Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
Ottawa Senators
Úterý 04.10.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS pět sekund před koncem dostal krásnou přihrávku do jízdy od Blakea Wheela a řítil se sám na bránu. Útočník Winnipegu byl poté stažen k ledu Mattem Bartkowskim a puk zamířil vedle levé tyče, rozhodčí ale ukázali do brány a Nikolaj Ehlers vstřelil nejsnadnější gól v kariéře! Jets po technické brance vítězí 4:2. Asistence: Blake Wheeler a Andrew Copp.
    47:02 Kyle CONNOR - 3:2
     
    47:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KYLE CONNOR si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hokejku po přihrávce Mathieua Perreaulta a z ostrého úhlu poté těžkou střelou nad levým ramenem Andrewa Hammonda zamířil do bližšího horního rohu brány. Jets využívají druhou přesilovou hru a poprvé v zápase se ujímají vedení! Asistence: Mathieu Perreault a Toby Enstrom.
    39:54 Blake WHEELER - 2:2
     
    39:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets v závěru druhé třetiny vyrazili do rychlého protiútoku, a přestože se Mathieu Perreault v mezikruží mezi dvojicí protihráčů před bránu neprotáhl, puk se dostal k Dustinovi Byfuglienovi, který přenesl hru doleva a BLAKE WHEELER tvrdou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazovaní zamířil mezi betony Andrewa Hammonda ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Dustin Byfuglien a Mathieu Perreault.
    36:16 Tom PYATT - 1:2
     
    36:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Phil Varone si vyměnil třikrát puk na pravém křídle s Michaelem Kostku a přihrávkou z úhlu poté našel před bránou TOMA PYATTA, který puk z blízkosti usměrnil po ledě k levé tyči. Ottawa využívá přesilovou hru 5 na 3 a bere si zpět své ztracené vedení. Asistence: Phil Varone a Michael Kostka.
    30:49 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    30:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets krásně sehráli přesilovou hru a po diagonální přihrávce Nikolaje Ehlerse z vrcholu pravého kruhu pro vhazování puk dopravil do sítě na vzdálenější levé tyči z úhlu MARK SCHEIFELE. Asistence: Nikolaj Ehlers a Dustin Byfuglien.
    23:59 Ryan DZINGEL - 0:1
     
    23:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Borowiecki tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Buddyho Robinsona nepřesně a za bránou se poté dostal k puku RYAN DZINGEL, který se rychle zorientoval a zpoza ní kotouč zasunul k pravé tyči. Asistence: Mark Borowiecki a Buddy Robinson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Scheifele (Ehlers, Byfuglien), 40. Wheeler (Byfuglien, Perreault), 48. Connor (Perreault, Enstrom), 60. Ehlers (Wheeler, Copp) – 24. Dzingel (Borowiecki, Robinson), 37. Pyatt (Varone, Kostka)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart, Enstrom, Czuczman, Kichton – Ehlers, Wheeler (C), Scheifele (A) – Perreault, Connor, Stafford – Copp, Howden, Petan – Kosmachuk, Roslovic, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Bartkowski, Wideman, Borowiecky (A), Claesson, Kostka, Chabot – Dzingel, Pageau, Pyatt – Robinson, Nehring, Puempel – Neil (A), Kelly (A), Varone – Blunden, McCormick, Paul. Hlavní trenér. Guy Boucher.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Justin StPierre. Čároví: Brandon Gawryletz, Brian Mach

    Diváci: 15294
    bahis siteleri