Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 02.09.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg.
    Autorem vítězné branky je TOMMI KIVISTÖ.
    27:28 Igor GRIGORENKO - 3:3
     
    27:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Také hosté se prosadili při hře 4 na 4 a rychle tak vyrovnali! Střelu Arzamasceva z pravého kruhu vyrazil Sochackij před sebe. Volný kotouč pak dojel IGOR GRIGORENKO a aniž by jej někdo atakoval, položil si domácího gólmana a zasunul puk za jeho záda. Asistence: Zachar Arzamascev.
    26:06 Alexandr TORČEŇUK - 3:2
     
    26:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí potřetí v utkání vedou! Hráči Ufy si absolutně nepohlídali situaci po vhazování a Golyšev tak našel před brankou zapomenutého ALEXANDRA TORČEŇUKA, který udělal Svedbergovi forhendovou kličku a zasunul puk za jeho záda – 3:2. Asistence: Anatolij Golyšev.
    22:44 Teemu HARTIKAINEN - 2:2
     
    22:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou příležitost využívají a srovnávají stav! Střelu Lepistöho vyrazil Sochackij za branku, ovšem tam byl Engqvist, který našel úplně volného TEEMUA HARTIKAINENA a finský útočník zblízka nezaváhal. Asistence: Andreas Engqvist a Sami Lepistö.
    14:49 Arťom GAREJEV - 2:1
     
    14:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou podruhé v zápase do vedení! Z rohu poslal kotouč před brnakoviště Golyšev a ARŤOM GAREJEV ho krásně tečoval za záda Svedberga – 2:1. Asistence: Anatolij Golyšev.
    07:06 Michail VOROBJOV - 1:1
     
    07:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté skórují těsně po skončení jejich přesilovky. Ještě, než Guljajev stačil z trestné lavice dobruslit na své místo v obraně, našel Anton Lazarev na levém kruhu MICHAILA VOROBJOVA a ten vyrovnal na 1:1. Asistence: Anton Lazarev a Kirill Kaprizov.
    01:41 Alexandr TORČEŇUK - 1:0
     
    01:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je rychle využita! Domácí rozpoutali před Svedbergem velký závar, po kterém se kotouč odrazil mezi kruhy ke Golyševovi. Jeho střelu ještě Svedberg zastavil, ovšem puk zůstal ležet v brankovišti a důrazný ALEXANDR TORČEŇUK ho dorazil do odkryté klece. Asistence: Anatolij Golyšev a Arťom Garejev.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Torčeňuk (Golyšev, Garejev), 15. Garejev (Golyšev), 27. Torčeňuk (Golyšev), rozh. náj. Kivistö – 8. M. Vorobjov (A. Lazarev, Kaprizov), 23. Hartikainen (Engqvist, Lepistö), 28. I. Grigorenko (Arzamascev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Kirill Kaprizov (UFA)
    1:1   Dmitrij Monja (JEK)
    2. série:
    1:1   Teemu Hartikainen (UFA)
    1:1   Petr Koukal (JEK)
    3. série:
    1:1   Linus Omark (UFA)
    2:1   Tommi Kivistö (JEK)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Ustinskij) – Megalinskij, Kivistö, Alexej Vasilevskij, Andersén, Turbin, Timašov, Guljajev – Simakov, A. Alexejev, Česalin – Monja, Koukal (C), Buchtele – Golyšev, Torčeňuk, Garejev – A. Romanov, Rassejkin, Mingalejev – Miťakin.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Lepistö, Kornějev, Loginov, Kuljaš, D. Bodrov, Gončarov, D. Vorobjov, Arzamascev – Hartikainen, Engqvist, Omark – Lisin, Chripunov, I. Grigorenko (C) – I. Makarov, J. Bodrov, Něstěrov – A. Lazarev, M. Vorobjov, Kaprizov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kislov – Savenkov, Litvinov

    Diváci: 4705
    bahis siteleri