Albánie – S. Makedonie 2:1 (kon.) | Bělorusko – Francie 0:0 (kon.) | Bulharsko – Lucembursko 4:3 (kon.)
Švédsko – Nizozemsko 1:1 (kon.) | Andorra – Lotyšsko 0:1 (kon.) | Faerské ostrovy – Maďarsko 0:0 (kon.)
Švýcarsko – Portugalsko 2:0 (kon.) | Bosna – Estonsko 5:0 (kon.) | Kypr – Belgie 0:3 (kon.)
Gibraltar – Řecko 1:4 (kon.)
konec
Bělorusko
0:0 (0:0)
Francie
Úterý 06.09.2016, 20:45 • Borisov Arena, Borisov • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Bělorusko dokázalo v domácím prostředí v zápase s Francií udržet čisté konto a získává cenny bod!

    První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl! První náznak nějaké šance jsme registrovali v osmnácté minutě, kdy ze střední vzdálenosti vypálil Pogba. Na druhé straně poslal do vápna nebezpečný centr Kalačev, avšak Signevič se k hlavičce nedostal. V závěru poločasu se ocitl Giroud ve velké šanci, avšak nedokázal zasáhnout míč.

    Ve druhém poločas začala být aktivní Francie, která si vypracovala v 54. minutě velkou šanci, avšak Giroud pálil těsně mimo! Hostující výběr měl velkou převahu a vytvářel si další šance, avšak Varane trefil břevno a Griezmann se v předbrankovém prostoru nedokázal prosadit! Bělorusko v závěru předvedlo dobrý taktický výkon a slaví zisk cenného bodu!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic! (22:35:50)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 2:9. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:9.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Bělorusko se v samotném závěru mohlo dostat do zajímavého protiútoku, avšak Pogba se dokázal vrátit!
     
    90+2
    Pogba poslal ostrý centr na pravou stranu, kde našel Dembelého, ten z první vystřelil na branku, avšak Harbunow míč lapil!
     
    90+1
    Bělorusko dlouho drželo míč na útočné polovině, nicméně na domácím týmu je velmi sympatické, že i když má na dosah cenný bod, nesnaží se hru zdržovat. Ba naopak, na útočné polovině je aktivní!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Následně mohla jít Francie do protiútoku, který táhl Pogba, avšak záložníka Manchesteru United fauloval Majewski, který dostává žlutou kartu!
     
    90
    Exekuce rohového kopu se ujal Kalačerv, jehož centr zamířil do středu vápna. Míč se málem dostal na nohu Valadzka, avšak tomu kousek chyběl, aby míč zasáhl!
     
    90
    Probíhá poslední minuta základní hrací doby a Bělorusko vybojovalo rohový kop, což domácí fanoušci ocenili hlasitým potleskem!
     
    89
    Na levé straně zaváhal při rozehrávce Kurzawa a k míči se málem dostala dvojice domácích hráčů. Francie však situaci zvládla a mířila vpřed. Z pravé strany zkusil vystřelil Sidibé, avšak jeho ránu lapil Harbunow!
     
    88
    Francouzská reprezentace se velmi rychle přesunula na útočnou polovinu. K odraženému míči se ve středu hřiště dostal Kanté, který pohotově vystřelil, avšak jeho rána mířila mimo tři tyče.
     
    87
    Kravec se na pravé straně dostal k míči a dokázal přes Kurzawu odcentroval do vápna. Sidibé však dokázal míč odhlavičkovat před nabíhajícím Kornilenkem!
     
    86
    Pogba dostal povedený pas na pravou stranu, míč podržel a následně našel ve středu hřiště Griezmmana. Ten ještě předal míč Gameirovi, avšak ten se ke střele přes bránící blok nedostal.
     
    85
    Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Michajl Gordejčuk, přichází Maxim Valadzko.
     
    85
    Běloruská obrana zatím zvládá závěr zápasu velmi dobře, nyní se dostal míč k Palicevičovi, který si raději pomohl přihrávkou k vlastnímu brankáři, a ten rozhodně s rozehrávkou nepospíchá!
     
    84
    Gameiro se hned dostal také do velké šance! Griezmann poslal z levé strany nadýchaný pas pro Gameira, který si míč dokázal hrudí zpracovat, avšak následné akrobatické zakončení už mu nevyšlo!
     
    83
    Kevin Gameiro se hned po svém příchodu zapojil do hry. Ve středu hřiště zpracoval míč, který následně posunul pro Payeta. Jeho následná střela však mířila pouze do rukavic brankáře Harbunowa!
     
    83
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Kévin Gameiro.

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   56. Sivakow (BLR), 90. Majewski (BLR)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 2:9. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:9.
    Bělorusko: Harbunow – Paljakow, Palicevič, Sivakow, Bardachow – Kalačev (C), Korzun, Majewski, Stasevič (69. Krivec) – Gordejčuk (85. Valadzko) – Signevič (81. Kornilenko).
    Náhradníci: Hutar, Černik – Drahun, Kornilenko, Rios, Valadzko, Krivec, Kisljak, Běgunov.

    Francie: Mandanda – Sidibé, Varane (C), Koscielny, Kurzawa – P. Pogba, Kanté, Moussa Sissoko (69. Dembèlé) – Griezmann, Giroud (83. Gameiro), Martial (57. Payet).
    Náhradníci: Aréola, Costil – Corchia, Rami, Payet, Gignac, Dembèlé, Matuidi, Kondogbia, Digne, Gameiro, Umtiti.

    Rozhodčí: Hategan – Sovre, Gheorghe (vš. Rumunsko)
    bahis siteleri