Vladivostok – Jaroslavl 3:4 (0:1 po s.n.) | Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Kazaň – Záhřeb 1:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Pátek 26.08.2016, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:10 Justin AZEVEDO - 1:3
     
    52:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Po velké šanci hostů přichází branka ve vlastním oslabení. Do dobré střelecké pozice se dostal JUSTIN AZEVEDO a dává tak první branku domácího týmu. Kazaň tak ještě vykřesala jiskřičku naděje v dnešním duelu. Asistence: Jiří Sekáč.
    30:23 Bobby BUTLER - 0:3
     
    30:23
    Medveščak právě vstřelil branku!
    To je pro domácí pořádná sprcha. Po tom, co měli několik možností snížit v přesilových hrách, nakonec inkasují třetí gól, když byl Medveščak už v plném počtu. BOBBY BUTLER z prostoru pravého kruhu trestá chybu domácích třetím gólem hostů. Asistence: Gilbert Brulé.
    20:24 Brandon MCMILLAN - 0:2
     
    20:24
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v začátku druhé třetiny ujímají vedení. Tomáš Mertl viděl volného BRANDONA MCMILLANA, který dokázal prostřelit brankáře Galimova. Ten tak podruhé musí lovit puk ze své sítě. Asistence: Tomáš Mertl.
    18:37 Derek SMITH - 0:1
     
    18:37
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Až nyní se to povedlo. DEREK SMITH si na modré čáře převzal odražený kotouč od hole domácího obránce a spěchal s ním na pravý kruh. Odtud zamířil naprosto přesně a v domácí brance doslova vymetl všechny pavučiny. Hosté tak využívají přesilovou hru a jdou do jednobrankového náskoku. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 53. Azevedo (Sekáč) – 19. Smith, 21. McMillan (Mertl), 31. Butler (Brulé)


    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Batyršin, Jarullin, Musin, Ohtamaa, Zacharčuk, Tokranov, Abrosimov – Glinkin, Popov, Varnakov – Lukojanov, Tkačjov, Čibisov – Azevedo, Žukov, Sekáč – Lazarev, Svitov, Gluchov.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Katic, Smith, Bezina, Larkin, Sauve – Butler, Brulé, Morrisonn – McMillan, Mertl, Paré – Genoway, Mahbod, Giroux – Glumac, Smejkal, Hedberg.

    Rozhodčí: Bukin, Vasiljev – Otmachov, Raming

    Diváci: 5831
    bahis siteleri