K. Vary – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | Zlín – Olomouc 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Vítkovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Litvínov – Sparta 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 5:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 09.10.2016, 17:30Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:47 František LUKEŠ - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka domácích. FRANTIŠEK LUKEŠ dostal kotouč na levý kruh, odkud svou střelou vymetl pavučiny v síti hostů. Filip Novotný tak inkasuje svou první branku v tomto utkání po tom, co vystřídal Tomáše Pöpperleho. Asistence: Viktor Hübl, Karel Kubát.
    18:35 Martin HANZL - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Překrásná souhra bratří Hanzlů. Robin Hanzl vyslal svého bratra MARTINA HANZLA do úniku a ten jeho nabídku dokonale využil. Sjel si před Pöpperleho a svou bekhendovou střelou do odkryté branky posílá svou střelu. Jeho starší bratr Robin mu sebral kotouč, byla to jeho první střela v nejvyšší soutěži. Asistence: Robin Hanzl, Jakub Černý.
    18:18 Viktor HÜBL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovku domácí využívají. VIKTOR HÜBL z prostoru mezi kruhy vymetl v brance Sparty všechny pavučiny a Litvínov si bere dvoubrankový náskok. Asistence: František Lukeš, Karel Kubát.
    16:50 Josef STŘÍBRNÝ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JOSEF STŘÍBRNÝ je zatím hrdinou první třetiny pro svůj litvínovský tým. Své trestné střílení dokázal proměnit, když si najel před Pöpperleho a střelou mezi jeho betony ho dokázal překonat. Domácí si tak berou své vedení znovu zpátky. Bez asistence.
    Petr KUMSTÁT - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Po vhazování v útočném pásmu Sparty, které bylo vítězné, dostal nad vrchol pravého kruhu namazáno Martin Gernát, který svou střelu poslal vzdušnou čarou na branku Litvínova. Před Janusem jeho ránu tečoval PETR KUMSTÁT, který tak srovnává stav tohoto utkání. Asistence: Martin Gernát, Lukáš Pech.
    02:36 Josef STŘÍBRNÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. Po špatné rozehrávce Sparty se k puku dostali Litvínovští, František Lukeš poslal kotouč JOSEFU STŘÍBRNÉMU, který si sjel do těsné blízkosti hostující branky a poté dokázal poslat kotouč nad jeho levým betonem. Pöpperle se pak už pouze jen bezmocně podíval za sebe. Asistence: František Lukeš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Stříbrný (Lukeš), 17. Stříbrný (TS), 19. V. Hübl (Lukeš, Kubát), 19. M. Hanzl (R. Hanzl, J. Černý), 31. Lukeš (V. Hübl, Kubát) – 15. Kumstát (Gernát, Pech)


    HC VERVA Litvínov: Janus (J. Hübl) – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, Kokeš, Z. Sklenička, Strejček – Stříbrný, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Reichel, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, Gerhát.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (21. F. Novotný) – Nedomlel, Čajkovský, Kalina, Hrbas, Gernát, Piskáček, Barinka, Eminger – Ružička, P. Vrána, Ihnačák – Černoch, J. Hlinka (C), Forman – Kumstát, Pech, Safin – Uher, Cingel, Kudrna.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Tobias Wehrli – Tomáš Pešek, Libor Suchánek

    Diváci: 5840
    bahis siteleri