Buffalo – Carolina 2:0 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Montreal – Boston 4:3 (kon.)
Nashville – Columbus 2:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 6:1 (kon.) | Dallas – Florida 2:1 (1:0 po s.n.)
Colorado – Minnesota 2:0 (kon.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 3:2 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Boston Bruins
Středa 05.10.2016, 01:10 • Centre Vidéotron, Québec City • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Na shledanou! (03:50:07)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Tomáš Plekanec (MTL) 0+0
    David Krejčí (BOS) 0+2
    David Pastrňák (BOS) 0+0
    Zdeno Chára (BOS) 0+0
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Alex Galchenyuk (MTL) 1+0
    2. Artturi Lehkonen (MTL) 1+0
    3. Daniel Carr (MTL) 1+0
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a vítězství nakonec mohou slavit domácí hokejisté. Ti sice neměli ideální vstup do třetí třetiny, když již po 20 vteřinách inkasovali při vlastní přesilové hře z hole Austina Czarnika, avšak odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a v čase 40:38 vyrovnal Alex Galchenyuk. Pomalu se zdálo, že utkání půjde do prodloužení, ale v 56. minutě se chyby dopustil Chára, který doslova daroval puk Danielu Carrovi, jenž po parádní kličkované vsítil vítěznou branku Montrealu. Nic na tom nezměnila ani minutu dlouhá hra bez brankáře Bostonu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Velmi nervózní buly sice vyhráli hosté, ale domácím se puk prakticky okamžitě podařilo vyhodit za modrou čáru. Je hotovo!
     
    59:49
    Až nyní musel Montoya řešit nahození Ryana Spoonera. Po jistém zákroku brankáře Montrealu si hosté berou oddechový čas.
     
    59:29
    Zatím to není ono! Boston sice hraje s kotoučem, ale už podruhé dobře zapracovala defenzíva Montrealu, která vytlačila soupeře k červené čáře.
     
    58:56
    Konečně se Boston vymanil z vlastního pásma a Tuukka Rask mizí na střídačce! Hosté to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    58:13
    Po nahození za bránu Ala Montoyi se domácím bez potíží povedlo posunout puk do neutrální zóny. Rask pokukuje po střídačce, ale pro powerplay teď není ideální rozpoložení.
     
    57:37
    Mohlo být téměř rozhodnuto! Rask pouze vyrazil Paciorettyho střelu, ale poté s vypětím všech sil zastavil dvě dorážky Galchenyuka a ustál i tlak dotírajícího Gallaghera!
     
    57:14
    Špatně si nyní počínal Desharnais, kterému se zamotal puk mezi bruslemi. Nastalé situace se pokusil využít Krejčí, nicméně jeho zakončení nemělo gólové parametry.
     
    56:54
    Zdeno Chára dnes nehraje ideální zápas. Nejprve se tvrdě srazil s Jemelin, před chvílí fatálně pokazil rozehrávku a nyní vjel do naprosto zbytečného ofsajdu.
     
    55:53
    I po vstřelení vedoucí branky se Montreal tlačí dopředu a rád by přidal další zářez. Jednobrankové vedení je přeci jenom hodně chatrné.
    55:10 Daniel CARR - 4:3
     
    55:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nádherná branka! DANIEL CARR vystihl chybnou rozehrávku, narazil si puk s McCarronem a poté doslova vyškolil dvojici McQuaid – Chára. Navíc si věděl rady i před Raskem, kterého si položil a na dlouhou hokejku puk zasunul za brankovou čáru. Asistence: Michael McCarron
     
    54:42
    Domácí sice bojovali v útočném pásmu, nicméně od mantinelu se až ke střele nedostali. Ba co více, za Raskem se kotouče chopili opět hosté.
     
    53:48
    Po v pohodě ubráněném oslabení Boston nikam nespěchá a rozvážně kombinuje poblíž vlastního pásma. Případná zbrklá rozehrávka by mohla přinést fatální chybu.
     
    53:15
    Hosté v plném počtu.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 34. Petry (Markov, Gallagher), 36. Lehkonen (Radulov, Beaulieu), 41. Galchenyuk (Petry, Pacioretty), 56. Carr (McCarron) – 12. Spooner (McQuaid, Krejčí), 22. Ehrhoff (Backes, Krejčí), 41. Czarnik (Backes)


    Montreal Canadiens: Montoya (Condon) – Redmond, Sergačjov, Petry, Beaulieu, Jemelin, Markov – Gallagher, Plekanec, Danault, Galchenyuk, McCarron, Byron, Carr, Lehkonen, Radulov, Desharnais, Shaw, Pacioretty
    Boston Bruins: Rask (Subban) – Chára, C. Miller, Krug, K. Miller, Ehrhoff, McQuaid – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, Czarnik, Heyes – DeBrusk, Schaller, Acciari

    Rozhodčí: Voss, Hebert – MacPherson, Cormier
    bahis siteleri