Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Kladno – Slavia 7:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 0:0 (odl.)
Sparta – Pardubice 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:0 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 02.09.2016, 14:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě zajímavé! Přesilovou hru využívá střelou do pravého rohu FILIP KRÁL, který dává svému týmu touto trefou velkou naději. Asistence: Luboš Horký.
     
    50:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V signalizované výhodě naservíroval kotou Kurovský RADIMU ŠTĚPÁNKOVI, který svůj celek poslal do náskoku již dvou branek! Asistence: Daniel Kurovský, Dominik Moravčík.
     
    47:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice získaly pásmo vytvořily si tlak a skóre je z minuty na minutu otočené. JÁN BLAŠKO byl ve skrumáži na brankovišti tím nejpřesnějším a dokázal obelstít Dostála střelou mezi betony. Asistence: Petr Šendera, Zack Malík.
     
    44:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra a je opět vyrovnané skóre. ZACK MALÍK si výborně počínal na brankovišti, nejprve narazil na skálu v podobě Dostála, v následné dorážce však byl již bezchybný. Asistence: Dominik Moravčík, Daniel Kurovský.
     
    33:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skvělá akce FILIPA KRÁLE, jenž obdržel nádherný pas od Roberta Havláta. První jmenovaný se přihnal nikým nepokryt před Kardinála, který byl proti jeho prudké ráně zcela bezmocný! Asistence: Robert Havlát, Petr Kratochvíl.
     
    26:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Štěpánek přenechal mezi kruhy kotouč pro Hartmanna, ten ale na Dostála nevyzrál. To se podařilo až DANIELU SPRATKOVI, který překonal brněnského mága a vymetl pavoučky z rohu jeho klece. Asistence: Ondřej Hartmann, Radim Štěpánek.
     
    09:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se ujímá vedení! Po Hasoňově střele z mezikruží se k dorážce prodral DANIEL HROUDNÝ, jenž překonal bezmocného Kardinála. Asistence: Jan Hasoň.

    Veronika Freyová

    Branky a nahrávky: 10. Hroudný (Hasoň), 34. Král (Havlát, Kratochvíl), 53. Král (Horký) – 27. Spratek (Hartmann, Štěpánek), 45. Malík (Moravčík, Kurovský), 48. Blaško (Šendera, Malík), 51. Štěpánek (Kurovský, Moravčík)


    HC Kometa Brno: Dostál, (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Král, Mikyska, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň – Gajarský, Škvrně, Čejka – Horký, Knap, Stupka – Hroudný, Kratochvíl, Jajcay
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (Daňa) – Šendera, Veřmiřovský, Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek, Blaško – Kurovský, Raška, Toman – Moravčík, Danielčak, Kmošek – Bránek, Kosina

    Rozhodčí: Čech, Král – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri