Vladivostok – Kunlun 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 2:5 (kon.) | Toljatti – Barys 2:3 (po pr.)
Čerepovec – HC Slovan 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 5:0 (kon.)
Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:5 (0:3, 0:1, 2:1)
HK Soči
Sobota 29.10.2016, 12:00 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující celek tento duel vyhraje, to je v tuto chvíli jasné, pátý gól Soči dává do prázdné branky PAVEL PADAKIN. Bez asistence.
     
    47:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a snižuje náskok soupeře na dvě branky. Puk putoval po ose Konstantin Glazačev a Matthew Gilroy až k volnému DMITRIJI KALININOVI, který neměl problém se zakončením. Asistence: Konstantin Glazačev a Matthew Gilroy.
     
    41:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí tým se konečně dočkal první vstřelené branky. Po krásné akci se prosazuje VLADISLAV PROVOLNĚV. Asistence: Sergej Šmoljov.
    22:00 Ivan ZACHARČUK - 0:4
     
    22:00
    Soči právě vstřelilo branku!
    Další akce, která končí gólem. Bekhendová rána IVANA ZACHARČUKA končí v brance. Gólman Nikita Bespalov nedokázal puk zastavit. Asistence: Jurij Alexandrov a Rinat Ibragimov.
    08:56 Vadim ŠČEGOLKOV - 0:3
     
    08:56
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté měli buly v útočném pásmu. O kotouč nepochopitelně přišli. Následoval rychlý protiútok, po kterém se prosadil střelou zápěstím VADIM ŠČEGOLKOV. Asistence: Michail Mamkin, Denis Tolpeko.
    05:45 Renat MAMAŠEV - 0:2
     
    05:45
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou o dvě branky, Eric O'Dell výborně vystřelil, brankář Svensson vykopl kotouč pouze před sebe, kde byl volný RENAT MAMAŠEV. Asistence: Eric O'Dell a Igor Levickij.
    02:05 Vadim ŠČEGOLKOV - 0:1
     
    02:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí začali aktivněji, ale jsou to hosté, kteří se prosazují. Obrana Moskvy dala hodně prostoru VADIMU ŠČEGOLKOVI, který neměl problém poslat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Arťom Tomilin a Renat Mamašev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 42. Provolněv (Šmoljov), 48. Kalinin (Glazačev, Gilroy) – 3. Ščegolkov (Tomilin, Mamašev), 6. Mamašev (O'Dell, Levickij), 9. Ščegolkov (Mamkin, Tolpeko), 22. I. Zacharčuk (Alexandrov, Ibragimov), 60. Padakin


    Spartak Moskva: Bespalov – Högström, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Bondarev, Provolněv, Kirillov – N. Li, Stoa, Glazačev – Leščenko, M. Plotnikov, Alexandr Vasiljev – A. Voronin, Šmoljov, V. Berdnikov – Nikoncev, Radil, Bobrov – Bobyljov.
    HK Soči: Barulin – S. Kuzněcov, Mamkin, Ibragimov, Alexandrov, Mamašev, Děrljuk – Krikunov, Padakin, Ignatuškin – O'Dell, Levickij, I. Zacharčuk – Tomilin, Morozov, Ščegolkov – Jacenko, Tolpeko.
    bahis siteleri