Cheb – Mar.Lázně 9:4 (kon.) | Veselí nLuž. – Žirovnice 6:3 (kon.) | HC Baník Sokolov B – Čerti Ostrov 0:0 (zruš.)
Rosice – Uh.Ostroh 3:5 (kon.) | Kroměříž – Břeclav 5:0 (kon.) | Bohumín – H. Benešov 0:0 (*17:30)
Bohemians – Olympik 3:6 (kon.) | Žižkov Praha – Hvězda Praha 2:2 (kon.) | Žabonosy – Lev Benešov 5:7 (kon.)
Hluboká n.V. – Tábor B 0:0 (odl.) | Soběslav – Radomyšl 8:1 (kon.) | Č. Krumlov – Milevsko 9:4 (kon.)
HC Vimperk – Telč 7:2 (kon.) | Frýdlant – HC Turnov 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – HC Jičín 8:2 (kon.)
Nová Paka – Náchod 5:3 (kon.) | Hronov – Třebechovice p. O. 5:6 (0:1 po s.n.) | Nový Bydžov – Jaroměř 2:3 (po pr.)
Moravská Třebová – Chrudim 6:1 (kon.) | Litomyšl – Chotěboř 5:4 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Choceň 8:9 (po pr.)
Hlinsko – Ledeč n. S. 7:9 (kon.) | Česká Třebová – Polička 8:2 (kon.) | SHK Hodonín B – Uh.Brod 3:7 (kon.)
Lomnice n/P – HC Děčín B 7:5 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod B
8:9 (3:1, 2:4, 3:3 - 0:1)
HC Spartak Choceň
Neděle 09.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    60:25
    Choceň právě vstřelila branku!
    A je konec, bonusový bod získala Choceň, když znovu ukázala, jak moc jí jdou přesilové hry! TOMÁŠ PRACHAŘ zamíchal několikrát s pukem na holi a z pravého kruhu tvrdě vypálil. Brankář Kekula neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout, kotouč zaplul přesně do pravého horního rohu jeho brány!
     
    58:05
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Na spodním okraji kruhu byl choceňský obránce s pukem, TOMÁŠ CEJPEK mu kotouč sebral a zakončil parádně do protipohybu gólmana Sajdla! Bez asistence.
     
    53:04
    Choceň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Spartak opět v Kotlině vede! Lukáš Pilař vypálil od modré čáry a JAN KREJZA parádní tečí mezi kruhy nasměroval kotouč mezi Kekulovy betony! Asistence: Lukáš Pilař.
     
    51:45
    Choceň právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr, v Kotlině je opět stav nerozhodný! Jakub Knytl přiťukl kotouč DANIELU KRÁLOVI, jehož nechytatelná bomba od mantinelu zaplula do protější šibenice! Asistence: Jakub Knytl, Jan Vacek.
     
    51:37
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, Havlíčkův Brod otáčí! Dušan Mendl nahrál na levé křídlo ONDŘEJI HLÍDKOVI, který zamíchal s pukem na holi a ze strany zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Dušan Mendl.
     
    42:27
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A rozjetý brankostroj nebere konců, tentokrát udeřil Havlíčkův Brod, který rychle srovnává se Spartakem krok! Lukáš Motl přihrál puk do jízdy TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž si vybruslil až před brankoviště a po hezké kličce pokořil gólmana Sajdla! Asistence: Lukáš Motl.
     
    40:53
    Choceň právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, obrat je na světě! Michal Lichtig vyslal hezkým pasem dopředu MICHALA KŘEČANA, který sice upadl na led, ale i z pozice ležmo dokázal překvapivě prostřelit překvapeného gólmana Kekulu! Asistence: Michal Lichtig.
     
    37:20
    Choceň právě vstřelila branku!
    A nedisciplinovanost Bruslařů sklidila své nechtěné ovoce, v Kotlině máme vyrovnáno a Havlíčkův Brod si bere oddechový čas! Chvilku po vhazování nabil Tomáš Prachař na hůl MARKA ZAVŘELA, jenž potvrdil svou střeleckou formu a brankáře Kekula se znovu jen bezmocně ohlédl za svá záda! Asistence: Tomáš Prachař, Jan Krejza.
     
    36:47
    Choceň právě vstřelila branku!
    A máme zaděláno na pořádné drama! Tomáš Prachař vyhrál vhazování na JAKUBA ŘEZNÍČKA, jehož rána od modré čáry zapadla přesně nad Kekulovo rameno! Asistence: Tomáš Prachař.
     
    34:02
    Choceň právě vstřelila branku!
    Ale pozor, Choceň neskládá zbraně a vykřesala ještě šanci na obrat! Michal Lichtig krásným pasem vyslal dopředu MARTINA ŠEJBU, který přebruslil havlíčkobrodské zadák a zblízka propálil gólmana Kekulu, kterého ještě při dojezdu nechtěně zboural! Asistence: Michal Lichtig, Michal Křečan.
     
    32:04
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! "Pátá, právě teď odbyla nám!", rozléhá se Kotlinou! Od modré čáry vypálil Václav Pecen a jeho střelu před brankoviště nádherně tečoval mimo dosah brankáře Bernarta, kterého střídá Filip Seidl, kapitán VLADIMÍR SZILVA! Asistence: Václav Pecen.
     
    27:37
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To byla parádní akce, po níž Bruslaři znovu odskakují soupeři na dvoubrankový rozdíl! Lukáš Vala předvedl velkou hokejovou šikovnost, když z těžkého úhlu objel ležícího brankáře Bernarta a nahrál JANU JELÍNKOVI, jenž už měl lehkou úlohu trefit takřka prázdnou bránu! Asistence: Lukáš Vala, Martin Kříž.
     
    21:33
    Choceň právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně špatný začátek prostřední části pro havlíčkobrodské barvy, Spartak znovu snižuje na rozdíl jediné branky! Marek Zavřel poslal přesný pas na hůl JANA KREJZY, jenž si v samostatném úniku sjel až před bránu a prostřelil prudkou střelou brankáře Kekulu! Asistence: Marek Zavřel.
     
    17:21
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To byla nádherná individuální akce! Havlíčkobrodský obr LUKÁŠ KŘÍŽEK vybojoval v obranném pásmu puk, rozkmital své rychlé nohy, pláchl soupeřovým obráncům a zblízka parádním blafákem do forhendu nedal gólmanovi Sajdlovi vůbec žádnou šanci! Bez asistence.
     
    13:58
    Choceň právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilovce dlouho nemohli prosadit, ale nakonec přeci jen snížili na nejtěsnější rozdíl! Martin Šejba našel přesným pasem zpoza brány MATĚJE PRACHAŘE, jehož rána i za přispění štěstí propadla až za Kekulova záda! Asistence: Martin Šejba.
     
    03:06
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Choceň sice ženou vpřed skvělí a hlasití fanoušci, ale hostům to zatím není vůbec platné! Ondřej Hlídek našel mezi kruhy volného JANA JELÍNKA, který si sjel blíže bráně a z osy hřiště krásnou zápěstní střelou skóroval pod horní tyčku! Asistence: Ondřej Hlídek, Dominik Suchý.
     
    01:52
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to byl fofr, Bruslaři se ujímají rychlého vedení! Lukáš Křížek našel hezkým pasem před brankovištěm TOMÁŠE CEJPKA, který se dlouho nerozmýšlel a rychlou střelou propálil gólmana Sajdla! Asistence: Lukáš Křížek, Martin Hynek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Cejpek (Křížek, Hynek), 4. Jelínek (Hlídek, Suchý), 18. Křížek, 28. Jelínek (L. Vala, Kříž), 33. Szilva (Pecen), 43. Cejpek (L. Motl), 52. Hlídek (Mendl), 59. Cejpek – 14. M. Pilař (Šejba), 22. Krejza (Zavřel), 35. Šejba (Lichtig, Křečan), 37. Řezníček (T. Prachař), 38. Zavřel (T. Prachař, Krejza), 41. Křečan (Lichtig), 52. Král (Knytl, Vacek), 54. Krejza (L. Pilař), 61. T. Prachař


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Pecen, Motl, Kříž, Bancíř, Mendl, M. Semrád, Suchý – Křížek, Cejpek, Szilva "C", Hlídek, Abbrent, Jelínek, Hynek, Polák, M. Přibyl, L. Vala
    HC Spartak Choceň: Bernart (Sajdl) – Kopka, Novák, Jehlička, Vacek, Tölg, L. Pilař, Křečan,Šejba, Prachař, M. Pilař, Knytl, Krejza, Lichtig, Řezníček, Zavřel, Král

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Miroslav Kis, Peter Holeček

    Diváci: 102
    bahis siteleri