Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 3:6 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 22.12.2016, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Roman KUKUMBERG - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pátou branku a zřejmě definitivní tečku za dnešním derby udělal ROMAN KUKUMBERG, na jehož góle měl však více než poloviční podíl Jiří Šimánek. Ten mu připravil puk před úplně prázdnou bránu krásnou žabičkou. Asistence: Jiří Šimánek.
    50:53 Jake NEWTON - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už tato strategie vyšla náramně! Dokonce tři na jednoho upalovali Hradečtí, ale obránce evidentně přihrávku hlídal, takže to vzal JAKE NEWTON na sebe a našel skulinku u bližší tyče. 4:1 pro Hradec Králové. Asistence: Bedřich Köhler, Roman Kukumberg.
    30:44 Tomáš KNOTEK - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak zřejmě budou muset sklepávat znovu. Na 3:1 zvyšuje po úniku TOMÁŠ KNOTEK, který si troufl na bekhendový blafák a dostal kotouč pod víko. Asistence: Jaroslav Bednář.
    22:19 Richard JARŮŠEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to se ukázalo jako klíčové! Sám Martin Štajnoch totiž nahodil na bránu a tam se strhla obrovská mela, ve které se nejlépe zorientoval RICHARD JARŮŠEK a dopravil puk do sítě. Asistence: Martin Štajnoch, Jiří Šimánek.
    21:04 Bedřich KÖHLER - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A začínáme opět od začátku! Z rohu kluziště našel hokejku BEDŘICHA KÖHLERA Michal Dragoun. KÖHLER byl sice tísněn, avšak nadvakrát dostrkal puk za Martina Růžičku a srovnal na 1:1. Asistence: Michal Dragoun.
    13:04 Tomáš ROLINEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! Celou akci vymyslel Tyler Redenbach, který chvíli míchal s pukem a pak jej nabídl střílenou přihrávkou na teč pro TOMÁŠE ROLINKA, jenž usměrnil puk za Rybára. Asistence: Tyler Redenbach, Nicholas Schaus.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 22. Köhler (Dragoun), 23. Jarůšek (Štajnoch, Šimánek), 31. T. Knotek (Bednář), 51. Newton (Köhler, Kukumberg), 60. Kukumberg (Šimánek) – 14. Rolinek (Redenbach, Schaus)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený (A), Džerinš, Šimánek – Bednář (C), Kukumberg, Köhler – Jarůšek, Dragoun, Picard – R. Pavlík, T. Knotek, Dej – P. Beránek.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Nedbal, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Zajíc (A) – P. Sýkora, Tomášek (A), Hubáček – Klimenta, Nahodil (C), Rolinek – Mallet, Redenbach, Johnson – Panna, T. Kaut, Beran.

    Rozhodčí: Hodek, Souček – Flegl, Polonyi

    Diváci: 6890
    bahis siteleri