Nitra – Stavanger 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Junosť Minsk 3:2 (kon.) | Mnichov – Fribourg 3:1 (kon.)
Lørenskog – Liberec 1:2 (kon.) | Ingolstadt – Rauma 1:6 (kon.) | Rouen – Davos 2:3 (po pr.)
Zug – Esbjerg 3:2 (2:0 po s.n.) | Bern – Linz 5:0 (kon.)
po s.n. (2:0)
EV Zug
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:0)
Esbjerg Energy
Úterý 06.09.2016, 19:45 • Bossard Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sven SENTELER - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým EV Zug.
    Domácí tak vítězí, autorem vítězného nájezdu byl SVEN SENTELER, který dal první úspěšný nájezd svého celku a když Holden pečetil, bylo jasné, jeho tým vyhraje!
    36:55 Tyler FIDDLER - 2:2
     
    36:55
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je vážně srovnáno! Nezištnou přihrávku za obranu dostal TYLER FIDDLER, který si navedl puk na střelu a pokusem na zadní tyč překonal zcela bezmocného Hallera – střela na něj byl až moc přesná. Důležitý gól pro dánský tým! Asistence: Soeren Nielsen.
    19:55 Josh HOLDEN - 2:1
     
    19:55
    Zug právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem třetiny to tam domácím padlo a do kabiny tak půjdou spokojenější! Diaz vypálil od modré čáry a do střely strčil svoji hokejku JOSH HOLDEN, který tak dostal puk mezi betony Seldrupa! Zásah ještě musel potvrdit videorozhodčí, protože bylo podezření na hru vysokou holí, vše ale bylo v pořádku. Asistence: Rafael Diaz.
    09:51 Tyler FIDDLER - 1:1
     
    09:51
    Tým Esbjerg Energy právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Z ničeho nic je srovnáno! Po špatné domluvě domácí defenzivy se dostal za bránou k puku TYLER FIDDLER a využil toho, že Haller vůbec netušil co se děje! Bránu tedy hráč Esbjegru objel a zasunul puk na té tyči, kde domácí gólman právě nebyl, takže je rychle vyrovnáno! Asistence: Sune Hjulmand a Soeren Nielsen.
    07:13 Fabian SCHNYDER - 1:0
     
    07:13
    Zug právě vstřelil branku!
    Tak je tu první branka zápasu a dávají ji nakonec domácí! Ti se dostali do přečíslení a Seldrup měl velké problémy, nakonec se puk pouze odrazil na hokejku Diem, který vyzval FABIANA SCHNYDERA, jenž se nemýlil a uklízel ho v podstatě do prázdné branky za záda bezmocného Seldrupa! Asistence: Nolan Diem.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 8. Schnyder (Diem), 20. Holden (Diaz), rozh. náj. Senteler – 10. Fiddler (Hjulmand, Nielsen), 37. Fiddler (Nielsen)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Knight (ESE)
    0:0   McIntyre (ZUG)
    2. série:
    0:0   Martindale (ESE)
    1:0   Senteler (ZUG)
    3. série:
    1:0   Vinther (ESE)
    1:0   Immonen (ZUG)
    4. série:
    1:0   Andersen (ESE)
    2:0   Holden (ZUG)


    EV Zug: Haller – Grossmann, Fohrler, Diaz, Alatalo, Schlumpf, Erni, Helbling, Schmuckli – Klingenberg, Immonen, Senteler – Rech, Suri, Holden – McIntyre, Lammer, Zangger – Diem, Peter, Schnyder
    Esbjerg Energy: Seldrup – Bruggisser, Curran, Lidstrom, Christensen, Vinther, Krogsgaard – Martindale, Andersen, Nixon – Fiddler, S. Nielsen, Knight – Hardarson, E. Nielsen, Holmberg – Clausen, Bang, Jepsen
    bahis siteleri