Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Soči – Viťaz 2:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 2:1 (kon.)
konec
HK Soči
2:5 (0:4, 1:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    V samotném závěru tu máme ještě jedno vyloučení. Za sekání si na trestné lavici posedí Nikita Vyglazov.
     
    58:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Risk bez brankáře se domácím rychle vymstil. Kotouč se dostal na hokejku MAXIMA AFINOGENOVA a ten jej s přehledem uklidil do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    58:05
    Dmitrij Šikin zůstává na střídačce, Soči se pokusí o malý zázrak v šesti hráčích v poli!
     
    57:50
    Soči právě vstřelilo branku!
    Sto třicet sekund před skončením třetí třetiny máme sníženo! Domácí se podruhé prosadili v početní převaze a ještě živí nějakou tu naději na bodový zisk. Padakin s Krikunovem zakombinovali u zadního mantinelu a připravili střeleckou pozici pro RENATA MAMAŠEVA, na jehož povedenou střelu z blízkosti pravého kruhu Säteri nedosáhl. Asistence: Ilja Krikunov, Pavel Padakin.
     
    56:13
    Asi poslední šance pro domácí tým nastává po dvouminutovém faulu Alexeje Mekejeva. Nějakou dobu se teď bude hrát ve čtyřech proti třem.
     
    54:38
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexandr Pankov – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Sergej Kuzněcov – 2 min., hrubost).
     
    49:00
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexandr Pankov – 2 min., držení protihráče).
     
    39:50
    Domácí si do třetí třetiny přenesou přesilovou hru. Menší trest od rozhodčích totiž inkasoval Maxim Kudrjašov a oslabil hostující celek.
     
    33:30
    Zajímavá možnost i na druhé straně! Jeřábkovi utekl puk k Pavlu Padakinovi, který si ve vzduchu sám dorážel svou vyraženou bekhendovou střelu, ovšem puk dopadl ještě před brankovou čáru, odkud ho poté rukou vyhodil právě Jeřábek.
     
    32:14
    Igor Ignatuškin propadl ve středním pásmu a po několika sekundách si hodně oddechl! Alexej Kopejkin už zvedal ruce nad hlavu, rozhodčí ale dobře viděli, že jeho střela skončila na tyči!
     
    26:42
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Jevgenij Katičev – 2 min., držení hole).
    23:59 Andrej KOSTICYN - 1:4
     
    23:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl tří branek! Ignatuškin byl zahnán do rohu, kam mu přijel pomoct ANDREJ KOSTICYN. Běloruský útočník si vzápětí vyměnil puk s Pepeljajevem, zprava si najel na osu hřiště a střelou švihem rozvlnil síť v brance Viťazu! Asistence: Alexej Pepeljajev.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexej Kopejkin.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu HK Soči (Michail Mamkin – 2 min., nedovolené bránění).
    19:49 Mario KEMPE - 0:4
     
    19:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu hororová třetina pro domácí tým! Viťaz rozjel parádní přesilovkovou kombinaci v útočném pásmu, na jejímž konci Aaltonen z pravé strany přihrál na modrou čáru Jakubu Jeřábkovi. Ten místo tvrdé střely spíše jenom nahodil puk na branku, před kterou ještě dokázal tečovat MARIO KEMPE a přesměroval střelu českého zadáka za Šikina. Asistence: Jakub Jeřábek, Miro Aaltonen.
     
    17:55
    Viťaz si znovu zahraje v početní převaze, za podražení inkasoval dvouminutový trest Alexandr Mereskin.
     
    16:22
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ben Maxwell – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Jevgenij Katičev – 2 min., hrubost).
     
    16:22
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Arťom Černov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    16:00
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ruslan Pedan – 2 min., hákování).
    14:37 Alexandr PANKOV - 0:3
     
    14:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Naopak hráči v červenobílých dresech jsou nesmírně efektivní! I tato gólová situace vznikla z rychlého protiútoku, Švec-Rogovoj po pasu od Abdulina zničeho nic ujížděl s ALEXANDREM PANKOVEM na jediného obránce a ten už nezabránil přihrávce na druhého jmenovaného, jenž si před Šikinem poradil bravurně a přesnou střelou zvýšil už na 3:0. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Denis Abdulin.
    12:21 Maxim AFINOGENOV - 0:2
     
    12:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Smrtící protiútok zařizuje hostům dvougólové vedení! Autorem branky je MAXIM AFINOGENOV, jenž si ve středním pásmu pohybem řekl Makejevovi o přihrávku do jízdy a v úniku zamířil přesně mezi betony Dmitrije Šikina. Asistence: Alexej Makejev.
     
    06:59
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Alexej Kopejkin – 2 min., držení protihráče).
     
    06:49
    Vyloučení v týmu HK Soči (Sergej Kuzněcov – 2 min., vysoká hůl).
    01:41 Alexej KOPEJKIN - 0:1
     
    01:41
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté svého soupeře ještě prakticky nepustili ke kotouči a už se radují z vedoucí branky! Jakub Jeřábek u modré čáry nabil na střelu golfákem Kopejkinovi. Jeho prudkou ránu ještě tečoval ROMAN HORÁK a Šikin na změnu směru letu kotouče už nestihl zareagovat. Asistence: Alexej Kopejkin, Jakub Jeřábek.
     
    00:58
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Glazkov – 2 min., podražení).
     
    00:56
    Horákovu střelu z delší vzdálenosti vyrazil Šikin jen před sebe, důrazný Kopejkin si už to šteloval na bekhendovou dorážku do prázdné branky, jenomže byl faulován a kotouč do sítě nedostal!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. A. Kosticyn (Pepeljajev), 58. Mamašev (Krikunov, Padakin) – 2. Horák (Kopejkin, Jeřábek), 13. Afinogenov, 15. Pankov (Švec-Rogovoj, Abdullin), 20. Kempe (Jeřábek, M. Aaltonen), 59. Afinogenov


    HK Soči: Šikin (S. Bolšakov) – Pepeljajev, Pedan, Mamašev, Glazkov, S. Kuzněcov, Mamkin – A. Kosticyn, Ignatuškin, Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Morozov, O'Dell, Levickij – I. Zacharčuk, Mereskin, Padakin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, Kudrjašov, Gimajev, P. Lukin – Makejev, A. Nikulin, Afinogenov – Kopejkin, M. Aaltonen, Kempe – A. Černov, Horák, Vyglazov – Pankov, Švec-Rogovoj, Šitikov – Abdullin.

    Rozhodčí: Beljajev, Bondar – Zacharenkov, Šeljanin
    bahis siteleri