Jihlava – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 0:5 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 05.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží Ústí nad Labem 5:1 a připisuje si tak šestou výhru v řadě, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (21:12:21)
     
    O osudu zápasu rozhodla třetí třetina. Přestože se Slovan hnal za vyrovnáním, jeho snahy ukončila 48. minuta, kdy Dukal ujela do protiútoku. Ten zakončil šťastným gólem Filip Seman. Tlak hostí tak rázem ochabl a když v pětapadesáté minutě přidal Tomáš Čachotský s Josefem Skořepou dva rychlé góly, bylo vymalováno – 5:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ve velkém závaru před Soukupem promáchl s dorážkou puku Říha.
     
    59:30
    Oslavné chorály – Co jste hasiči, co jste dělali a Skřítkové tesaři – jsou neklamným znamením, že tři body dnes bude brát Dukla.
     
    58:49
    Nebyla to špatná střela, o kterou se pokusil David Březina z oblíbeného pravého kruhu. Pokus domácího útočníka šel na vyrážečku Soukupa, který jí stačil nastavit a puk vyrazit.
     
    58:20
    Tvrdou ránu Říhy od modré má Soukup ve své moci, tentokrát nedovolil soupeři dorážet. Menší rozmíška před jeho brankou se trestat nebude.
     
    58:01
    Zase to byl Protasenja, který nyní u levé tyče sám zakončoval, ovšem jihlavského golema zahákoval David Merta, což bylo asi tak jediné, co mohl útočník Ústí udělat.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    57:32
    Protasenja servíroval kotouč před branku na Skořepu, jenž jej už metl do volné klece, ale na poslední chvíli ještě stihl Soukup dát do jeho dorážky hůl, stejně tak jako poté dojíždějící hráč hostí.
     
    57:08
    Utkání se dohrává, Ústí zlomil třetí gól, který Slovan inkasoval po svém velkém tlaku.
     
    55:32
    Ošemetnou situaci před vlastní klecí likviduje Svoboda, drží puk bezpečně ve výstroji.
     
    54:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obránce Dundáček poslal puk do ohně. Před brankou byl samozřejmě Protasenja, jenž nyní kotouč nezískal, ale přes jeho mohutnou postavu se k němu dostal Čachotský. Kapitán Dukly nyní, na rozdíl od předchozí akce, neuspěl, ale JOSEF SKOŘEPA u levé tyče Soukupa již protlačil puk pod jeho betony za čáru. Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.
     
    54:30
    Protasenja mohl dát soupeři nepopulárního bůra, tváří v tvář Soukupovi ale střelou mezi jeho betony neuspěl.
     
    54:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Výborná to práce Filipa Stoklasy, který před malou chvíli výborně podržel puk. A i díky tomu dává Dukla čtvrtý gól. Domácí forvard si poté najel před branku, kde se k němu od Šidlíka dostal puk. Ten ještě Stoklasa do sítě neusměrnil, ale TOMÁŠ ČACHOTSKÝ svojí dorážkou už ano. Asistence: Filip Stoklasa, Petr Šidlík.
     
    54:06
    Stoklasa velmi dobře věděl, že jeho spoluhráč Josef Skořepa je pokryt třemi hráči, proto na modré nic nevymýšlel a zpětnou kličkou podržel puk.
     
    53:34
    Adam Zeman předvedl několik rychlých kroků a že tedy zařadil do svého repertoáru turbo. Bez jakéhokoliv hlídání hostí se dostal a ž před Soukupa a zkusil to bekhendem. Gólman hostí vyrazil puk na hůl Stoklasy, jenž už neměl na lepší dorážku dostatek prostoru.
     
    53:19
    Dukla si nekomplikuje situaci, krátce po vyhraném buly vyhodila puk a jde střídat.
     
    53:00
    Ústečtí hokejisté, tedy jejich první lajna, znovu nebezpečně kroužila před Svobodou. Když se domácí dostali k puku, raději jej poslali na zakázané uvolnění.
     
    51:39
    Jihlavští po vstřelené brance ožili a tlak Slovanu je zatím nenávratně pryč.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Protasenja, 20. F. Seman (Říha, Důras), 49. F. Seman (Diviš, Důras), 55. Čachotský (Stoklasa, Šidlík), 55. Skořepa (Čachotský, Dundáček) – 38. Loskot (Kasík, Kloz)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Dundáček, Říha, Grebeňuk, Šidlík, Půža – Protasenja, Skořepa, Čachotský (C) – Diviš, F. Seman, Důras – Stoklasa, Zeman, Březina – Kondratěv, Jícha. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Kasík, Bernad, M. Vágner (C), Husák, Přindiš, Brož, Hes – Kloz, Vrdlovec, Loskot – Merta, Poulíček, Z. Doležal – Moučka, Melka, Gengel – Navarra, Komárek, Markulinec. Trenéři: Tomáš Mareš a Miroslav Mach

    Rozhodčí: Dědek, Pražák – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 1333
    bahis siteleri