Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 0:0 (odl.)
Sparta – Pardubice 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:0 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (1:1, 4:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Pátek 02.09.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí stále nemají dost a přidávají další zásah! PAVEL ŘEPKA se rozjel sám vstříc Vaculovi a vypálil nechytatelně do protějšího růžku! Asistence: Yuya Okegawa a Patrik Balcar.
     
    45:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další trefu! Modrobílí utvořili veliký závar před brankovištěm soupeře, ale Schildhabel nedokázal Šorfa překonat. Vzápětí se však ke kotouči dostal ADAM KALAJ, který zvedl bekhendem puk nad ležícího gólmana! Asistence: Adam Kubík a Krešimir Schildhabel.
     
    39:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí svému soupeři ještě odskakují! KREŠIMIR SCHILDHABEL na levém kruhu nic nevymýšlel, vypálil a trefil se přesně ke vzdálenější tyči soupeřovy brány! Asistence: Adam Kubík a Adam Kalaj.
     
    35:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si však berou zpět dvoubrankové vedení! VINCENT KESZI vystartoval do úniku a vypálil přesně pod Šorfův beton! Asistence: Štěpán Bláha a Petr Patyk.
     
    34:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté stahují svoji ztrátu! DAVID ŠTEINER, který už měl dnes několik šancí, se konečně dočkal a překonal Davida Stahla! Asistence: David Matějka.
     
    23:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí ze svého tlaku vytěžili další branku! ŠTĚPÁN BLÁHA zvýšil vedení svého týmu na dvoubrankové! Asistence: David Chládek a Petr Patyk.
     
    21:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už ale domácí přece jenom jdou do vedení! ADAM KALAJ poslal puk z pravé strany před brankoviště, obkroužil branku a následně doklepl volný kotouč do sítě! Asistence: Krešimir Schildhabel a Adam Kubík.
     
    09:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Adam Kubík uháněl úplně sám na Šorfa, ale bekhendovým blafákem zamířil jen do hrudi hostujícího brankáře. Kotouč se však vzápětí odrazil před brankoviště, kde se k němu prodral KREŠIMIR SCHILDHABEL, který už dorazil přesně! Asistence: Adam Kubík.
     
    02:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Skóre utkání otevřel DENIS HELDÁK, který vypálil z pravého kruhu a kotouč brankáři Stahlovi propadl za záda! Asistence: Daniel Krásný.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 10. Schildhabel (Kubík), 22. Kalaj (Schildhabel, Kubík), 24. Š. Bláha (Chládek, Patyk), 36. Keszi (Š. Bláha, Patyk), 40. Schildhabel (Kubík, Kalaj), 46. Kalaj (Kubík, Schildhabel), 58. Řepka (Okegawa, Balcar) – 3. Heldák (Krásný), 35. Šteiner (Matějka)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka (A), Smrž, Kiml, Chládek, Šíma, Zelingr, Balcar – Vach, Kubík, Patyk (C), Š. Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel (A), Řepka, Keszi, M. Kučera, Kalaj. Trenéři: Lidický, Tatíček.
    HC Slavia Praha: Šorf (46. Vacula) – Zderadička (C), Krásný, Duda, Novák (A), Valík, Chvála – Matějka, Fiala, Netolický, Šteiner, Heldák, Kolouch, Šergl, Šmerha, Hradil (A), Mareček, Kohút, Furch, Patočka. Trenéři: Novák, Antoš.

    Rozhodčí: Valenta, Pavlovič – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri