Čeljabinsk – Jokerit 1:2 (kon.) | Ufa – Riga 2:3 (1:2 po s.n.) | Toljatti – Dynamo Moskva 2:1 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Záhřeb 3:2 (1:0 po s.n.) | Kazaň – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 2:1 (2:1 po s.n.)
Soči – Chabarovsk 7:2 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 4:2 (kon.)
konec
HK Soči
7:2 (1:0, 4:1, 2:1)
Amur Chabarovsk
Úterý 06.09.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:56 Kirill KAPUSTIN - 7:2
     
    47:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    KIRILL KAPUSTIN nabral puk na hranici brankoviště jako na vidle a ze vzduchu ho obloučkem dopravil pod horní tyč dezorientovaného brankáře Alikina. Chabarovsk využívá přesilovou hru a snižuje na 7:2. Bez asistence.
    43:40 Ilja GOROCHOV - 7:1
     
    43:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    André Petersson vybojoval v pravém rohu kluziště puk a poté zpoza brány přihrál mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícímu ILJOVI GOROCHOVOVI, který puk bez přípravy nádhernou dělovou ránou uklidil do levého horního rohu. Alikin máchl lapačkou naprázdno. Asistence: André Petersson.
    41:07 Jevgenij SKAČKOV - 6:1
     
    41:07
    Soči právě vstřelilo branku!
    Oscar Fantenberg hraje fantastické utkání. Obránce Soči nádhernou kolmou přihrávkou z vlastního obranného pásma našel na pravém křídle rozjetého JEVGENIJE SKAČKOVA, který udělal blafák do forhendu a poté puk zvedl pod horní tyč. Nádherná akce, po níž Soči vede již 6:1! Asistence: Oscar Fantenberg.
    34:59 Denis TOLPEKO - 5:1
     
    34:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    DENIS TOLPEKO vlétl před bránu jako uragán a nadvakrát z blízkosti dokázal zamířit k pravé tyči. Alikin sice dělal co mohl, ale v cestě puku za svá záda zabránit nedokázal. Asistence: Semjon Babincev.
    34:27 Vjačeslav UŠENIN - 4:1
     
    34:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk nádherně sehrál přesilovou hru, když Vladislav Ušenin napálil puk od modré čáry po ledě před bránu a od brusle jeho bratra VJAČESLAVA UŠENINA se puk odrazil za záda bezmocného Barulina, který jen bezmocně pokrčil rameny. Asistence: Vladislav Ušenin a Arťom Zub.
    28:46 Ivan ZACHARČUK - 4:0
     
    28:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Renat Mamašev prokázal obrovský cit pro hru, když nádhernou kolmou přihrávkou z vlastního obranného pásma našel na modré čáře IVANA ZACHARČUKA, který si puk potáhl k bráně a poté střelou z mezikruží zamířil pod pravým betonem střídajícího brankáře Alikina k levé tyči. Asistence: Renat Mamašev a Michail Mamkin.
    24:21 Andrej KOSTICYN - 3:0
     
    24:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KOSTICYN si od modré čáry na pravém křídle sjel do kruhu pro vhazování a poté krásnou táhlou střelou zápěstím poslal puk mezi betony bezmocného Pečurskije ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Renat Mamašev a Oscar Fantenberg.
    23:59 Jevgenij SKAČKOV - 2:0
     
    23:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Oscar Fantenberg si na vrcholu levého kruhu pro vhazování srovnal puk na hokejku a poté nádhernou diagonální přihrávkou našel na opačné straně volného JEVGENIJE SKAČKOVA, který táhlou střelou po ledě z pravého kruhu pro vhazování mezi betony brankáře Pečurskije procedil puk do brány. Soči využívá druhou přesilovou hru v zápase a vede již 2:0. Asistence: Oscar Fantenberg.
    03:09 Igor IGNATUŠKIN - 1:0
     
    03:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    IGOR IGNATUŠKIN využívá přesilovou hru a z dorážky posílá domácí Soči do vedení 1:0! Ilja Krikunov tvrdě vypálil na pravém křídle od mantinelu a po zákroku brankáře Pečurskije se dostal na hranici brankoviště k dorážce kapitán Igor Ignatuškin, který ve vyložené pozici neselhal a po ledě puk bekhendem dorazil pod padajícím Pečurskijem do brány. Asistence: Ilja Krikunov a Oscar Fantenberg.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Ignatuškin (Krikunov, Fantenberg), 24. Skačkov (Fantenberg), 25. A. Kosticyn (Mamašev, Fantenberg), 29. I. Zacharčuk (Mamašev, Mamkin), 35. Tolpeko (Babincev), 42. Skačkov (Fantenberg), 44. Gorochov (Petersson) – 35. Vj. Ušenin (Vl. Ušenin, Zub), 48. Kapustin


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamkin, Mamašev, Fantenberg, Pedan, Gorochov, S. Kuzněcov – Krikunov, Ignatuškin (C), A. Kosticyn – O'Dell, Petersson, Levickij – Tomilin, I. Zacharčuk, Skačkov – Babincev, Padakin, Tolpeko.
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (25. Alikin) – J. Kolář, Kondratěv, Zub, Aťušov (C), Kosmačjov, Adamčuk, Podzinš – Kuusela, Ramstedt, Kapustin – T. Zohorna, Klimenko, Litovčenko – Železnov, Romancev, Ruděnkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Zaseda.

    Rozhodčí: Alexej Ravodin, Jury Cyplakov. Čároví: Pjotr Aljošin, Alexander Nesterov

    Diváci: 6107
    bahis siteleri