Výber Tipsport ligy – Slovensko 6:1 (kon.)
konec
Výber Tipsport ligy
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
Slovensko
sk Středa 14.12.2016, 17:00 • Zimný štadión, Martin • Exhibiční utkání
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Slovenská hokejová reprezentácia sa po úspešnom vystúpení na Nemeckom pohári počas tohto víkendu predstaví vo švajčiarskom Bieli na Turnaji štyroch krajín. V rámci prípravy na toto podujatie si Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci so spoločnosťou Pro Hokej, pripravili pre slovenských priaznivcov veľkú chuťovku. V Martine sa totiž proti zverencom Zdena Cígera postaví Výber Tipsport ligy. Táto atraktívna exhibícia sa začína o 17:00 a my vám z nej prinesieme online prenos, pri ktorom vás srdečne vítam.

    VÝBER TIPSPORT LIGY

    Skladbu mužstva Výberu Tipsport ligy mal na starosti šéf spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner. Ten trénerskými úlohami poveril na dnešný večer dvojicu Jerguš Bača – Andej Nedorost. Na ľade sa potom predstavia napríklad zámorská trojica z Banskej Bystrice Jason Bacashihua, Mathew Maione a Ty Wishart, ale aj Tomáš Surový, Ladislav Nagy, Marcel Hossa či mladík Patrik Koyš z martinského MHC. Kapitánom Výberu Tipsport ligy bude Tomáš Surový.

    Nominácia Výberu Tipsport Ligy

    Brankári:
    . Jason Bacashihua (HC '05 iClinic Banská Bystrica), Michal Valent (HK Nitra)
    Obrancovia: Mathew Maione, Ty Wishart (obaja HC '05 iClinic Banská Bystrica), Jameson Milam (HK Nitra), Martin Dudáš (HC Košice), Richard Stehlík (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Daniel Brejčák (MsHK Žilina), Michal Ivan (HKM Zvolen)
    Útočníci: Tomáš Surový, Jordan Hickmott, Dávid Buc (všetci HC '05 iClinic B. Bystrica), Marek Slovák, Judd Blackwater (obaja HK Nitra), Marek Zagrapan, Adam Lapšanský (obaja HK Poprad), Ladislav Nagy (HC Košice), Marcel Hossa (HK Dukla Trenčín), Patrik Koyš (MHC Martin).

    SLOVENSKÁ REPREZENTÁCIA

    Tréner Zdeno Cíger spravil v porovnaní s víťazným účinkovaním na Nemeckom pohári v nominácii viacero zmien. V menoslove hráčov, ktorí sa predstavia dnes v Martine a cez víkend v Bieli chýbajú napríklad obrancovia Dominik Graňák s Michalom Čajkovským či útočník Marcel Haščák. Na ich miesta boli povolaní slovanisti Marek Ďaloga s Ivanom Švarným a navrátilec do reprezentačného dresu, strieborný medailista z MS 2012 aktuálne pôsobiaci v českom Olomouci Juraj Mikúš. Namiesto gólmana Jaroslava Janusa dostane šancu mladý Denis Godla, ktorý sa dostal vo fínskej lige do skvelej formy.

    Nominácia Slovenska:

    Brankári:
    Denis Godla (KalPa Kuopio/Fín., 2 zápasy/0 gólov), Ján Laco (Piráti Chomutov, ČR, 46/0)
    Obrancovia: Peter Čerešňák (HC Plzeň, ČR, 37/2), Marek Ďaloga (HC Slovan Bratislava, SR/KHL, 52/3), Martin Gernát (HC Sparta Praha, ČR, 4/1), Adam Jánošík (HC Bílí Tygři Liberec, ČR, 30/2), Juraj Mikuš (HC Sparta Praha, ČR, 41/3), Eduard Šedivý (HC Košice, 10/1), Ivan Švarný (HC Slovan Bratislava, SR/KHL, 104/3), Peter Trška (HC Kometa Brno, ČR, 6/1)
    Útočníci: Lukáš Cingel (HC Sparta Praha, ČR, 9/1), Matej Češík (HC '05 Banská Bystrica, 6/0), Vladimír Dravecký (HC Oceláři Třinec, ČR, 52/13), Tomáš Hrnka (HC Plzeň, ČR, 19/3), Andrej Kudrna (HC Sparta Praha, ČR, 12/4), Radoslav Macík (HK Nitra, 7/1), Tomáš Matoušek (HC´05 Banská Bystrica, 3/0), Juraj Mikúš (HC Olomouc, ČR, 85/17), Bruno Mráz (HKM Zvolen, 3/0), Jakub Suja (HC Košice, 3/0), Michal Hlinka (Slovan Bratislava, 9/1), Dalibor Bortňák (HC '05 Banská Bystrica, 7/0).
     
    Úvodné zostavy:

    Výber Tipsport ligy: Valent (Baroš) – Dudáš, Wishart, Milam, Maione, Ivan, Kozák – Brejčák, Koyš, Blackwater, Hickmott, Buc, Zagrapan, Nagy, Surový (C), Lapšanský, Marcel Hossa, Marek Slovák

    Slovensko: Laco (Godla) – Marek Ďaloga, Švarný, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Dravecký (C), Suja, Mikúš, Michal Hlinka, Češík, Matoušek, Macík, Bruno Mráz, Bortňák, Hrnka

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Daniel Konc – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    0:40
    Echibícia sa už začala. Symbolicky prvú streleckú príležitosť tipsportligového výberu mal Ladislav Nagy, ktorý strieľal po prihrávke spoza brány, bránu Jána Laca však netrafil.
     
    1:10
    Po postavení útočiaceho hráča v bránkovisku Jána Laca tu máme hneď aj prvé postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    1:24
    Výber Tipsport ligy dal gól! Začalo sa vo veľmi vysokom tempe, Výber Tipsport ligy sa rýchlo ujíma vedenia. Nitran JUDD BLACKWATTER vymietol peknou strelou pavučinku v pravom hornom rohu Lacovej brány a otvára tak skóre dnešného duelu. Asistencie: Marcel Hossa, Marek Slovák.
    1:24 BLACKWATTER - 1:0
     
    2:50
    Po inkasovanom góle sa o aktivitu po prvý raz pokúšajú reprezentanti. Zatiaľ však gólmana Michala Valenta žiadnou vážnejšou strelou neohrozili.
     
    3:33
    Pred chvíľou sa pred sa len v zaujímavej príležitosti po svojom typickom prieniku ocitol reprezentačný obranca Marek Ďaloga, proti Michalovi Valentovi však neuspel. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    4:03
    Po dlhšom časovom úseku musel byť opäť v pohotovosti Ján Laco, ktorého lapačka ale zasiahla úspešne.
     
    4:20
    Jordan Hickmott pálil nebezpečne z osi ihriska potom, čo puk do útočného pásma zaviezol jeho spoluhráč z Banskej Bystice Tomáš Surový, no Ján Laco opäť skvelo zasiahol.
     
    4:49
    Vladimír Dravecký chcel posunúť puk na strelu z prvej na modrú čiaru pre Ivana Švarného, obranca bratislavského Slovana ho však minul, a tak sa reprezentanti musia opäť brániť.
     
    5:11
    Z tohto útoku ligistov napokon vznikla zaujímavá príležitosť pre domáceho hráča Martina Patrika Koyša, ktorý sa tlačil do Lacovho bránkoviska.
     
    6:28
    Obrovská príležitosť Vladimíra Draveckého, ktorý však nedokázal tečovať peknú prihrávku Jakuba Suju od pravého mantinelu!
     
    7:14
    Hrá sa už opäť na opačnej strane klziska, Marek Zagrapan s Adamom Lapšanským točili formáciu reprezentantov v ich vlastnom obrannom pásme, väčšia príležitosť z toho však nebola.
     
    8:04
    Potom, čo sa puk ocitol na striedačke Slovenska, tu máme prvú reklamnú prestávku dnešnej exhibície.
     
    8:46
    Mathew Maione pekne zaviezol puk do útočného pásma potom, čo prerušil útok reprezentačného výberu, posunul ho na Adama Lapšanského. Ten sa síce pekne natlačil pred Jána Laca, skúsenný gólman mu však skórovať nedovolil.
     
    9:40
    Na opačnej strane bol pred Michalom Valentom, ak sa nemýlim, úplne sám Juraj Mikúš, z ťažkého uhla však trafil len nitrianskeho gólmana v bráne tipsportligového výberu.
     
    10:46
    Výber Tipsport ligy dal gól! No a ligisti sa dostávajú už do dvojgólového vedenia. Dávid Buc si prebral peknú prihrávku na modrú čiaru od Jordana Hickmotta, krásnou "žabičkou" našiel TOMÁŠA SUROVÉHO, ktorý už nemal problém zakončiť. Asistencia: Buc.
    10:46 SUROVÝ - 2:0
     
    11:54
    Po viac ako polovici prvej tretiny exhibície môžeme skonštatovať, že z ani jednej stran rozhodne žiadne exhibičné tempo nevidíme. V tejto chvíli sa Výber Tipsport ligy previnil zakázaným uvoľnením a vhadzuje sa pred Michalom Valentom.
     
    13:02
    Tipsportligisti si zahrajú prvú presilovú hru zápasu. Peter Trška podrazil Tomáša Surového, ktorý sa nebezpečne rútil do obranného pásma Slovenska a pôjde si odsedieť dve minúty za podrazenie.
    Martinský štadión si užíva exhibíciu
     
    13:35
    Výber Tipsport ligy sa zatiaľ v tejto presilovej hre nevie príliš usadiť v útočnom pásme, naopak reprezentanti s dvojkrížom na hrudi už dvakrát vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    13:55
    Strela Dávida Buca bola zblokovaná na ochrannú sieť, rozhodcovia signalizujú vhadzovanie pred Jánom Lacom.
     
    14:35
    Slovensko dalo gól! Tipsportligisti spravili veľkú chybu pri zakaldaní ofenzívnej akcie v presilovej hre, k puku sa dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ, ten unikol všetkým svojim prenasledovateľom a v oslabení prekonáva Michala Valenta.
    14:35 DRAVECKÝ - 2:1
     
    15:26
    Výber Tipsport ligy dal gól! Tak žeby sa začínala skutočná exhibícia? Táto akcia to skutočne pripomínala. Jordan Hickmott nádhernou prihrávkou z otočky našiel pred Jánom Lacom DÁVIDA BUCA, a ten tretí raz v prvej tretine prekonáva slovenského gólmana! Asistencia: Hickmott.
    15:26 BUC - 3:1
     
    16:19
    Marek Zagrapan s Adamom Lapšanským opäť točili reprezentačnú päticu pred Jánom Lacom, napokon z toho strelu vyťažil Lukáš Kozák.
     
    16:41
    Na opačnej strane klziska si ďalší zákrok pripisuje aj Michal Valent. Nasleduje ďalšia reklamná prestávka.

     
    17:01
    Výber Tipsport ligy si v ofenzíve opäť trošku nerozumel, Tomáš Hrnka vyviezol puk do útočného pásma a pekne ponúkal prihrávku na teč Radoslavovi Macíkovi. Michal Valent však opäť zasiahol úspešne.
     
    18:21
    Jakub Suja teraz nevyužil ani dve celkom zaujímavé príležitosti na ďalší kontaktný gól v podaní slovenskej reprezentácie. Reprezentačný výber však teraz dokázal zatlačiť ligistov v ich obrannom pásme.
     
    18:40
    Rozhodcovia na útočnej modrej čiare reprezentačného výberu videli postavenie mimo hry v podaní Michala Hlinku, a tak hru vykazujú hru do stredného pásma.
     
    19:24
    Opäť spolupráca dvojice Zagrapan-Lapšanský. Prvý menovaný prihrával, Adam Lapšanský však puk netrafil úplne dobre a Ján Laco opäť úspešne zasiahol.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina martinskej exhibície medzi Výberom Tipsport ligy a slovenskej reprezentácie sa rozhodne v exhibičnom tempe nehrala. Videli sme pomerne veľký počet tvrdých osobných súbojov. Ligisti vstúpili do tohto zápasu s veľkou energiou, viedli už o dva góly, keď sa presadili Judd Blackwater a Tomáš Surový. Následne znížil gólom v oslabení reprezentačný kapitán Vladimír Dravecký, no už o pár chvíľ na to uzavrel skóre prvej tretiny na 3:1 Dávid Buc.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:59
    Prvú zaujímavú príležitosť druhej dvadsaťminútovky mal Juraj Mikúš, jeho projektil však opečiatkoval len zadný mantinel.
     
    21:19
    Reprezentanti začali prostrednú časť hry pomerne aktívne, ani Matej Češík ale proti Michalovi Valentovi neuspel.
     
    22:02
    Lukáš Kozák zaujímavo nahadzoval puk Adamovi Lapšanskému na teč, popradský snajper ho však netrafil.
     
    22:58
    Ivan Švarný spravil zbytočnú chybu v rozohrávke z vlastného obranného pásma, následne však Marcel Hossa dobrú pozíciu nevyužil.
     
    23:12
    Michalovi Valentovi vypadol puk z lapačky, aktívne sa do jeho bránkoviska tlačil Dalibor Bortňák, defenzíva tipsportligistov to však napokon zvládla bez inkasovaného gólu.
     
    24:01
    Jakub Suja chcel nabiť na strelu z prvej svojmu spoluhráčovi z Košíc Eduardovi Šedivému, ten ale v dobrej pozícii puk netrafil.
     
    24:29
    Michal Valent znova nepredviedol úplne najistejší zákrok proti strele Tomáša Matoušeka, keď mu znova puk vypadol z jeho chráničov. Napokon ho však dokázal prikryť a nasleduje prvá reklamná prestávka druhej tretiny.
     
    25:08
    V kabíne národného výberu muselo byť počas prestávky poriadne dusno. Reprezentanti totiž predvádzajú v týchto minútach o triedu lepší výkon ako v prvej dvadsaťminútovke. Teraz strieľali, Ivan Švarný aj Peter Trška.
     
    25:50
    Marek Slovák efektnou strelou z ľavého kruhu opečiatkoval ľavú žrď Lacovej brány!
     
    26:07
    Tak v tejto chvíli sa nám hra poriadne rozbehla. Šance sa striedajú na oboch stranách. Teraz predviedol Ján Laco skvelý zákrok, keď zabránil štvrtému gólu vo svojej sieti. Tomáš Surový pritom zakončoval do poloodkrytej bránky!
     
    27:21
    Adam Lapšanský patrí dnes k vôbec najaktívnejším hráčom na hracej ploche. Opäť sa pokúsil ohroziť svätyňu Jána Laca.
     
    27:30
    Z protiútoku sa cez dvojicu obrancov ligového výberu k strele z osi ihriska pretlačil Tomáš Hrnka.
     
    28:12
    Po dlhšom čase tu máme ďalšie prerušenie hry, vhadzovať sa bude v obrannom pásme národného tímu.
     
    28:40
    Obrovská príležitosť Mareka Ďalogu, ktorý sa pekne pretlačil popri ľavom mantineli až pred Michala Valenta, nitriansky gólman ale predviedol ďalší skvelý zákrok!
     
    29:27
    Ty Wishart to šikovne skúšal od modrej čiary. Ján Laco jeho strelu videl a vytlačil puk na ochrannú sieť.
     
    29:27
    V bráne slovenskej reprezentácie registrujeme zmenu, keď v polovici stretnutia strieda Jána Laca mladík Denis Godla.
     
    29:48
    Mathew Maione s Jordanom Hickmottom preukazujú teraz svoje veľké ofenzívne chúťky, keď sa najmä nitriansky gólman natlačil pred Denisa Godlu v bráne Slovenska.
     
    31:28
    Sledujeme pomerne hluchú časť druhej tretiny, keď ani jeden z tímov nedokáže založiť nejakú súvislejšiu akciu.
     
    32:12
    Hickmott nahadzoval puk pred Denisa Godlu, ktorý musel byť v pozore proti dorážkam Dávida Buca s Tomášom Surovým.
     
    33:00
    Matej Češík hľadal prihrávkou spoza brány Tomáša Matoušeka, táto kombinácia však úspešná nebola, a tak sú opäť na rade tipsportligisti.
     
    34:50
    Ladislav Nagy spravil zbytočnú chybu na útočnej modrej, o puk ho obral Dalibor Bortňák, ktorý následne stratil stabilitu. Podľa rozhodcov však bez cudzieho zavinenia.
     
    35:13
    Tak toto bola skutočne exhibičná akcia! Tomáš Surový s Marcelom Hossom si nádherne vymenili puk, zakončoval Marcel Hossa, avšak Denis Godla vyšperkoval celú akciu nádherným semaforom!
    35:13
     
    35:41
    Propagačnú strelu na Michala Valenta vyslal Dalibor Bortňák, nitriansky gólman puk vykopol na pravý mantinel.
     
    36:35
    Ladislav Nagy s Juddom Blackwaterom predvádzali zaujímavú kombináciu v obrannom pásme reprezentačného výberu, následne však stratili puk a útočia opäť hráči s dvojkrížom na hrudi.
     
    37:26
    Záver druhej tretiny je pomerne rozkúskovaný viacerými prerušeniami. V tejto chvíli sa vhadzuje v strednom pásme po postavení mimo hry v podaní Výberu Tipsport ligy.
     
    38:16
    Radoslav Macík pálil z pravého kruhu na svojho klubového spoluhráča Valenta, opäť to však nebola žiadna náročná situácia pre gólmana Tipsport ligy.
     
    38:48
    Momentálne sú o niečo aktívnejší slovenskí reprezentanti. Teraz však puk skončil na ochrannej sieti za Michalom Valentom.
     
    39:14
    Po poriadne dlhej odmlke sme sa konečne dočkali nejakej zaujímavej príležitosti. Marek Zagrapan však z ľavého kruhu Denisa Godlu neprekonal.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina exhibičného duelu medzi Výberom Tipsport ligy a slovenským národným tímom nám už gól nepriniesla. Tempo hry ešte viac opadlo a najmä druhá polovica prostrednej časti hry bola poriadne rozkúskovaná viacerými prerušeniami. Na strane reprezentácie však približne v polovici duelu prišlo k zmene na brankárskom poste, keď skúseného Jána Laca vystriedal mladý Denis Godla. O niekoľko minút sa tak začne tretia tretina, a to za stavu 3:1 v prospech Výberu Tipsport ligy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:09
    Tomáš Surový sa okamžite po úvodnom vhadzovaní tretej tretiny pretlačil k strele, Denis Godla však puk vytlačil na ľavý mantinel.
     
    40:43
    Peter Čerešňák nahadzoval puk pred Michala Valenta, Tomáš Matoušek však na jeho ponuku nezareagoval ideálne.
     
    41:30
    Reprezentanti sa snažia hrať jednoducho, keď stále viac nahadzujú puk za Valentovu bránu.
     
    42:00
    Radoslav Macík napriahol z tesnej blízkosti, bránu Výberu Tipsport ligy však netrafil!
     
    42:33
    Marek Slovák prepustil puk na modrú čiaru, kde bol Jameson Milam. Jeho pokus žiadne problémy Denisovi Godlovi nenarobil.
     
    42:55
    Slovenskí reprezentanti si nerozumeli v rozohrávke, až to vyústilo do zakázaného uvoľnenia. A tak bude musieť byť Denis Godla opäť v strehu.
     
    43:02
    Ty Wishart sa ocitol nikým nekrytý pred Godlom, reprezentačný gólman však hráčovi Banskej Bystrice zmenšil strelecký uhol a dobre zasiahol.
     
    44:15
    Reprezentačný výber sa síce snaží prenikať jednoducho do útočného pásma, tam však robia jeho hráči až príliš veľa chýb v kombinácii.
     
    44:51
    Jedným z najaktívnejších hráčov v reprezentačnom drese je Radoslav Macík. Nitriansky kanonier však ani tentokrát proti svojmu klubovému spoluhráčovi neupsel.
     
    45:48
    Aj v tejto chvíli musel byť Michal Valent pozorný pri svojej pravej žŕdke pozorný, keď tam dobiedzala až dvojica reprezentantov. Máme tu ďalšiu reklamnú prestávku.
     
    46:02
    Adam Jánošík napriahol k rane od modrej čiary, trafil však len pred sebou stojaceho súpera a následne sa reprezentanti vystavili postaveniu mimo hry.
     
    46:54
    A opäť sme videli nepresnosť v rozohrávke zverencov Zdena Cígera, z ktorej rezultoval strelecký pokus jedného z útočníkov Výberu Tipsport ligy.
     
    47:05
    Po sérii viacerých zaujímavých zaujímavých príležitostí ligistov sa dokázali reprezentanti oslobodiť len vďaka zakázanému uvoľneniu.
     
    49:00
    Ladislav Nagy číhal na prihrávku od Adama Lapšanského spoza brány, Denis Godla však opäť dobre kontroloval sitáciu pri svojej pravej žŕdke.
     
    49:45
    Dvojica Lapšanský-Nagy opäť točila reprezentačnú päticu vo vlastnom obrannom pásme. Tentokrát sa už Adam Lapšanský odhodlal k strele, Denis Godla mal ale opäť ideálny výhľad.
     
    51:20
    Sledujeme veľmi dlhý úsek hry bez prerušenia, v ktorom sa však nič spomenutia hodné na ľadovej ploche nedeje. Výber Tipsport ligy predvádza kvalitný vysoký pressing, ktorým robia reprezentačným obrancom veľké problémy.
     
    52:00
    Vladimír Dravecký spravil nepochopiteľnú chybu vo vlastnom obrannom pásme, k puku sa dostal Patrik Koyš, z ideálnej pozície však prepálil Godlovu svätyňu!
     
    52:40
    Denis Godla sa od svojho príchodu do reprezentačnej bránky prezentuje sympatickým výkonom. Tentokrát zabránil pokusu Mareka Zagrapana, ktorý mu to mieril "na teplomer".
     
    53:20
    Tipsportligisti zvyšujú svoju aktivitu. Poriadne tvrdý náprah teraz predviedol Marcel Hossa, Denis Godla ale znova zabránil trenčianskemu kanonierovi skórovať.
     
    54:27
    Reprezentanti sa síce po dlhšom čase dostali do útočného pásma, tam však opäť predviedli nedorozumenie v rozohrávke. Obe mužstvá striedajú, puk má za Valentom Mathew Maione.
     
    55:14
    Michal Hlinka napriahol, svojho menovca Valenta však ani tentokrát neprekvapil.
     
    55:49
    Výber Tipsport ligy dal gól! Tak a zdá sa, že je rozhodnuté. Výberu Tipsport ligy vyšla pekná nitrianska spolupráca, keď Marek Slovák poslal puk ako na podnose JUDDOVI BLACKWATEROVI, ktorý prekonáva Denisa Godlu. Asistencia: M. Slovák.
    55:49 BLACKWATTER - 4:1
     
    56:21
    Výber Tipsport ligy dal gól! Tak toto už vyzerá na debakel. Mathew Maione ukázal svoju šikovnosť s pukom, krásne našiel DÁVIDA BUCA, ktorý trafil skutočne parádne.
    56:21 BUC - 5:1
     
    57:21
    Hra je v tejto chvíli opäť prerušená. Po poslednej reklamnej prestávke tohto stretnutia sa bude exhibícia už len dohrávať.
     
    58:00
    Marcel Hossa prenechal puk Tomášovi Surového, ten to skpsil zápästím, bránu Denisa Godlu však tentokrát netrafil.
     
    59:07
    Výber Tipsport ligy dal gól! Ak si dnes niekto zaslúžil za svoj výkon gól, tak to bol rozhodne ADAM LAPŠANSKÝ. Ten dnes ohrozil reprezentačnú bránu niekoľkokrát, až mu to napokon vyšlo, keď využil pomerne neprehľadnú situáciu pred Denisom Godlom. Asistencia: Nagy.
    59:07 LAPŠANSKÝ - 6:1
     
    59:47
    Tipsportligistom dnes hokej rozhodne chutil. To predvádzajú aj v tejto chvíli, keď pár sekúnd pred koncom točia reprezentantov v ich obrannom pásme.
     
    Koniec zápasu.
     
    Pri pohľade na výsledok dnešného duelu by ste asi len ťažko povedali, že išlo o exhibíciu. Tipsportligový výber predvádzal takmer počas celých šesťedesiatich minút veľmi kvalitný výkon, zato Zdeno Cíger má pred víkendovým podujatím vo Švajčiarsku nad čím rozmýšľať. S konštatovaním, že za najlepších hráčov boli vyhlásení Michal Valent, respektíve Vladimír Dravecký, sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Lúči sa s vami Jakub Kocourek! (19:20:16)

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 2. Blackwatter (Hossa, Slovák), 11. Surový (Buc), 16. Buc (Hickmott), 56. Blackwatter (Slovák), 57. Buc (Maione), 60. Lapšanský – 15. Dravecký


    Výber Tipsport ligy: Valent (Baroš) – Dudáš, Wishart, Milam, Maione, Ivan, Kozák – Brejčák, Koyš, Blackwater, Hickmott, Buc, Zagrapan, Nagy, Surový (C), Lapšanský, Marcel Hossa, Marek Slovák
    Slovensko: Laco (Godla) – Marek Ďaloga, Švarný, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Dravecký (C), Suja, Mikúš, Michal Hlinka, Češík, Matoušek, Macík, Bruno Mráz, Bortňák, Hrnka

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Daniel Konc – Roman Výleta, Jozef Tvrdoň
    bahis siteleri