Vítkovice – Nitra 7:0 (kon.) | Sparta – Kärpät 1:1 (kon.) | Junosť Minsk – Frölunda 3:2 (kon.)
Kuopio – Djurgården 2:0 (kon.) | TPS – IFK Helsinky 1:1 (kon.) | Liberec – Färjestad 4:1 (kon.)
Mnichov – Växjö 1:1 (kon.) | Tappara – SaiPa 0:2 (kon.) | JYP – Skellefteå 4:0 (kon.)
Salzburg – Bern 1:4 (kon.) | Wolfsburg – Zürich 1:4 (kon.) | Eisbären – Zug 4:0 (kon.)
Lugano – Plzeň 4:1 (kon.) | Košice – Fribourg 1:1 (kon.) | Davos – Linköping 4:7 (kon.)
HV71 – Rauma 2:0 (kon.)
konec
Tappara Tampere
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
SaiPa Lappeenranta
Úterý 04.10.2016, 18:00 • Hakametsä • Hokejová Liga mistrů • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek večera! (20:10:51)
     
    Střely na branku: 11 – 27
     
    Je dobojováno! Favorizovaná Tappara na úvod vyřazovací části Ligy mistrů překvapivě podlehla na domácím ledě Lappeenrantě! Hosté byli od úvodní minuty aktivnější, ale slabá první třetina branku nenabídla! Do druhé třetiny vlétli houževnatí hosté ještě aktivnější a Tomi Leivo krátce po skončení přesilové hry otevřel skóre! Tappara se po zbytek zápasu snažila o vyrovnání, ale brzdily ji zbytečné fauly! Pět minut před koncem ještě ujel domácím obráncům Eetu Koski a nadvakrát propálil brankáře Lassilu! SaiPa si do odvetného utkání odváží vítězství 2:0!
     
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Na dobrou přihrávku před branku hostů si sjížděl Järvinen, před kterým hostující brankář na poslední chvíli vypíchl kotouč špičkou hokejky!
     
    58:28
    Puk je znovu u branky domácího brankáře. Tappara se stále nemůže prodrat do útočného pásma. Diváci se zvedají ze svých míst a opouštějí halu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:33
    SaiPa se protlačila do útočného pásma. Aktivní Leivo vybojoval puk na modré čáře, jenže byl osamocený, a proto kotouč raději nahodil na zadní mantinel.
     
    57:13
    Ilomäki přenechával puk na pravém kruhu pro lépe postaveného spoluhráče. Nikdo v modrém se však ke kotouči nedostal, hostující obrana opět odvrátila hrozbu.
     
    56:35
    Rantakari se z obrany vydal na výlet do útočného pásma. Domácí bek vyslal za modrou čárou prudkou ránu, kterou však Olkinuora s přehledem chytil.
     
    56:10
    Tappara se i po druhé inkasované brance dere do útoku. Domácí si alespoň chtějí vylepšit pozici pro odvetné utkání. Obrana SaiPy je zatím stoprocentní.
    55:06 Eetu KOSKI - 0:2
     
    55:06
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Hosté navyšují své vedení! EETU KOSKI se hnal do rychlého přečíslení, na pravé straně se mu nabízel spoluhráč, ale Koski vzal odpovědnost na sebe. Jeho první ránu ještě Lassila vyrazil, ale na dorážku mezi betony už nestačil! Asistence: Ville Vainikainen.
     
    54:41
    Carson se s pukem ocitl až v rohu útočného pásma, vymyslel přihrávku před branku a Mäkinen střelou příklepem daroval puk do lapačky domácího brankáře.
     
    54:10
    Trápení domácího celku stále nebere konce! Tappara se snaží prodrat do útočného pásma, nicméně domácí útoky končí už na modré čáře.
     
    53:30
    Hlavní rozhodčí si proti sobě poštval domácí fanoušky! Arbitr totiž neodpískal tvrdý zákrok u mantinelu, který zaváněl vražením na hrazení! Na rozhodčího se snáší pískot!
     
    53:10
    Domácí v plném počtu.
     
    52:25
    Hosté překombinovali přesilovku v rohu útočného pásma. Ke kotouči se prodral Elorinne, jež jej okamžitě vyhodil přes celé kluziště.
     
    52:00
    Až nyní musel Lassila zasahovat. Domácí brankář si poradil s tečovaným nahozením od modré čáry. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:35
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale zatím pouze kombinují v blízkosti modré čáry. Nikdo z hokejistů ve žlutém dresu nesebral odvahu na zakončení.
     
    51:10
    Bude se vylučovat! Hosté si zahrají přesilovku! Kemiläinen zbytečně podrazil soupeře a odjíždí na trestnou lavici!
     
    50:35
    Elorinne vyslal dělovku od modré čáry. Pod nohu mu však padl obětavý Kuronen, který schytal tvrdou střelu do nohy. Hostující hráč teď vypomohl svému brankáři.
     
    50:05
    Jasu operoval s kotouč v rohu útočného pásma. Domácí útočník si vybruslil do střelecké pozice, avšak jeho pokus nezamířil mezi tři tyče.
     
    49:09
    Bonsaksen se vydal na výlet do útočného pásma. Domácí obránce si na modré čáře obhodil svého protějška, ale další z beků hostů měl k puku o kus blíže.
     
    48:47
    Savilahti-Nagander dostal nabito na levý kruh a střelou bez přípravy rozvlnil boční síť! Domácí brankář však byl nalepený u brankové konstrukce a ránu kontroloval.
     
    48:20
    Na druhé straně nahazoval puk na branku Jarvinen. Pokus domácího útočníka zastavil obránce Carson. SaiPa nepouští domácí hráče do šancí.
     
    47:41
    Savilahti-Nagander byl o něco kreativnější než jeho kolega z předchozí akce. Hostující zadák projel s pukem až do útočného pásma. SaiPa kombinuje před Lassilou.
     
    47:13
    Hosté už se nikam neženou. Kuronen vybojoval puk v obranném pásmu, projel s ním na červenou čáru a nahodil jej za branku. Domácí mohou znovu zaútočit.
     
    46:37
    Tappara přeci jen zvýšila počet obrátek! Domácí se usadili v útočném pásmu. Od modré čáry tentokrát pálil Peltola, jehož ránu kryl brankář Olkinuora.
     
    46:12
    Nabito na modrou čáru dostal domácí obránce Elorinne. Bek Tappary se bez přípravy opřel do puku a jeho ránu schytal jeden z hráčů před Olkinuorou.
     
    45:35
    Salminen byl příliš rychlý a vlétl do útočného pásma dříve než kotouč. Po odpískaném ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    45:10
    Sneck obdržel přihrávku do jízdy, ale na modré čáře se rozhodl pro oblouk zpět do obranného pásma. Hosté nasbírali další vteřinky. Na obou stranách se střídá.
     
    44:30
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Domácí hrají s pukem v obranném pásmu. Hostům to vůbec nevadí, SaiPa s přehledem kontroluje vývoj utkání.
     
    43:45
    Obrovská šance hostů! Koskiranta se natlačil před Lassilu, zkoušel překonat domácího brankáře bekhendovým blafákem, jenže z ostrého úhlu už netrefil branku!
     
    43:13
    Hosté navíc uklidňují hru za vlastní brankou. Carson čeká s pukem na hokejce na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly naskakují na led také na druhé straně.
     
    42:41
    Tappara se ani v úvodu závěrečné periody nemůže dostat do útočného pásma soupeře. Obrana hostů pracuje skvěle už ve středním pásmu.
     
    42:06
    Sneck se za brankou přilepil na domácího útočníka, kterému neustále dýchal na záda a nakonec vybojoval kotouč pro SaiPu.
     
    41:21
    Až nyní si Olkinuora musel připsat první zákrok ve třetí třetině! Hostující brankář měl čistý výhled a se střelou z levého kruhu neměl problémy.
     
    41:02
    Domácí už jsou v plné síle a okamžitě se tlačí do útoku. V rohu kluziště vybojoval puk Peltola, ale přihrávkou mezi kruhy nenašel nikoho v modrém.
     
    40:21
    Domácí v plném počtu.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hosté. SaiPa ještě bude dohrávat přesilovou hru ze závěru prostřední periody. Hosté jsou v útočném pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 16
     
    Druhá dvacetiminutovka je u konce! V prostřední periodě se pokračovalo v nastoleném trendu z první třetiny! Ani jeden z týmů si nevytvořil souvislý tlak, přesto se měnilo skóre! Ve 24. minutě se pár sekund po skončení přesilové hry trefil Tomi Leivo! Tappara poté sice přidala na tempu, ale Leivo mohl potrestat chybu domácí obrany! Střelou z mezikruží do bočního oblouku brankové konstrukce ale pohrdl druhou brankou! Po čtyřiceti minutách je stav 0:1!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Domácím se navíc daří vyhodit puk do středního pásma. Hosté druhou třetinu dohrávají s kotoučem na hokejce. Do šancí se v přesilovce ale netlačí.
     
    39:13
    Hostům se v přesilové hře vůbec nedaří. Leivo neudržel brusli na modré čáře, projel do útočného pásma a Strömberg musel obrátit hru do středního pásma.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:21
    Bude se vylučovat! Hosté si v závěru třetiny zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Sammalkangas!
     
    38:02
    Na druhé straně musel Lassila dávat pozor na nahození od modré čáry! Střela zápěstím v podání Backmana směřovala doprostřed branky a domácí gólman ji s přehledem kryl.
     
    37:38
    Prudkou přihrávku na rozjetého Nurmiho pohlídal obránce Sneck. Hostující zadák si kotouč zavezl do obranného pásma a nechal své spoluhráče vystřídat.
     
    37:08
    Hosté uklidňují hru za vlastní brankou. Carson počkal na nabídku svých spoluhráčů a přihrávkou do středního pásma založil další útok SaiPy.
     
    36:24
    Až nyní se domácím podařilo zakončit! Po přihrávce zpoza branky se k ráně tlačil Peltola, ale brankář Olkinuora byl na místě a slabou střelu schoval ve výstroji.
     
    36:00
    Domácí se připravili o dobrou možnost! Jasu spěchal sám do útočného pásma, ale úplně zbytečně celou akci zastavil, čekal na spoluhráče a navíc přihrál nepřesně.
     
    35:23
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    35:09
    Další zákrok musel vytáhnout domácí brankář Lassila! Strážce domácí klece tentokrát vytasil lapačku proti bekhendovému pokusu Hamiltona.
     
    34:37
    Hosté vybojovali puk na své hokejky. Taipalus jej zatáhl za branku, kde nikým neatakován počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Střídají také domácí.
     
    34:15
    Souboj v útočném pásmu domácích ovládl obránce Carson. Hosté vyhodili puk do středního pásma. Tappara musí začít nanovo.
     
    33:27
    Domácí se i ve čtyřech okamžitě ženou do útoku. Po dlouhé době se probudili také příznivci domácího celku, kteří nyní skandují hlasité pokřiky.
     
    33:23
    Domácím ale přesilovka dlouho nevydržela! Karjalainen v útočném pásmu fauloval a dostává dvě minuty za vražení na hrazení!
     
    32:52
    Vyloučení v týmu SaiPa Lappeenranta (Salminen – 2 min., podražení).
     
    32:44
    Obrovská šance hostů! Do odraženého kotouče se z mezikruží opřel Tomi Leivo a jeho dělovka bez přípravy skončila na bočním oblouku domácí branky!
     
    32:31
    Až nyní je hra přerušena! Domácí brankář Lassila raději přikryl nahození ze středního pásma před dojíždějícím útočníkem. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    31:48
    Nahození od modré čáry vyslal Peltonen. Jeho pobídku před Olkinuorou stačil tečovat rozjetý Haapala, jenže puk se od jeho čepele odrazil mimo tři tyče.
     
    31:15
    Do souboje u mantinelu se neohroženě pustil Leivo. Hostující útočník se rval s dvojicí obránce, ale puk nakonec nevybojoval.
     
    30:45
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Ani jeden z týmů se ne a ne usadit v útočném pásmu. Hra se přelévá z jedné strany na druhou. U puku jsou nyní hosté.
     
    30:10
    Hosté zvýšili aktivitu v útočném pásmu a vydali se napadat domácí rozehrávku. Elorrine si puk pohlídal za brankou, počkal na průjezd soupeře a rozehrál.
     
    29:47
    SaiPa dokonce mohla postupovat do přečíslení, ale Maalahti, který vybojoval puk na modré čáře, jej nechal za sebou. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    29:10
    Peltonen se prodral do útočného pásma a z levé strany zkoušel střelu zápěstím. Jeho ránu zaklekl jeden z obránců. Hosté nemění nic na své taktice.
     
    28:37
    Domácí se v posledních minutách dostávají častěji ke kotouči. Tappara ale stále ne a ne najít recept na skvěle připravenou obranu soupeře.
     
    27:42
    Peltola projel s kotoučem na hokejce až za modrou čáru, srovnal si puk na hokejce, jenže jeho pokus srazila domácí obrana do ochranné sítě.
     
    27:06
    Hostující obraně skvěle vypomohl nejlepší střelec Koskiranta. Hostující útočník vypíchl soupeři puk v souboji za brankou. Hokejisté ve žlutém se mohou uklidnit.
     
    26:44
    Po dlouhé době musel zasahovat také Olkinuora. Hostující brankář s přehledem vyrazil střelu zápěstím od modré čáry. Domácí se v útoku hodně trápí!
     
    26:09
    Domácí se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku po souboji v rohu útočného pásma. Hlavní rozhodčí měl celou akci přímo před sebou a rozhodl se nepískat.
     
    25:33
    Další práce pro domácího brankáře! Lassila tentokrát kryl střelu zápěstím, kterou z mezikruží vyslal Lappalainen. Hostující obránce je při chuti.
     
    25:07
    Honkanen se prohnal do útočného pásma. Domácí hokejista byl sám na přesilu hostujících obránců a za brankou SaiPy přišel o kotouč.
     
    24:37
    Hosté se i po vstřelení úvodní branky tlačí do útoku. Další nahození na Lassilovu branku zastavil obětavým zákrokem obránce Rantakari.
    23:57 Tomi LEIVO - 0:1
     
    23:57
    SaiPa právě vstřelila branku!
    Přeci jen se SaiPa ujímá vedení! Střela od modré čáry se odrazila před branku domácího celku, kde se nejlépe ze všech zorientoval TOMI LEIVO a pár sekund po skončení přesilové hry otevřel skóre utkání! Asistence: Kim Strömberg, Laase Lappalainen.
     
    23:33
    Kotouč je až za brankou hostujícího celku. Tappara posílá na ledovou plochu čerstvé síly. Hostující přesilovka se pomalu chýlí ke konci!
     
    23:04
    Další závar před domácí brankou! Lassila tentokrát nemusel zasahovat. Volný kotouč dojel obránce Elorinne a bez váhání jej vyhodil do středního pásma.
     
    22:23
    SaiPa je střelecky aktivní! Maalahti si navedl kotouč mezi kruhy a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus srazil jeden z obránců do ochranné sítě.
     
    22:14
    Hosté se po vyhraném vhazování tlačili do zakončení! Před Lassilou šermoval Koskiranta, jež bekhendem nedorazil kotouč za záda domácího brankáře.
     
    21:54
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahrají hosté! Aleksi Salonen dostává dvouminutový trest za držení!
     
    21:25
    Mezi kruhy si nabruslil Peltola, ke kterému se také došoural kotouč z rohu útočného pásma. Domácí útočník při střele zlomil hůl a kotouč zamířil daleko od branky.
     
    21:00
    Na druhé straně musel po střele od mantinelu zasahovat Lassila. Domácímu brankáři kotouč sice vypadl, ale Lassila jej před dotírajícím Hamiltonem přikryl lapačkou.
     
    20:32
    V rohu útočného pásma domácího celku bojovalo o puk hned pět hokejistů. Nejúspěšněji si vedl Elorinne, který dokonce vypálil. Olkinuora jeho ránu schoval v lapačce.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí. Haapala uspěl na úvodním vhazování a obránci Tappary okamžitě nahodili kotouč do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 2 – 7
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka přinesla svižný hokej s minimem šancí a přerušení! Ani jeden z týmů se netlačil do útoku. Hokejisté spíše nahazovali puky do rohu kluziště, kde kralovaly obě obrany. Hosté byli přeci jen aktivnější, ale největší šanci spálil dvě minuty před koncem Koskiranta, jehož teč dokázal Lassila zastavit! Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Domácí se nikam neženou ani v závěru první periody. Elorinne drží kotouč v obranném pásmu a čeká na vystřídání svých kolegů. Střídá také SaiPa.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:35
    Na druhé straně kouzlil na modré čáře. Rantakari. Domácí obránce nenašel odvahu k zakončení a prudkou přihrávkou trefil brusli hostujícího beka.
     
    18:00
    A právě Koskiranta si sjel na nahození před branku Tappary! Hostující kanonýr stačil puk jemně tečovat, jenže Lassila udržel beton na ledě!
     
    17:27
    Další rychlou akci hostů zastavuje postavení mimo hru! Koskiranta už neudržel brusli na modré čáře a vlétl do útočného pásma dříve než kotouč. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    17:07
    Po dlouhé době se domácím podařilo zakončit! Spíše propagačním pokusem z ostrého úhlu se prezentoval Jasu. Olkinuora si pohlídal mezírku u pravé tyče.
     
    16:45
    Peltola bojoval o puk za brankou SaiPy. Domácí hokejista neměl proti dvoučlenné přesile žádnou šanci a kotouč nechal na pospas hostujícím bekům.
     
    16:12
    Lassila si nevšiml dotírajícího Leiva a málem mu odevzdal kotouč. Rozehrávka domácího brankáře se od nohy hostujícího útočníka odrazila do rohu kluziště.
     
    15:38
    Další souboj o puk se strhl u mantinelu ve střední třetině. Vítězně z něj vyšli hosté, jež ale v rohu útočného pásma ztratili puk.
     
    15:06
    Vainikainen oloupil o puk jednoho z domácích obránců. Hostující hokejista se s pukem dostal do rohu útočného pásma, odkud však nenašel nikoho ve žlutém.
     
    14:35
    Hraje se opatrný hokej. Ani jeden z týmů nechce vyrobit první chybu. Domácí drží puk za svou brankou a čekají na vystřídání všech hráčů.
     
    14:06
    Peltonen se natlačil do útočného pásma, udělal krátký oblouk, jenže od mantinelu nedokázal ohrozit brankáře Olkinuoru. Hosté zatím skvěle brání.
     
    13:35
    Bonsaksen předvedl nádhernou defenzivní práci! Domácí obránce přišpendlil k mantinelu rozjetého soupeře a za svůj zákrok sklidil potlesk fanoušků.
     
    13:02
    Vainikainen vybojoval puk v souboji u mantinelu, ale domácí útočník Jarvinen jej o kotouč připravil a vyhodil jej do středního pásma. Hraje se hodně opatrně.
     
    12:03
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Dvě minuty za sekání dostává Mikael Kuronen!
     
    12:00
    A hned po vhazování z toho byla dobrá šance pro hosty! Od modré čáry totiž napřáhl Carson, jehož ránu Lassila vyrazil před sebe, ale dotírající hráč kotouč do sítě nedorazil!
     
    11:56
    Bude se vylučovat! Uvidíme první přesilovou hru dnešního utkání! Dvě minuty za podražení dostává domácí Juhani Jasu!
     
    11:08
    Ilomaki prokličkoval do útočného pásma, ale místo střely zápěstím zvolil zbytečnou kličku, kterou se dostal z ideálního střeleckého úhlu.
     
    10:30
    Do dobré palebné pozice si nabruslil Peltola, jež si posunul puk za modrou čáru a tvrdou střelou příklepem minul horní roh hostující branky.
     
    10:02
    Leivo prodloužil za modrou čáru nahození ze středního pásma. Nikdo z hokejistů ve žlutém se k puku neprodral. Volný kotouč uzmul obránce Elorinne.
     
    09:10
    Nahození Salonena ze středního pásma nemohlo Olkinuoru vyděsit. Domácí ale udrželi kotouč v útočném pásmu a kombinují v rohu třetiny.
     
    08:45
    Lassila znovu vyrazil za svou branku. Domácí brankář si tentokrát dával pozor a s přehledem našel jedoucího Salonena. Domácí se tlačí vpřed.
     
    08:10
    Strömberg se hnal do útočného pásma podél levého mantinelu. Domácí vybojovali kotouč, avšak rozehráli pouze na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Lassilu.
     
    07:33
    První střela domácích na branku! S dělovkou od modré čáry neměl Olkinuora žádnou práci. Hostující brankář kotouč po celou dobu dobře viděl.
     
    07:07
    Zatím se hraje hodně opatrně. Elorinne nedosáhl na přihrávku na modrou čáru a kotouč mu utekl do středního pásma. Domácí musejí začít nanovo.
     
    06:40
    Leivo spěchal za nahozením do útočného pásma. Hostující útočník vletěl až do rohu třetiny, ale jeden z domácích před ním puk odpravil za modrou čáru.
     
    06:02
    Jarvinen si vybruslil před branku soupeře z pravého rohu. Domácí hokejista chtěl překvapit Olkinuoru svižnou střelou, jenže vůbec netrefil branku.
     
    05:41
    Domácí obránci si skvěle poradili s dalším nahozením za branku Tappary. Bonsaksen přepustil puk Rantakarimu, který jej před dotírajícím útočníkem vyvezl.
     
    05:18
    Kemiläinen dlouho držel kotouč u vlastní branky. Domácí obránce se nakonec rozhodl pro dlouhou přihrávku, kterou nikdo nedostihl. Po zakázaném uvolnění se vhazuje před Lassilou.
     
    04:42
    Snad poprvé v zápase se domácí na malou chvíli nastěhovali do útočného pásma. Olkinuora však nemusel zasahovat, nahození od modré čáry bylo nepřesné.
     
    04:09
    Heikkila se prodral za modrou čáru, jenže místo střely zvolil zbytečnou kličku do středu kluziště a připravil se o možnost. Hosté vypíchli puk za modrou čáru.
     
    03:37
    Hosté dojeli další vyhození do středního pásma. Zatím se hraje v hodně svižném tempu. Na domácí obranu se valí další žlutá lavina.
     
    03:05
    Domácí brankář vyjel ze své svatyně, aby vypomohl s rozehrávkou. Lassila si špatným zpracováním zkomplikoval situaci, nicméně nakonec dokázal puk odehrát.
     
    02:35
    Tappara je v úvodních minutách hodně ospalá! Domácí znovu nahodili puk za branku Olkinuory a odjeli na střídačku. Zatím hrají pouze hosté.
     
    02:07
    Za brankou domácího celku držel kotouč Leivo. Hráč SaiPy ale nenašel přihrávkou po mantinelu nikoho ve žlutém. Domácí se ženou vpřed.
     
    01:40
    Salminen operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Hostující útočník si však neudělal prostor k přihrávce. Domácí navíc s tečí vyhodili puk přes hrazení.
     
    01:07
    Virkkunen se prodral do útočného pásma a od modré čáry vyslal svižné nahození zápěstím. Připravený Lassila jeho projektil vyrazil do rohu.
     
    00:33
    Tappara se poprvé hnala do útoku, nicméně domácí pouze nahodili puk za branku a odjeli na střídačku. Hosté mohou rozvinout akci zpoza vlastní branky.
     
    00:10
    Tero Koskiranta uspěl na úvodním vhazování a SaiPa se okamžitě hnala vpřed. Domácí Jarvinen však okamžitě vybojoval kotouč pro domácí celek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už naskakují na hrací plochu! Domácí Tappara dnes oblékne modré dresy, zatímco SaiPa bude hrát ve žlutém!
     
    Úvodní sestavy:

    Tappara: Lassila (Hrachovina) – Kemiläinen, Elorinne, Bonsaksen, Rantakari, Salonen, Sammalkangas, Saravo – Lajunen, Haapala, Karjalainen, Ilomäki, Jasu, Peltola, Nurmi, Röymark, Järvinen, Rauhala, Heikkilä, Peltonen, Honkanen

    SaiPa Lappeenranta: Olkinuora (Ruokonen) – Carson, Sneck, Lappalainen, Taipalus, Backman, Savilahti-Nagander, Maalahti, Mäkinen – Hamilton, Koskiranta, Kuronen, Leivo, Strömberg, Koski, Virkkunen, Salminen, Vainikainen, Kettunen

    Rozhodčí: Sjöberg, Lindqvist – Puolakka, Pesonen.
     
    Tappara

    Další finský celek si cestu do vyřazovacích soubojů proklestil ze druhého místa skupiny C! Tappara v bojích o celkový primát doplní Lugano! Za sebou nechala německý Adler Mannheim! Ve finské lize Tappara vévodí ligové tabulce! V sobotu zvítězila na ledě IFK Helsinki poměrem 4:2!
     
    SaiPa Lappeenranta

    SaiPa Lappeenranta je úspěšný celek z Finska. Saipa v základní části obsadila první příčku skupiny I, ve které získala 11 bodů z dvanácti! Za sebou nechala lední medvědy z Berlína a Luleu! V souboji s Tapparou je ale outsiderem! V domácí soutěži se dnešním hostům vůbec nedaří! Po sedmi zápasech jim patří až jedenáctá pozice!
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování prvního utkání úvodního kola vyřazovací části hokejové Ligy mistrů! Společně se zaměříme na duel, ve kterém bude Tappara hostit celek SaiPa Lappeenranta! Duel startuje v 18 hodin!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Leivo (Strömberg, Lappalainen), 56. Koski (Vainikainen)


    Tappara Tampere: Lassila (Hrachovina) – Kemiläinen, Elorinne, Bonsaksen, Rantakari, Salonen, Sammalkangas, Saravo – Lajunen, Haapala, Karjalainen, Ilomäki, Jasu, Peltola, Nurmi, Röymark, Järvinen, Rauhala, Heikkilä, Peltonen, Honkanen
    SaiPa Lappeenranta: Olkinuora (Ruokonen) – Carson, Sneck, Lappalainen, Taipalus, Backman, Savilahti-Nagander, Maalahti, Mäkinen – Hamilton, Koskiranta, Kuronen, Leivo, Strömberg, Koski, Virkkunen, Salminen, Vainikainen, Kettunen

    Rozhodčí: Sjöberg, Lindqvist – Puolakka, Pesonen
    Úterý 11.10.2016
    SaiPa - Tappara 4:2

    Branky a nahrávky: 8. Koskiranta (Backman, Hamilton), 27. Kuronen (Leivo, Carson), 29. Koski (Leivo, Kuronen), 45. Trotter (Maalahti, Carson) – 19. Honkanen (Ellorinne, Heikkila), 28. Honkanen (Heikkila, Rauhala)

    bahis siteleri