Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Nashville Predators
Neděle 10.04.2016, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Spokojený střelec čistého hattricku Jason Spezza

     
    Tři hvězdy utkání

    Jason Spezza (DAL) (3 + 0)
    Antti Niemi (DAL) (28 zásahů)
    Ryan Ellis (NSH) (1 + 0) (04:44:50)
     
    Československá stopa v utkání

    Aleš Hemský (DAL) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 14:19)
    Radek Faksa (DAL) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 13:07)
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 532 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    Dallas Stars: 24

    Nashville Predators: 30
     
    Je hotovo, máme za sebou výbornou hokejovou podívanou, která končí vítězstvím Dallas Stars. A Hvězdy mají hned několik důvodů k oslavám. Ze stavu 0:2 Dallas otočil výsledek na 3:2, Jason Spezza dal všechny tři góly a minutu před koncem základní hrací doby završil hattrick. A co fanoušky Stars zajímá nejvíce, jejich oblíbenci se tímto stávají šampiony Centrální divize. Dallas tak dnes splnil svůj úkol na maximum, Nashville naopak ztratil body v posledních momentech utkání, přestože Predators to v končeném součtu tolik mrzet nebude. Ode mě je to pro dnešek vše a přeji hezkou neděli, pomalu se můžeme začít těšit na play-off!
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Už skoro na brankové čáře poskakoval puk, ale přeci jen jej nakonec domácí nestačili do sítě dopravit. I tak už ale nejspíše zvítězí.
     
    59:13
    Nashville Predators už hrají s prázdnou branku a Jamie Benn se ji okamžitě pokusil trefit. Jenže trefil pouze prvního bránícího hokejistu soupeře před sebou.
     
    59:00
    Ale výsledek se nemění, rozhodčí po konzultaci s videem branku potvrzuje a Dallas minutu před koncem opravdu vede.
     
    59:00
    Jenže pozor, po celé této radosti si ještě trenér Nashville Predators vyžádal kontrolu videa, zda se nejednalo o postavení mimo hru. To by samozřejmě výrazně měnilo celou situaci.
    59:00 Jason SPEZZA - 3:2
     
    59:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    No tak se na to podívejme, opravdu ještě nejspíše poznáme vítěze zápasu v základní hrací době, protože Dallas Stars přesně minutu před koncem třetí třetiny otáčejí skóre zápasu a jen tak podtrhují už tak jistý divizní titul v Centrální divizi. A hádejte, kdo se za Stars prosadil? Ano, je to JASON SPEZZA, kdo přeci jen dovršuje hattrick. Nutno podotknout, že zaslouženě, jelikož jej dnes bylo na ledové ploše pořádně vidět. Spezza krásně poslal puk pod horní víko Huttonovy klece a na led pochopitelně létají čepice. Krásná hokejová podívaná a hala bouří. Asistence: John Klingberg, Alex Goligoski.
     
    58:28
    Goligoski zkoušel dlouhou nahrávkou hledat spoluhráče v útočném pásmu, jenže ti měli k puku ještě hodně daleko, takže celá akce končí pro Dallas pouze zakázaným uvolněním.
     
    58:02
    Už se rozběhly poslední dvě minuty základní hrací doby, Filip Forsberg se vydal sám na útočný výlet a dělal si zálusk na přesnou střelu. Jenže místo toho je tu Antti Niemi a jeho připravená lapačka.
     
    57:25
    Radek Faksa v další dnešní útočné situaci, ani teď neměl daleko k tomu, aby se mu podařilo Cartera Huttona překvapit. Ale měl na zádech dva soupeře, takže nakonec o touš přišel.
     
    56:55
    Stars to zkouší na konci třetí třetiny z každí pozice a znovu se ukazuje, že mají chuť zápas rozhodnout ještě dříve, než dojde na prodloužení či dokonce samostatné nájezdy.
     
    56:42
    Hra přerušena, mělo by se vhazovat ve středním pásmu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 31. Spezza (Ničuškin, Oduya), 34. Spezza (Jamie Benn, Sharp), 59. Spezza (Klingberg, Goligoski) – 1. Ellis, 29. Järnkrök (Forsberg, Neal)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Russell, Goligoski, Jordie Benn, Klingberg, Oduya, Johns – Jamie Benn, Eakin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Sceviour – Roussel, Faksa, Hemský – McKenzie, Fiddler, Moen
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Ekholm, Ellis, Bitetto, Granberg, Jackman, Potter – Wilson, Johansen, Neal – Forsberg, Järnkrök, Smith – Nystrom, Sissons, Arvidsson – Watson, Gaustad, Bass

    Rozhodčí: Morton, Watson – Wheler, Murray

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri