Michalovce – Prešov 2:2 (kon.) | Myjava – Podbrezová 0:2 (kon.) | Ružomberok – Žilina 0:2 (kon.)
Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:5 (kon.) | Senica – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:2 (1:2)
FC Tatran Prešov
sk Sobota 22.10.2016, 17:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 13. kolo Fortuna ligy, kde MFK Zemplín Michalovce privíta na svojom trávniku 1. FC Tatran Prešov. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE: Tento klub momentálne figuruje na peknej 7. priečke so ziskom 17 bodov. To sa im podarilo po piatich víťazstvách, dvoch remízach a po piatich prehrách. Svojim súperom nastrieľali len 12 gólov a až 17 inkasovali. Svoje kvality si naposledy preverili na vlastnom trávniku, kde dokázali poraziť minuloročného majstra Trenčín po výsledku 2:0. Prvým šťastým strelcom sa stal v 31. minúte Žofčák a presne medzi tri žrde mieril aj Mensah v nadstavenom čase prvého polčasu.

    Posledných 5 zápasov Michaloviec:
    12. kolo – Michalovce 2:0 Trenčín
    11. kolo – Slovan 3:1 Michalovce
    10. kolo – Michalovce 3:2 Myjava
    9. kolo – Trnava 2:3 Michalovce
    8. kolo – Michalovce 0:2 Žilina

    1. FC TATRAN PREŠOV: Podobne si predstavíme aj tento klub. V aktuálnej sezóne sa Tatran Prešov ako nováčik súťaže drží celkom statočne. Po katastrofalnom úvode si hráči Prešova dokázali na svoje konto pripísať nejaké body, ktoré ich odlepili od chvosta tabuľky. Na svojom konte majú dve víťazstvá, tri remízy a sedem prehier. Na krk dýchajú Senici, ktorá nedokázala zvíťaziť už 8 zápasov v rade. Hráči Prešova by sa určite pri pivku nepochválili svojou bilanciou. Na ich konte im svieti skóre 5:20, čo z nich robí najhorší útočiaci tím v lige. Posledný zápas odohrali pred vlastnými fanúšikmi, ktorých potešili prekvapivým víťazstvom 2:1 v zápasy proti Ružomberku. Presne medzi tri žrde sa trafil v 19. minúte Katona, ktorý vyrovnával nepriaznivý stav zápasu a po zmene strán v 53. minúte pridal víťazný gól Ashiru. Treba pochváliť aj Leška, ktorý prihrával na oba presné zásahy.

    Posledných 5 zápasov Prešova:
    12. kolo – Prešov 2:1 Ružomberok
    11. kolo – Trenčín 1:1 Prešov
    10. kolo – Prešov 0.3 DAC
    9. kolo – Slovan 1:1 Prešov
    8. kolo – Prešov 0:2 Podbrezová

    Dnešným papierovým favoritom sa stáva domáci celok, na ktorého bookmakeri vypísali kurz 1.67, na remízu to činí 3.70 a na prekvapivé víťazstvo hostí je vypísaný kurz 4.50.

    Z pozície komentátora sa na vás teší Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Koscelník, Qose, Sipľak, Šimčák – Sedlák – Kotora, Žofčák (C), Danko, E. Mensah – Škutka.
    Náhradníci: Kira – Grič, Turik, Regáli, Kunca, Kushta, Lazarus.

    1. FC Tatran Prešov: Talian (C) – Petko, Bartek, Dzurík, Kačala – Olansunjanmi, Micherda, Keresteš, Leško – Katona, Rolinc.
    Náhradníci: Ferenc, Penksa – Bujňák, Dupkala, Tubonemi, Kubus, Jacko.

    Rozhodca: F. Glova – R. Slyško, P. Bednár.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hostia mali výhodu úvodného výkopu stretnutia.
     
    2
    Sledovali sme prvý útok domáceho celku, ale Mensah si loptu hodil príliš dopredu, na čo následne doplatil. Lopta putovala za čiaru. Nasleduje odkop od Macejovej bránky.
     
    3
    Mensah sa snažil presadiť individuálne, čo mu nevyšlo, ale dokázal pre svoj tím vybojovať aspoň rohový kop.
     
    4
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala na bližšiu žrď, kde sa nachádzal brániaci hráč, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    5
    Mali sme možnosť vidieť parádnu strelu jedného z domácich hráčov, ale gól napokon z toho nebol. Talian si pripisuje prvý úspešný zákrok.
     
    6
    Ashiru Musefiu Olasunkanmi sa vrhal smerom dopredu po pravej strane ihriska. Medzitým mu nedala dýchať dvojica brániacich hráčov, ktorá mu napokon loptu zobrala.
     
    7
    Filip Glova bol nútený fúknuť do píšťaľky po nedovolenom zákroku jedn´ho z hráčov hostí. Domáci majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope z väčšej vzdialenosti.
     
    8
    Stanislav Danko bol tým exekútorom, ktorý poslal prudký center po voľnom kope, ale jeho pokus nemal dostatočnú výšku a tak loptu pohodlne zachytil brániaci hráč.
     
    9
    Tomáš Sedlák svojim dlhý pasom hľadal vpredu nabiehajúceho Ivana Kotoru, ale pri lopte bol prvý brániaci hráč, ktorý hral na istotu a poslal loptu za postrannú čiaru.
     
    10
    Domáci zahrávali rohový kop a bola z toho zaujímavá šanca. Centrovaná lopta z rohovej zástavky prepadla do šestnástky hostí, kde sa ocitol voľný Kristi Qose, ale ten nedokázal loptu z prvej trafiť ideálne. Celá akcia skončila útočným faulom na gólmana hostí.
     
    11
    Pri lopte sú domáci, ktorí si na vlastnej polovici ihriska vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    12
    Miroslav Petko sa snažil odcentrovať z pravej strany ihriska, čo sa mu napokon nepodarilo. Jeho pokus bol zblokovaný. Nič to nemení na veci, že budú hostia vhadzovať na polovici súpera.
     
    13
    Miroslav Petko sa o to pokúšal znovu, ale opäť nepochodil. Tentoraz dokázal odcentrovať, ale len do priestoru nikoho. Lopta putovala za postrannú čiaru.
     
    13
    Prešov dal gól!
    ASHIRU MUSEFIU OLANSUNJANMI si pekne nabehol do priestoru, kde si prevzal prihrávku od svojho spoluhráča. Následne dokázal oklamať posledného brániaceho hráča a presne zakončiť ku pravej žrdi Macejovej bránky.
     
    15
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa snažia usadiť na polovici súpera a vytvoriť si tlak.
     
    16
    Žltú kartu dostáva Richard Kačala (1. FC Tatran Prešov). Domáci môžu ohroziť súpera po následnom voľnom kope zo strednej vzdialenosti.
     
    17
    Michalovce dali gól!
    STANISLAV DANKO sa s loptou priblížil bližšie ku hranici veľkého vápna, kde prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav zápasu je vyrovnaný 1:1! Asistencia: Tomáš Sedlák.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Peter Katona (1. FC Tatran Prešov).
     
    20
    Pri lopte sú domáci, ktorí si začali vytvárať na polovici súpera menší tlak.
     
    21
    Mensah sa snažil ešte pretlačiť loptu pomedzi dvoch brániacich hráčov, čo sa mu aj podarilo, ale loptu dokázal zachytiť Dzurík, ktorý poslal loptu do bezpečnej vzdialenosti.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Dávid Škutka (MFK Zemplín Michalovce).
     
    23
    Zlatá príležitosť! Ashiru Musefiu Olasunkanmi to skúsil z väčšieho uhla, ale dokázal opečiatkovať len brvno Talianovej bránky.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Tomáš Sedlák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    24
    Richard Kačala skúsil svoje strelecké šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý projektil skončil len na kopačke brániaceho hráča, ktorý dokázal tento pokus zblokovať.
     
    25
    Ivan Kotora si teraz veľmi nerozumel v rozohrávke s Emmanuelom Mensahom a tak Ivan Kotora iba poslušne odovzdal loptu súperovi.
     
    26
    Centrovanú loptu si v šestnástke súpera dokázal spracovať Jakub Rolinc, ale ku zakončeniu sa nedostal.
     
    27
    Richard Kačala dokázal z ľavej strany ihriska načechrať loptu do šestnástky súpera, kde sa najlepšie zoorientoval brániaci hráč, ktorý poslal loptu, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    28
    Tomáš Sedlák si v súboji pomáhal nedovolene, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý nariadil voľný kop v prospech hostí zo strednej vzdialenosti.
     
    29
    Z voľného kopu bolo nakoniec priame ohrozenie, ale Patrik Macej sa nenechal rozhodiť a ľahký pokus presne do stredu brány dokázal bez problémov zachytiť.
     
    30
    Jakub Rolinc sa snažil dostať spoločne s loptou do pokutového územia súpera, čo sa mu po výbornej obrannej činnosti Martina Koscelníka nepodarilo a o loptu prišiel.
     
    31
    Ja sa vám ospravedlňujem. Posledný gól Prešova nebol uznaný z dôvodu nesprávneho vhadzovania. Stav zápasu je tak stále vyrovnaný 1:1!
     
    32
    Hostia majú výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    33
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa usadili na polovici súpera, kde sa snažia svojimi krátkymi prihrávkami rozhodiť defenzívu súpera.
     
    34
    Michal Sipľak sa po súboji ocitol na trávniku. Hlavný arbiter uznal tento súboj ako nedovolený. Domáci s výhodou voľného kopu.
     
    35
    Emmanuel Mensah sa s loptou prepasíroval až do pokutového územia súpera, kde sa rozhodol prihrávať. Jeho prihrávka bola zachytená brániacim hráčom.
     
    36
    Domáci zahrávali po nedovolenom zákroku voľný kop zo zaujímavej pozície. Igor Žofčák sa postavil k voľnej lopte a jeho následný center nebol vôbec zlý, ale ani úspešný. Domáci môžu ohroziť súpera po následnom rohovom kope.
     
    37
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala ku vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený Katana, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    38
    Dávid Škutka sa ešte snažil zachytiť dlhý pas Emmanuela Mensaha, ale loptu už nestihol. Ako prvý bol pri lopte Jozef Talian, ktorý už má loptu vo svojej moci.
     
    39
    Emmanuel Mensah sa pokúsil oprieť do lopty, ale napokon to išlo veľmi vysoko Nasleduje odkop od bránky Patrika Maceja.
     
    40
    Stanislav Danko poslal šikovný obľúčik do šestnástky súpera, kde si vtom čase nabiehal niekoľko jeho spoluhračov, ale loptu nedokázal zachytiť nikto z tých správny adresárov.
     
    41
    Jakub Rolinc už loptu nedobehne. V tomto prípade perfektne zapracovala domáca defenzíva, ktorá znemožnila Jakubovi Rolincovi zakončiť.
     
    42
    Pri lopte je Patrik Macej, ktorý už premýšľa nad založením úspešného útoku.
     
    43
    Prešov dal gól!
    ASHIRU MUSEFIU OLANSUNJANMI si dokázal sklepnúť ťažkú loptu, ktorú následne trafil neskutočne. Patrik Macej sa už iba bezmocne pozeral na nechytateľnú bombu presne pod brvno. Stav zápasu je 1:2! Asistencia: Dávid Keresteš.
     
    44
    Výborná práca Petra Katonu, ktorý za seba nepustil rozbiehajúci sa útok súpera a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    45
    Emmanuel Mensah posielal prudký center do pokutového územia súpera, ale s týmto pokusom si hravo poradil Jozef Talian.
     
    45+1
    Igor Rolinc sa dostal do samostatného úniku po výbornej prihrávke Katonu. Patrik Macej zmenšil strelecký uhol, čo bolo nakoniec kľúčové. Loptu dokázal zachytiť a tak si na svoje konto pripisuje veľmi dôležitý zákrok.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Diváci, ktorí sa rozhodli sledovať toto stretnutie musia byť maximálne spokojní. Sledujeme veľmi atraktívny duel s množstvom šancí na oboch stranách a nič nenasvečuje tomu, že to v druhom dejstve bude inak. Domáci sa snažia držať loptu na svojich kopačkách, tak dlho, ako to len ide a naopak hostia sa spoliehajú na pevnú defenzívu a smrteľné protiútoky.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Kristian Kushta.
     
    47
    Patrik Macej sa snažil dlhým nákopom nájsť nabiehajúceho spoluhráča, čo sa mu nepodarilo. Pri lopte je Jozef Talian, ktorý posiela loptu vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    48
    Ashiru Musefiu Olasunkanmi bol v strede pola faulovaný. Pri lopte budú hostia.
     
    49
    Dávid Keresteš nakopával loptu dopredu, ale iba presne na kopačku brániaceho hráča, ktorý zakladá rýchly protiútok.
     
    50
    Peter Katona skúsil centrovať, ale nakoniec z toho bude rohový kop v prospech hosťujúceho celku.
     
    50
    Loptu po rohovom kope z prvej trafil Jakub Rolinc, ale jeho zakončenie smerovalo úplne mimo bránky. V tomto prípade nemusel Patrik Macej absolútne reagovať.
     
    51
    Lopta sa odkotúľala za postrannú čiaru. Výhodu outového vhadzovania budú mať hostia.
     
    52
    Dávid Škutka si to zle načasoval a v čase prihrávky sa nachádzal v postavení mimo hry.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Ivan Kotora (MFK Zemplín Michalovce).
     
    54
    Martin Koscelník zahrával dlhé outové vhadzovanie, ktoré dokázal zachytiť súper, ktorý ihneď zakladá rýchly protiútok.
     
    55
    Domáci zakladali rýchly útok, ale Milan Šimčák si zle spracoval prihrávku, čím zbrzdil rozbiehajúcu akciu svojho celku.
     
    56
    Hráči Michaloviec mali možnosť skórovať po nedovolenom zákroku Dzuríka, ale center po voľnom kope nebol kopnutý ideálne. Loptu dokázal zachytiť brániaci hráč, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    57
    Michalovce dali gól!
    Výbornu prácu teraz predviedol Emmanuel Mensah, ktorý dokázal v skzle presne prihrať na kopačku pripraveného STANISLAVA DANKA a ten už nemal väčší problém dostať loptu za chrbát bezmocného Jozefa Taliana. Stav zápasu je vyrovnaný 2:2!
     
    58
    Dávid Keresteš si v súboji pomáhal nedovolene. Hlavný arbiter stál dostatočne blízko, aby všetko videl a včas zareagoval.
     
    59
    Koscelník si veril v rýchlostnom súboji, ale Kačala bol predsalen rýchlejší.
     
    60
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Dominik Kunca.
     
    61
    Emmanuel Mensah skúsil zakončiť z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý strelecký pokus skončil len v tele brániaceho hráča.
     
    62
    Ashiru Musefiu Olasunkanmi si vytváral priestor na zakončenie, ale napokon mu to vďaka pripravenej defenzíve domácich nebolo umožnené.
     
    63
    Máme tu čas na štatistické okienko. Držanie lopty je momentálne 52% v prospech domácich a 48% v neprospech hostí.
     
    64
    Milan Šimčák v snahe získať loptu na svoju stranu fauloval a tak si na svoje konto pripisuje útočný faul.
     
    64
    Domáci vyslali nepríjemný oblúčiť na Talianovú bránu, ktorý musel v tomto prípade zasahovať a loptu vytesniť na rohový kop.
     
    65
    Centrovaná lopta po rohovom kope našla nabiehajúceho hráča domácich, ale jeho hlavičkový pokus bol veľmi nepresný. Jozef Talian bude loptu odkopávať od vlastnej bránky.
     
    66
    Koscelník teraz troška prifilmoval pád po súboji, čo mu hlavný arbiter nezožral a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    67
    Dávid Keresteš bol faulovaný a tak majú aj hostia priestor ohroziť súpera po voľnom kope. Z tejto pozície očakávame skôr center, ako priame ohrozenie.
     
    68
    Dávid Keresteš to nakoniec skúsil priamo na bránu súpera, kde si Patrik Macej pripisuje veľmi lacný zákrok.
     
    69
    Kristi Qose si zbehol do šestnástky súpera, kde si prevzal odrazenú loptu a následne ju skúsil poslať na bránku. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný. Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    70
    Na center po rohovom kope si najvyššie vyskočil Jakub Bartek, ktorý loptu odhlavičkoval mimo vlastného vápna.
     
    71
    Rohový kop budeme sledovať aj na druhej strane ihriska.
     
    72
    Prudký center z rohovej zástavky síce prepadol do šestnástky Prešova, ale ako prvý bol pri lopte brániaci hráč, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    72
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jakub Rolinc, prichádza Hector Tubonemi.
     
    73
    Lopta sa nachádza na polovici Prešova, kde si ju domáci medzi sebou vymieňajú v snahe vytvoriť si streleckú pozíciu.
     
    74
    Hostia si prihrávali na vlastnej polovici ihriska, kde ich ofenzíva Michaloviec vytlačila až ku vlastnému gólmanovi, ktorý hral na istotu a poslal loptu, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    75
    Dominik Kunca sa snažil prejsť do vápna súpera individuálne, čo mu nevyšlo, napriek tomu sú domáci opäť pri lopte a začínajú si vytvárať menší tlak.
     
    76
    Ashiru Musefiu Olasunkanmi sa snažil udržať loptu na polovici súpera, čo sa mu napokon po skvelej obrannej práci Koscelníka nevyšlo.
     
    77
    Stanislav Danko si v súboji pomáhal nedovolene. Pri lopte budú hostia, ktorí sa snažia zbierať cenné sekundy všade, kde sa dá.
     
    78
    Dominik Kunca sa po perfektnej prihrávke Emmanuela Mensaha dostal ku zakončeniu, ktorý však trafil len brániaceho hráča. Vyzeralo to tak, že brániaci hráč zasiahol loptu v pokutovom území rukou, ale v hre sa pokračuje bez prerušenia.
     
    79
    Kushta sa dopustil útočného faulu, čo si Filip Glova všimol a ihneď fúkol do píšťaľky.
     
    80
    Martin Koscelník svojou prihrávkou hľadal Emmanuela Mensaha, ktorý číhal na hranici ofsajdovej pasci, ale lopta sa až k nemu nedostala.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Martin Regáli.
     
    82
    Lukáš Micherka ostáva po súboji otrasený ležať na hracej ploche a potrebuje opateru lekárnikov. Uvidíme, či bude v hre aj naďalej pokračovať alebo bude voliť možnosť striedania.
     
    83
    Domáci roztáčajú svoj kolotoč na polovici Prešova, kde si vytvárajú menší tlak. Ak to bude takto pokračovať, tak je dosť možné, že dnes ešte jeden gól uvidíme.
     
    84
    Hráči Tatrana Prešov sa už príliš do útoku nevrhajú. Viac-menej sa spoliehajú na remízu. Je pravda, že jeden bodík z ihriska súpera by v ich prípade bol určitý úspech.
     
    85
    Milan Šimčák centroval do pokutového územia súpera, kde si Dominik Kunca vytváral priestor, ale tento center bol zblokovaný a následne zachytený Jozefom Talianom.
     
    86
    Hostia majú výhodu outového vhadzovania na polovici súpera. To je presne to, čo teraz hráči Prešova potrebujú.
     
    87
    Martin Regáli sa po súboji ocitol na trávniku, Filipovi Glovovi chvíľu trvalo, než sa odhodlal odpískať, ale nakoniec sa tak stalo. Pri lopte budú domáci, ktorí majú výhodu voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    88
    Lukáš Micherda opäť na trávniku. Tentoraz už odchádza z ihriska na nosítkach.
     
    89
    Hostia môžu ešte ohroziť súpera po následnom rohovom kope.
     
    90
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Lukáš Micherda, prichádza Lukáš Kubus.
     
    90
    Sledovali sme nízky center po rohovom kope, ktorý dokázal zachytiť obranca domácich, od ktorého sa lopta odrazila za postrannú čiaru. Hráči Prešova majú výhodu outového vhadzovania.
     
    90+1
    Jakub Bartek je ďaľším hosťujúcim hráčom, ktorý po súboji ostáva ležať na trávniku s cieľom pozbierať cenné sekundy vo vlastný prospech.
     
    90+2
    Hostia zahrávali voľný kop nakrátko. Zastavil ich hvizd rozhodcu, ktorý ukázal, že si tento voľný kop zopakujú.
     
    90+3
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Jozef Bujňák.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:5.
    Střely mimo: 3:3.
    Rohy: 7:4.
    Ofsajdy: 0:3.
     
    Sledovali sme pomerne atraktívne futbalové stretnutie, kde sme mali možnosť vidieť niekoľko šancí na oboch stranách. Domáci nám dnes ukazovali počas celého zápasu kombinačný štýl hry a naopak hostia sa dnes spoliehali na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (18:53:49)

    Róbert Gašpárek

    Branky: 17. Danko (Sedlák), 57. Danko (E. Mensah) – 13. Olansunjanmi (Katona), 43. Olansunjanmi (Keresteš)

    Karty:   22. Škutka (MIC), 23. Sedlák (MIC), 53. Kotora (MIC) – 16. Kačala (PRE), 20. Katona (PRE)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:3.
    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Koscelník, Qose, Sipľak, Šimčák – Sedlák – Kotora (60. Kunca), Žofčák (C) (81. Regáli), Danko, E. Mensah – Škutka (46. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Grič, Turik, Regáli, Kunca, Kushta, Lazarus.

    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Petko, Bartek, Dzurík, Kačala – Olansunjanmi, Micherda (90. Kubus), Keresteš, Leško (90+3. Bujňák) – Katona, Rolinc (72. Tubonemi).
    Náhradníci: Ferenc, Penksa – Bujňák, Dupkala, Tubonemi, Kubus, Jacko.

    Rozhodčí: F. Glova – R. Slyško, P. Bednár
    bahis siteleri