Osasuna – Celta Vigo 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 2:1 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:1 (2:1)
Valencia CF
Neděle 18.09.2016, 16:15 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Bilbao třetí branku z rychlého protiútoku nepřidalo
     
    85
    Domácí Bilbao předvedlo parádní přesun do rychlého protiútoku po chybné přihrávce Santose. Na konci celé akce byl Beňat, nicméně tomu v zakončení na poslední chvilku zabránil Santos!
     
    84
    Aritz Aduriz ve středu hřiště napadal rozehrávajícího Mangalu, nicméně autor dvou branek v dnešním zápase fauloval, a tak dostává žlutou kartu!
     
    80
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iňaki Williams, přichází Mikel Rico.
     
    78
    Žlutou kartu dostal také hostující Cancelo, který na levé straně nedokázal uhlídat pronikajícího Medrána a pomohl si faulem!
     
    74
    Hlavní rozhodčí nyní udělil čtvrtou žlutou kartu v tomto utkání. Ve středu hřiště fauloval Suseta, který poslal k zemi Cancela a zcela zaslouženě obdržel žlutou kartu.
     
    70
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Eneko Bóveda, přichází Yeray.
    67. Aduriz svou třetí branku v zápase nepřidal
     
    67
    Hostující celek opět kombinoval na útočné polovině, nicméně střídající Cancelo o míč přišel, a tak šlo Bilbao do protiútoku. Na konci celé akce byl Aduriz, který by blízko hattricku, avšak jeho střela mířila těsně vedle hostující branky!
     
    66
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Santiago Mina.
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Mario Suárez, přichází João Cancelo.
    63. Fantastický zákrok domácího brankáře
     
    63
    Teď byla Valencie velmi blízko vyrovnání! Nani se prodral přes pravou stranu a nebezpečně odcentroval. Před brankou zakončoval Rodrigo, avšak Arrizabalaga předvedl parádní zákrok!
     
    61
    Ze střední vzdálenosti nebezpečně vypálil Raúl García, jehož rána sice mířila do středu branky, avšak Diego Alves měl co dělat, aby míč dokázal vyrazit!
     
    56
    Teď mělo Bilbao velkou šanci na navýšení svého vedení! Po centru de Marcose se ve vápně odrazil míč na nohu Susaety, který vystřelil z voleje, avška jeho střelu zablokoval Montoya!
    41. Aritz ADURIZ - 2:1
     
    41
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí skóre dnešního zápasu a dostává se do vedení! Ve středu hřiště operoval s míčem Etxebarria, který krásným centrem našel za obranou ARITZE ADURIZE, který prokázal chladné nervy a povedeným lobem přehodil brankář Alvese!
    35. Nebezpečná střela Rodriga
     
    35
    Valencia byla blízko vstřelení vedoucí branky! Před vápnem se dostal k míči Rodrigo, který nebezpečně vystřelil, nicméně jeho střela mířila těsně nad brankou!
     
    33
    Obránce Balenziaga poslal z levé strany do vápna nebezpečný centr. V pokutovém území zaváhal Diego Alves, který nedosáhl na míč, niméně Williams nedokázal z ostrého úhlu ideálně vystřelit!
     
    27
    Hostující Medrán se dostal k míči ve středu hřiště po chybě domácí obrany a postupoval vpřed. Hrozbu rychlého protiútoku zastavil Etxebarria, který fauloval a dostává žlutou kartu!
    24. Aritz ADURIZ - 1:1
     
    24
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A z následné standardní situace také Bilbao srovnává stav zápasu! Exekuce se ujal Etxebarria, který svým centrem našel ve vápně ARITZE ADURIZE, na jehož hlavičku byl Diego Alves krátký!
     
    23
    Hlavní rozhodčí udělil po čtyřech minutách další žlutou kartu. Obránce Gayá u pravé lajny ostře dohrál de Marcose a za svůj zákrok dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    19
    Raúl García ve středu hřiště vedl vášnivou diskuzi s rozhodčím, nicméně řekl zřejmě něco, co neměl, a tak dostává žlutou kartu!
    17. Susaeta mířil v obrovské šanci mimo
     
    17
    Teď však měl domácí celek obrovskou šanci na vyrovnání! Z levé strany poslal do vápna skvělý centr obránce Balenziaga, který našel v pravé části vápna Susaetu, nicméně ten mířil v obrovské šanci mimo!
    2. Álvaro MEDRÁN - 0:1
     
    2
    Valencia právě vstřelila branku!
    To je parádní vstup do zápasu ze strany hostující Valencie! Nani se na pravé straně vápna dostal k míči a krásnou přihrávkou našel před brankou ÁLVARA MEDRÁNA, který mířil přesně!

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Aduriz (Etxebarria), 41. Aduriz (Etxebarria) – 2. Medrán (Nani)

    Karty:   19. Raúl García (ATB), 27. Etxebarria (ATB), 74. Susaeta (ATB), 84. Aduriz (ATB) – 23. Gayá (VAL), 78. Cancelo (VAL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:20.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Bóveda (70. Yeray), Laporte, Balenziaga – Iturraspe, Etxebarria – I. Williams (80. M. Rico), Raúl García, Susaeta (C) – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – San José, Muniain, M. Rico, Sabin, Saborit, Yeray.

    Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Santos, Mangala, Gayá – Parejo (C), Mario Suárez (66. Cancelo), Medrán – Nani, Munir, Rodrigo (66. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Cancelo, Siqueira, Bakkali, Cartabia, S. Mina, Soler.

    Rozhodčí: Jesús Gil – Nevado, Fernández (vš. Španělsko)

    Diváci: 40 907
    bahis siteleri