče i fanoušky, kteří se už možná viděli při vítězných oslavách. Jenže brankář Kimlin při oslabení své spoluhráče podržel a útočník Humphries dotáhl za druhým bodem.
     
    Konec zápasu.
     
    63:42
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je nečekané rozuzlení zápasu! Mexiko mělo v prodloužení obrovskou šanci při početní převaze, jak dotáhnout zápas do vítězného konce, jenže jsou to Australané, kteří slaví výhru! V oslabení se trefuje MITCH HUMPHRIES! Bez asistence.
     
    62:14
    Obrovská šance pro domácí mužstvo, jak si připsat bonusový druhý bod. Austrálie totiž bude hrát v oslabení. Na trestnou lavici putuje Byers, který se provinil podražením.
     
    61:41
    Mexičané si berou oddechový čas.
     
    60:49
    Austrálie se snaží držet útočné pásmo a kombinovat v útoku. De la Garma se musí mít na pozoru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je tomu skutečně tak. O vítězi úvodního duelu Mexika a Austrálie na MS 2. divize, sk. B bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:19
    Australané jsou u puku, ale nejspíš jim nic jiného, než smíření se s remízou v základní hrací době nezbyde.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty normální hrací doby.
     
    57:00
    V Ice Domu budeme pravděpodobně svědky prodloužení. Mexičané po vyrovnávací trefě hrají ze zabezpečené obrany a pokud se neobjeví výraznější skulina v defenzivě soupeře, pak se nejspíš bezhlavě do útoku nepoženou.
     
    Adrian Cervantes dnes byl u všech branek Mexika a na kontě má kromě jednoho gólu ještě tři asistence!
     
    55:37
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Extrémně důležitý vyrovnávací gól vstřelil BRIAN ARROYO! Asistence: Fernando Ugarte, Adrian Cervantes.
     
    54:35
    Další dvouminutový trest pro Australany. Za vražení na hrazení odchází pykat Jordan Kyros.
     
    53:11
    Austrálie je v plném počtu. Její obrana po inkasované brance v úvodu třetí třetiny pracuje precizně a na jedničku. Mexičané se od té doby dostali pouze k jedné střele, což pochopitelně hraje do karet vedoucímu týmu. Bez střel se v drtivé většině případů gól nedá vsítit.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Majul (Cervantes), 26. Majul (Ugarte, Cervantes), 41. Cervantes (Majul), 56. Arroyo (Ugarte, Cervantes) – 29. Jones (Powell, Humphries), 32. Darge (Todd, Malloy), 36. Humphries (Powell, Webster), 40. Byers (Darge, Schlamp), 64. Humphries


    Mexiko: De la Garma (De Alba) – Ugarte (C), Rosette (A), Escandon, Colas, de la Vega, Padilla, Martinez, Pineyro, Duenas – Majul, Cervantes (A), Chabat, Carrero, Smithers, Arroyo, Gutierrez, Gomez, Gonzalez, Tommasi, Perez.
    Austrálie: Kimlin (Smart) – Baranzelli, Huxley (A), Lindsay, Malloy (A), Jones, Rummukainen, Byers – Powell, Webster (C), Humphries, Schlamp, Darge, Todd, McKenzie, Tesarik, Stringer, Kyros.

    Rozhodčí: Mario Maillet (CAN) – William Hancock II (USA), James Kavanagh (GBR)

    Diváci: 2000
    bahis siteleri