Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Spartak Moskva
Pátek 02.09.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:45
    Už se sice pokračovalo, ale moc dlouho hra nezůstala bez přerušení. Rozhodčí si totiž hned po buly všiml prohřešku hokejisty Záhřebu, který už sedí za katrem. Jiří Smejkal nedovoleně bránil svého soka a musí pykat.
     
    42:28
    Máme tu po dlouhé době vyloučení hostujícího hokejisty, takže se nabízí šance pro Záhřeb, jak vstřelit úvodní gól zápasu a ujmout se tak vedení. Teď bude muset dávat brankář Spartaku velký pozor, navíc jsou z toho pro Bobrova hned 4 minuty na trestné.
     
    26:41
    Navíc tu je nová komplikace pro Medveščak, další jeho hráč míří za katr, kde si bude muset odpykat dvě minuty. Zvládne tentokrát Spartak Moskva využít přesilovku?
     
    23:50
    Hodně přísný trest pro domácího hokejistu, ale rozhodčí ukazuje, že bude nekompromisní. Paré totiž za brankou atakoval Svenssona, za což si nyní musí jít odsedět dvě minuty. Přesilovka pro Spartak.
     
    16:07
    Je tu trest pro domácího hokejistu Perkoviche, který byl nucen zatáhnout za záchrannou brzdu a fauloval soupeře. Jeho tým si tak zrahraje oslabení a Spartak naopak přesilovku.
     
    03:31
    Do čtyř půjde také celek z druhé strany barikády, Buttler totiž nedovoleně osekával svého soupeře a rozhodčí si toho moc dobře všiml. Takže teď nějakou dobu uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    01:38
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., podražení).

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 50. Radil (Leščenko, V. Berdnikov)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Bezina, Smith, Katic, Bolduc – Brulé, Hedberg, Butler – Mertl, McMillan, Paré – Co. Genoway, Mahbod, A. Giroux – Smejkal, Glumac, Arkalov – Morrisonn, Perkovich.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Bondarev, Dyblenko, Kalinin, Provolněv, Högström, Baldajev – Radil, Leščenko, Stoa – Alexandr Vasiljev, V. Berdnikov, Šmoljov – Bobrov, Nikoncev, M. Plotnikov – Bobyljov, M. Potapov, N. Li – Kuvajev.

    Rozhodčí: Ravodin, Cyplakov – Aljošin, Nestěrov
    bahis siteleri