Vsetín – Kometa Brno 2:11 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (1:2 po s.n.)
Liberec – Mountfield HK 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Chomutov 3:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 2:3 (kon.)
Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Kolín – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Letňany – K. Vary 0:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    59:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    24,4 vteřin před koncem dává Dukla gól do prázdné branky, navíc v oslabení. Kapitán Kadleček vybojoval na obranné modré puk pro DOMINIKA ADAMA, který ze středního pásma trefuje prázdnou klec a dává tak svůj hattrickdnešního utkání, čímž pečetí úspěšný vstup Jihlavy do sezony. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    54:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    No tak tohle je pro Vítkovice sprcha více než studená. DOMINIK ADAM sebral za brankou Mrázka puk, vybruslil si k jeho levé tyči a poslal kotouč nechytatelně nad rameno gólmana hostí. Bez asistence.
     
    53:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Důraz domácích na brankovišti slaví úspěch. SLAVOMÍR KADLEČEK najel před Mrázka jako válečný tank, který rozbořil vše, co mu stálo v cestě a za přihlížení hráčů soupeře dostrkal puk pod betony gólmana do sítě. Bez asistence.
     
    47:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostali hned po přesilovkovém buly do kombinace. A ta byla zakončena gólem. Mareš přihrál puk na DOMINIKA ADAMA, který první střelou zblízka ze svého pohledu k pravé tyči neuspěl, ale dorážku již procedil mezi tyč a beton gólmana Mrázka. Asistence: Lukáš Mareš, Lukáš Jindra.
     
    31:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se dostávají poprvé v utkání do vedení. Na levé straně kousek za modrou převzal puk DAVID GŘESÍK, najel si blíže ke kruhu a střelou ke vzdálenější tyči posílá hosty osm minut před koncem druhého dějství do vedení. Asistence: Adam Urban.
     
    13:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vedení Dukly trvalo přesně osm vteřin. Po vyhraném buly se Slezané dostali do útočného pásma, kde Urban přihrál z pravé strany před branku na PETRA FRIDRICHA, který se po ledě trefil k pravé tyči. Asistence: Adam Urban, David Gřesík.
     
    13:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mareš rozehrál puk na Kadlečka, který jej poslal na pravou stranu pro LUKÁŠE JINDRU. Ten byl v rychlém pohybu, prodral se až k levé tyči Mrázka a nadvakrát usměrnil puk za záda gólmana hostí k jeho vzdálenější tyči. Asistence: Slavomír Kadleček, Lukáš Mareš.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Jindra (Kadleček, Mareš), 48. Adam (Mareš, Jindra), 54. Kadleček, 55. Adam, 60. Adam (Kadleček) – 14. Fridrich (Urban, Gřesík), 32. Gřesík (Urban)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Trávník, Vála, Vrátný, Mareš, Rašín, Smolko – Jindra, Kadleček, Vala – Strnad, Adam, Filip – Daňhel, Slabý, Musil – Úlovec, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Vítkovice Ridera: Mrázek (Piták) – Kučera, Vícha, Vacula, Kaláb, Šulák, Kunc, Bilý – Hladoník, Baláž, Toman – Urban, Gřesík, Fridrich – Žemba, Bochnak, Konečný – Vojtovič, Kylnár, Mrva. Trenér: Jan Vavrečka

    Rozhodčí: Ondráček – Polák, Rampír

    Diváci: 85
    bahis siteleri