Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 30.12.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:37 Nazem KADRI - 2:3
     
    63:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NAZEM KADRI před bránou skvěle tečoval střelu Williama Nylandera z vrcholu levého kruhu pro vhazování a po zákroku Vasilevskiho se dostal k dorážce, proti které už byl brankář Lightning bezmocný. Maple Leafs v závěru prodloužení využili přesilovou hru a zvítězili těsně 3:2! Asistence: William Nylander a Auston Matthews.
     
    62:12
    Maple Leafs nebezpečně vypálili z pravého kruhu pro vhazování a jejich tečovaná střela skončila na horní tyči!
     
    62:01
    Valtteri Filppula se snažil v blízkosti levé tyče natlačit před bránu a tvrdě narazil do Antoinea Bibeaua. Následoval dvouminutový trest za nedovolené bránění brankáře.
     
    57:56
    Lightning se v rychlém sledu dostali do tří slibných šancí, jenže Antoine Bibeau dvakrát skvěle zasáhl levým betonem a poslední pokus domácích hráčů ukryl ve své náruči!
     
    57:10
    Zach Hyman byl v závěru normální hrací doby vyloučen za podražení a Lightning mají šanci rozhodnout.
     
    56:30
    Brian Boyle se dostal v blízkosti pravé tyče ke střele, kterou Antoine Bibeau levým betonem vyrazil!
     
    54:48
    Ondřej Palát na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Tampa málem otočila skóre na svou stranu, překonaného Antoinea Bibeaua ale zachránila branková konstrukce.
     
    52:42
    Victor Hedman tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování s příklepem a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Antoine Bibeau byl ale připraven a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    51:29
    James van Riemsdyk se ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, jenže byl příliš blízko brány a jeho bekhendový pokus zamířil nad bránu Andreje Vasilevskiho.
     
    49:49
    Morgan Rielly nabral na pravém křídle rychlost a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější levé tyči a Andrej Vasilevskij ji vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    48:12
    William Nylander z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířil ke vzdálenější levé tyči, Andrej Vasilevskij ale jeho pokus pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    46:40
    Connor Brown vypálil z pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Austina Matthewse a jeho pokus mířil do bližšího horního rohu brány, Andrej Vasilevskij ale puk vyškrábl nad a připsal si další skvělý zákrok!
     
    44:40
    Nazem Kadri krásně vypálil v levém kruhu pro vhazování zápěstím a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Andrej Vasilevskij ji ale levým ramenem vyrazil!
     
    43:58
    Brian Boyle z pravého kruhu pro vhazování mířil mezi betony Antoinea Bibeaua, brankář Toronta je ale včas sevřel k sobě a jeho táhlou střelu s příklepem vyrazil!
     
    43:30
    Matthew Peca se dostal v blízkosti levé tyče po odrazu puku od ochranného skla za bránou ke střele po ledě, která orazítkovala vnější oblouk brány!
     
    39:10
    Valtteri Filppula se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, Antoine Bibeau ale dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    38:31
    Braydon Coburn dostal menší trest za hákování a Maple Leafs mají šanci vrátit se zpět do vedení.
    37:38 Ondřej PALÁT - 2:2
     
    37:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ PALÁT dobře vystřelil z pravého kruhu a mezi betony Antoinea Bibeaua procedil puk do brány. Lightning v závěru druhé třetiny vyrovnávají na 2:2! Asistence: Nikita Kučerov.
     
    36:33
    William Nylander napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Vasilevskij ji ale levým betonem vyrazil!
     
    33:54
    Zach Hyman se ocitl v oslabení v obrovské šanci, tváří v tvář ale Andreje Vasilevskiho překonat nedokázal!
     
    33:28
    Nikita Zajcev podruhé v zápase usedl na trestnou lavici za držeí a Lightning mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru.
    32:12 Brian BOYLE - 1:2
     
    32:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    BRIAN BOYLE předvedl v blízkosti pravé tyče nádhernou stahovačku a nad lapačkou Antoinea Bibeaua zamířil do bližšího horního rohu brány. Lightning snížili na 1:2 a rychle se vrátili zpět do hry! Asistence: Jonathan Drouin a Andrej Šustr.
    29:26 Tyler BOZAK - 0:2
     
    29:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    James van Riemsdyk před bránou skvěle tečoval střelu Nikity Zajceva z pravého kruhu pro vhazování, kterou Andrej Vasilevskij nedokázal udržet. V blízkosti levé tyče se vzápětí dostal k dorážce TYLER BOZAK a baseballovým úderem ho ze vzduchu poslal do prázdné brány – 0:2! Asistence: James van Riemsdyk a Nikita Zajcev.
     
    29:10
    Auston Matthews v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele po ledě, kterou na bližší tyči skvěle tečoval mezi betony Andreje Vasilevskiho Connor Brown, brankář Lightning ale předvedl výtečný zákrok a puk vyrazil!
     
    28:17
    Nazem Kadri nádhernou přihrávkou z pravého křídla našel v levém kruhu pro vhazování Lea Komarova, který bez přípravy zamířil těsně vedle vzdálenějšího pravého horního brány!
     
    27:29
    J.T. Brown se na pravém křídle dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, ani jeden z jeho pokusů z ostrého úhlu na překonaní skvěle chytajícího Antoinea Bibeaua nestačil!
     
    24:02
    Alex Killorn se ocitl v blízkosti levé tyče ve velmi slibné šanci a mohl skórovat v oslabení, jeho následná střela ale skončila na výstroji Antoinea Bibeaua, který ji vyrazil!
     
    22:03
    Anton Strålman dostal menší trest za hákování a Toronto se po návratu Andreje Šustra na led vrací zpět k přesilové hře. Maple Leafs mají k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    21:15
    Valtteri Filppula na pravém křídle vypálil v oslabení krásně z ostrého úhlu a jeho následná střela mířila pod horní tyč, Antoine Bibeau ji ale lapačkou vyrazil mimo!
     
    19:58
    Andrej Šustr byl v závěru první třetiny vyloučen za nedovolené bránění a Toronto bude po přestávce dohrávat přesilovou hru.
     
    19:40
    William Nylander z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk na bránu, kde ho v blízkosti pravé tyče skvěle tečoval projíždějící Nazem Kadri, Andrej Vasilevskij ale předvedl úžasný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    19:20
    Victor Hedman napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke tvrdé střele, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Antoine Bibeau ji ale skvěle pravým betonem vyrazil!
     
    16:49
    Anton Strålman na obranné modré čáře tvrdým a čistým hitem sestřelil Nazema Kadriho, který se po něm vzápětí vsedě ohnal holí a za sekání dostal dvě minuty.
    14:46 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    14:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS se dostal mezi kruhy pro vhazování k odraženému puku od hole Zacha Hymana a mezi betony brankáře Andreje Vasilevskiho ho procedil k levé tyči. William Nylander před pár okamžiky zahodil obrovskou šanci, Maple Leafs to ale mrzet nemusí, protože vzápětí se ujali vedení! Asistence: Zach Hyman.
     
    14:40
    William Nylander vyrazil středem do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl vyřešit sám, po nádherné stahovačce mezi kruhy pro vhazování a střele mířící k pravé tyči ale našel pouze lapačky fantastického Andreje Vasilevskiho! Maple Leafs nevyužili obrovskou šanci.
     
    12:03
    Nikita Kučerov na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele s příklepem, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Antoine Bibeau ovšem jeho pokus vyrazil levým ramenem a připsal si fantastický zákrok!
     
    11:41
    Nikita Zajcev se provinil proti pravidlům a za držení dostal dvě minuty. Tampa má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    11:05
    Mitchell Marner dobře vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Andrej Vasilevskij ale skvěle zasáhl pravým betonem a neumožnil Torontu skórovat!
     
    09:25
    Brian Boyle v rohu obranného pásma přidržel Nazema Kadriho a dostal dvouminutový trest za držení.
     
    06:58
    Jonathan Drouin se ve stejném prostoru vzápětí rozhodl pro krásnou diagonální přihrávku, po které mohl v blízkosti pravé tyče uklízet puk do odkryté části Valtteri Filppula, jenže ji minul!
     
    06:52
    Jonathan Drouin napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele s příklepem a Antoine Bibeau už byl překonaný, brankáře Maple Leafs ale zachránila levá tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    05:31
    Toronto špatně střídalo a Lightning si zahrají první přesilovou hru.
     
    05:06
    William Nylander od mantinelu za bránou našel mezi kruhy pro vhazování krásnou zpětnou přihrávkou úplně volného Lea Komarova, který se ocitl v obrovské šanci, tváří v tvář Andrejovi Vasilevskimu ale neuspěl! Fantastický zákrok brankáře Tampy.
     
    02:58
    William Nylander sice v pravém rohu útočného pásma skončil na ledě a přišel o puk, Maple Leafs ho ale rychle získali zpět a mezi kruhy pro vhazování se dostali ke střele, kterou Andrej Vasilevskij vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Boyle (Drouin, Šustr), 38. Palát (Kučerov) – 15. Matthews (Hyman), 30. Bozak (J. van Riemsdyk, N. Zajcev), 64. Kadri (W. Nylander, Matthews)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Gudlevskis) – Nestěrov, Hedman, Strålman (A), Garrison, Šustr, Koekkoek, Coburn – Palát (A), T. Johnson, Kučerov – Boyle (A), Filppula, Drouin – Killorn, Peca, J.T. Brown – Bournival, Gourde. Hlavní trenér: Jon Cooper.
    Toronto Maple Leafs: Bibeau (Andersen) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Dan O'Rourke. Čároví: Brian Murphy, Shandor Alphonso

    Diváci: 19092
    bahis siteleri