Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 30.12.2016, 02:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Mathieu PERREAULT - 3:5
     
    58:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A to se Winnipežským nakonec vyplatilo, že by domácí vykřesali plamínek naděje? Wheeler přenesl hru na pravý kruh, kde stál nikým nehlídaný MATHIEU PERREAULT, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    54:31 Lukáš SEDLÁK - 2:5
     
    54:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto, domácí jsou za pasivitu potrestáni. Jack Johnson od levého mantinelu nahodil kotouč směrem na Hutchinsona a LUKÁŠ SEDLÁK protečoval kotouč za jeho záda! Asistence: Jack Johnson.
    46:29 Bryan LITTLE - 2:4
     
    46:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jsou zpět ve hře! Hosté se poněkud zapomněli v útočném pásmu a Winnipeg to dokázal potrestat. Wheeler vjel do útočného pásma a přenesl hru na volného Stafforda, který ještě nesobecky našel BRYANA LITTLEA a ten protečoval kotouč do sítě! Asistence: Drew Stafford a Blake Wheeler.
    40:45 Alexander WENNBERG - 1:4
     
    40:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na samotném začátku třetí třetiny domácí znovu odskakují! ALEXANDER WENNBERG se zmocnil puku v rohu kluziště, nabruslil si až před Hutchinsona a z bezprostřední blízkosti poslal puk nechytatelně pod břevno! Asistence: Zach Werenski a Seth Jones.
    28:21 Alexander WENNBERG - 1:3
     
    28:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně kruté, Jackets znenadání udeřili potřetí! Gagnerovo nahození od modré sice bylo zblokováno, Foligno však poté znemožnil Troubovi rozehrávku a ALEXANDER WENNBERG odražený kotouč dorazil za bezmocného Hutchinsona! Paul Maurice si následně vybral trenérskou výzvu, trefa Jackets ale platí. Asistence: Nick Foligno.
    16:29 Nick FOLIGNO - 1:2
     
    16:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    A tu svěřenci Johna Tortorelly bleskurychle využili! Sam Gagner vyhrál buly pro Zacha Werenskiho, jenž bez přípravy vypálil a kapitán NICK FOLIGNO puk tečoval mimo Hutchinsonův dosah. Columbus tak proti Winnipegu poprvé po téměř třech letech vede! Asistence: Zach Werenski a Sam Gagner.
    07:55 Brandon SAAD - 1:1
     
    07:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno! Napadající hráči Columbusu dostali Hutchinsona pod tlak a domácí brankář při rozehrávce za vlastní brankou zaváhal. Kotouče se ujal BRANDON SAAD, jenž nadvakrát dostal černou pryž do sítě! Asistence: Nick Foligno.
    02:36 Shawn MATTHIAS - 1:0
     
    02:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za aktivní vstup do zápasu nakonec odměněni a ujímají se vedení! Lowry vyhrál buly pro Troubu, jehož následnou střelu od modré dokázal šikovně tečovat SHAWN MATTHIAS a puk skončil až v síti! Asistence: Jacob Trouba a Adam Lowry.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 3. Matthias (Trouba, Lowry), 47. Little (Stafford, Wheeler), 59. Perreault (Wheeler, Byfuglien) – 8. Saad (N. Foligno), 17. N. Foligno (Werenski, Gagner), 29. Wennberg (N. Foligno), 41. Wennberg (Werenski, S. Jones), 55. Sedlák (J. Johnson)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele (A), Laine – Perreault, Little, Wheeler (C) – Daňo, Petan, Stafford – Matthias, Lowry, Armia.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Heyer, Rody

    Diváci: 15294
    bahis siteleri