Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
Colorado Avalanche
Neděle 20.11.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Možná poslední velká šance pro domácí, Staal střílel a bylo tam ještě několik dorážek, nakonec ale hosté dokázali dostat kotouč z brankoviště.
    49:20 Nathan MACKINNON - 2:3
     
    49:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado otáčí zápas. NATHAN MACKINNON najel do útočného pásma mezi tři bránící hráče, z mezikruží vypálil zápěstím a Dubnyk je ve třetí třetině překonán už potřetí. Kotouč byl možná při cestě do sítě někým z obránců tečován. Bez asistence.
    46:48 Carl SÖDERBERG - 2:2
     
    46:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, zápas začíná od znova. CARL SÖDERBERG si najel před Dubnyka a sám si svou střelu dorazil, čímž Dubnyka překonal. Asistence: Mikka Rantanen, Jerome Iginla.
     
    45:26
    Za podražení musí na trestnou lavici Christian Folin a Avalanche má šanci srovnat stav utkání.
    43:52 Mikko RANTANEN - 2:1
     
    43:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se Colorado prosazuje. MacKinnon našel přihrávkou MIKKA RANTANENA, ten vypálil z první a Dubnyk se nestihl přesunout. Colorado snižuje na 1:2. Asistence: Nathan MacKinnon, Tyson Barrie.
     
    41:20
    Za držení jde na trestou lavici Söderberg.
     
    36:57
    Velkou šanci z dorážky měl Charlie Coyle, ale netrefil bránu i když kotouč projel mezi betony Pickarda.
     
    31:43
    Poté vznikla strkanice za Dubnykovou brankou a za hrubost na trestnou lavici odjíždí Greer a Folin. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    31:40
    Hodně ošemetnou situaci musel řešit Dubnyk poté, co vznikl po MacKinnově střele pořádný závar. Ani tentokrát však neinkasoval.
     
    28:33
    Nádhernou kombinaci předvedli Wild. Dumba si vyměnil puk napříč pásmem s Granlundem a pak nebezpečně vypálil, Pickard předvedl dobrý zákrok.
     
    28:12
    Za seknutí Coyla jde na trestnou lavici Mitchell.
    26:34 Tyler GRAOVAC - 2:0
     
    26:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    TYLER GRAOVAC nejprve hledal Suttera, tu přihrávku však hostující obrana zablokovala, ale jen zpět k Graovacovi, který v pádu vystřelil a překonal Pickarda. Asistence: Jonas Brodin, Matt Dumba.
     
    22:04
    Tyson Barrie teď nevyužil donebevolající gólovou šanci, když trefil jen tyčku a přitom měl branku před sebou zcela volnou. Poté u kotouč po Mitchellově dorážce směřoval za Dubnyka, ale vynikající zákrok předvedl Niederreiter, který svého brankáře zastoupil v bráně.
     
    19:11
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě vyměřil rozhodčí Minnesotě.
     
    09:45
    Velká šance a štěstí pro Pickarda. Sutter totiž od modré trefil tyčku a pak ještě Nino Niederreiter netrefil odkrytou bránu.
     
    09:38
    Rozhodčí posílá na trestnou lavici Johna Mitchella za držení protihráče. Uvidíme, jestli bude tato přesilovka znova úspěšná.
    08:32 Charlie COYLE - 1:0
     
    08:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A statistiky si Wild o něco vylepší. Do nebezpečného prostoru před branku poslal kotouč Spurgeon, a ten se pak odrazil do brusle CHARLIEHO COYLA za Pickarda. Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
     
    07:53
    První přesilovku v zápase budou mít domácí, Charlie Coyle se provinil podražením.
     
    07:23
    Dva velmi dobré zákroky si připsal Pickard. Nejprve proti Niederreiterovi, který dostal dobrou přihrávku před bránu a pak ještě proti Erice Staalovi, který střílel z levé strany.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 9. Coyle (Spurgeon, Suter), 27. Graovac (Brodin, Dumba) – 44. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 47. Söderberg (Rantanen, Iginla), 50. MacKinnon


    Minnesota Wild: Dubnyk – Spurgeon, Suter, Folin, Brodin, Dumba, Reilly, Prosser – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Mikael Granlund (C), M. Koivu, Parise – Pominville, Haula, Zucker – Stewart, Graovac, Z. Mitchell.
    Colorado Avalanche: Pickard – E. Johnson, Ťutin, Barrie, Wiercioch, Gelinas, Beauchemin – Greer, MacKinnon, Martinsen – Rantanen, Söderberg, R. Bourque – McLeod, Grigorenko, Colborne – Iginla, J. Mitchell, Comeau.

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Kyle Rehman – Scott Cherrey, Bryan Pancich
    bahis siteleri