Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 0:5 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 05.10.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je to. Hosté si vezou na sever Moravy tři body. Třebíč potvrdila, že jí vyhovuje hra na papírově silnějšího. Je třeba vyzdvihnout výkon Šimbocha, který dnes pro domácí učinil svou bránu nedobytnou. On-line přenos končí. Hezký večer. (19:46:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Poslední vhazování před Šimbochem vybojoval Frýdek, který už čeká na závěrečný hvizd.
     
    59:33
    Hosté v plném počtu.
     
    59:00
    Poslední minuta utkání už s největší pravděpodobností nepřinese ani kýžený gól, který by vymazal z počítadla nad ledem nulu na straně Třebíče. Vypadá to, že ani pětka na straně Frýdku – Místku nedodjde změny.
     
    57:33
    Vyloučen hráč číslo 81 David Cienciala (FRM) na dvě minuty – sekání. Cienciala přesekl svému jmenovci Davidu Dolníčkovi hůl.
     
    57:16
    Třebíč má početní výhodu.
     
    55:39
    Přestože hráči Třebíče se po ledě pohybují rychle, jejich střelám chybí přesnost a nelehkou situaci jim komplikuje i urputnost soupeře. Teď navíc mohl další branku vstřelit Káňa.
     
    55:21
    Hosté v plném počtu.
     
    54:08
    V tuto chvíli navzdory vlastní přesilovce se domácím dlouhou dobu nedaří opustit vlastní obranné pásmo. Až teď se dostal ke střele v mezikruží Kusko, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    53:21
    Vyloučen hráč Jan Sonnek (FRM) na dvě minuty – podražení.
     
    53:17
    Když už se domácím podaří dostat do středního pásma, tak se následně dopustí ofsajdu. Snad jim pomůže nadcházející přesilovka.
     
    52:33
    Série nájezdů do třetiny domácích nebere konce, Pavel Jekel si dnes řádně procvičí ruce, nohy i třísla
     
    51:59
    Hosté jsou si moc dobře vědomi, že výhru jim může vzít už jenom zázrak, a proto se jejich hra mění v uvolněnou exhibici.
     
    51:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Již pátou branku Frýdku – Místku vstřelil ONDŘEJ KOVAŘČÍK, kterému střela napoprvé nevyšla, ale poté ji dorazil za záda Jekela. Asistence: Michal Kovařčík, Radek Meidl.
     
    50:13
    Po kombinaci hostů ve středním pásmu se na modré domácích dostal k puku Kanko a dvakrát pokusil štěstí, které mu zhatil Pavel Jekel.
     
    49:50
    Hosté v plném počtu.
     
    49:23
    Je to neuvěřitelné, ale i velké sérii střel odolal Šimbok s čistým štítem.
     
    48:40
    Pěkná střela od modré, kterou vyslal Bartejs, lapačkou ji pokryl golman hostů.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 11. Adámek (L. Doudera), 17. Jank (Luka), 23. M. Kovařčík (Jašek, Miloš Roman), 29. Michal Roman (Daneček, Jašek), 52. O. Kovařčík (M. Kovařčík, R. Meidl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (D. Svoboda) – Lojek, J. Zdráhal, Niko, Bartejs, F. Král, Čejka, Schejbal, Přibyl – Kristl, Dolníček, R. Erat – Psota, T. Havránek, Kusko – Novák, Huňa, Jan Wasserbauer – Paták, Juráň, Všetečka.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – L. Doudera, Jank, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, Adámek – Cienciala, Jašek, Luka – Miloš Roman, Kanko, Christov – O. Kovařčík, M. Kovařčík, R. Meidl – Sonnek, T. Káňa, Samiec.

    Rozhodčí: Sýkora – Reich, Měkýš.

    Diváci: 970
    bahis siteleri