Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Anaheim Ducks
Pátek 30.12.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Michael Frolík (CGY) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:11
    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:23 (06:00:12)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Antoine Vermette (ANA) 1+0
    2. Mikael Backlund (CGY) 1+0
    3. John Gibson (ANA) 31 zák., 1 gól, 96,9%
     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-25; Zablokované střely: 13-9; Vhazování: 48%-52%; Hity: 18-16; Přesilové hry: 0/4-2/6; Trestné minuty: 14-10.
     
    Antoine Vermette ve Scotiabank Saddledome na začátku prostřední části odpověděl na úvodní gól Mikaela Backlunda a třetí část souboje dvou týmů z Pacifické divize patřila Ducks, kteří dvěma góly otočili utkání na svou stranu. Ve hře 5 na 5 vstřelil vítězný gól Jacob Silfverberg a dvoubodový zisk Anaheimu poté pojistil brankou v přesilové hře Rickard Rakell. Ducks ji pojistili třetí místo v Pacifické divizi a před čtvrtým Calgary nyní mají tříbodový náskok. Konečný výsledek: Calgary Flames 1 Anaheim Ducks 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Alex Chiasson před vhazováním sekl jednoho z hráčů Anaheimu a Hampus Lindholm po vyvolání drobné šarvátky dostal také dvě minuty za sekání.
     
    59:46
    Střela Seana Monahana z pravého kruhu pro vhazování byla zablokována a Ducks po minutí prázdné brány vyhodili puk na zakázané uvolnění. Do konce zbývá pouhých 14 sekund.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:39
    Mikael Backlund se za chvíli vrátí zpět na led a Calgary to přede vhazováním v útočném pásmu zkouší při hře bez brankáře! Calgary potřebuje vstřelit dva góly.
     
    58:29
    Flames v oslabení na pravém křídle z ostrého úhlu nahodili puk na bránu a John Gibson ho vyrážečkou vytěsnil mimo.
     
    57:51
    Calgary hraje v oslabení hodně agresivně a znemožňuje Anaheimu v jeho obranném pásmu konstruktivně rozehrát.
     
    57:27
    Flames se podařilo vyhodit podél střídaček a Ducks musí začínat svou akci od vlastní brány.
     
    56:49
    Mikael Backlund před boxem časoměřičů poslal k ledu krosčekem Nicka Ritchieho a dostal dvě minuty za hrubost.
     
    56:40
    Mark Giordano využil volného prostoru na vrcholu mezikruží ke střele, která mířila nad ledem k levé tyči, John Gibson ji ale vyrážečkou fantasticky vyrazil!
     
    56:09
    Matthew Tkachuk obloukem z levého křídla nahodil puk do vzdálenějšího pravého rohu útočného pásma, ve kterém se ho zmocnil Deryk Engelland a v blízkosti pravé tyče napřáhl ke střele, která skončila ve výstroji Johna Gibsona!
     
    55:07
    Dennis Wideman naznačil na pravém křídle střelu a skrytou diagonální přihrávkou hledal v levém kruhu pro vhazování Johnnyho Gaudreau, kterému puk mířil na paty bruslí a do zakončení se nedostal.
     
    54:47
    Johnny Gaudreau zpoza brány poslal mezi kruhy pro vhazování nebezpečnou přihrávku a zřejmě od jednoho z hráčů Ducks se puk odrážel mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu byl ale opět na svém místě!
     
    54:06
    Matthew Tkachuk těsně před útočnou modrou čárou předvedl na levém křídle ostrý hit a jednoho z hráčů Anaheimu poslal čistě na zadek. To byl krásný a čistý hit.
     
    53:23
    Jyrki Jokipakka zaměstnal brankáře Ducks střelou z pravého kruhu pro vhazování, která mířila pod horní tyč, John Gibson ji ale levým ramenem vyrazil.
     
    52:55
    Ducks na levém křídle ostře vypálili z úhlu, Chad Johnson si ovšem pohlídal prostor u své pravé tyče a kotouč vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    52:02
    Dennis Wideman zkusil vrátit Calgary zpět do zápasu střelou z pravého kruhu pro vhazování, která byla na bližší tyči sražena mimo a John Gibson po ní zasahovat nemusel.
     
    51:21
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, po které jsme za chvíli zpět.
     
    50:35
    Vyloučený Ondřej Kaše naskočil zpět na led a Anaheim Ducks v dnešním zápase úspěšně přečkal všechny čtyři oslabení.
     
    50:05
    Kris Versteeg krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel v levém kruhu pro vhazování Johnnyho Gaudreaua, který neváhal a po přiťuknutí puku vypálil s příklepem, John Gibson byl ale opět na svém místě a hrudí jeho pokus vyrazil!
     
    49:10
    TJ Brodie na pravém křídle vypálil od modré čáry, na přední tyči byl ale připraven John Gibson, který jeho pokus ukryl ve svém náručí a přerušil hru.
     
    48:35
    Ondřej Kaše dostal dvě minuty za hákování a po přesilové hře 5 na 3 na straně Anaheimu si zahraje v početní výhodě také domácí Calgary Flames.
    48:30 Rickard RAKELL - 1:3
     
    48:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a po nepřesvědčivém zákroku Chada Johnsona se v blízkosti pravé tyče dostal k volnému puku RICKARD RAKELL, který ho pod sedícím brankáře Calgary protlačil do brány a v přesilové hře poslal svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Ryan Kesler a Cam Fowler.
     
    48:19
    Michael Ferland naskočil na led a Calgary je z nejhoršího venku. Domácí hokejisté už brání ve čtyřech.
     
    47:59
    Mikael Backlund vystihl rozehrávku Ducks a o mantinel puk vyhodil za potlesku fanoušků Flames až za bránu Johna Gibsona, který se ujal rozehrávky.
     
    47:30
    Ducks si po zákroku Chada Johnsona vzali oddechový čas. Hosté mají k dispozici stále přesilovou hru 5 na 3.
     
    47:30
    Ryan Getzlaf se dostal v blízkosti levé tyče ke střele, Chada Johnsona ale z blízkosti po prudké přihrávce z pravého křídla a ostrého úhlu propálit nedokázal.
     
    47:16
    Dennis Wideman vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Anaheim má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá minutu a čtyři sekundy!
     
    46:47
    Michael Frolík ve středním pásmu dokázal zkrotit poskakující kotouč a po jeho zavezení do třetiny Ducks nádhernou diagonální přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Mikaela Backlunda, který okamžitě vypálil a jeho pokus zamířil vedle pravého horního rohu brány!
     
    46:19
    Micheal Ferland se pustil do Ryana Keslera, který nepříjemně dorážel na Chada Johnsona, a dostal dvouminutový trest za hrubost. Ducks si zahrají čtvrtou přesilovou hru, zatím využili jednu.
     
    46:19
    Ryan Kesler před pár okamžiky přihrál na gól Jakobovi Silfverbergovi a vzápětí mohl sám skórovat, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale skončila ve výstroji Chada Johnsona!
    45:37 Jakob SILFVERBERG - 1:2
     
    45:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG vyrazil do přečíslení dva na jednoho a po zamíchání s pukem v pravém kruhu pro vhazování rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Chada Johnsona zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Ducks otáčí vývoj zápasu a vedou 2:1! Asistence: Ryan Kesler a Korbinian Holzer.
     
    44:20
    Ondřej Kaše ukradl puk hráčům Flames mezi kruhy pro vhazování a předvedl rychlý bekhendový blafák, v blízkosti levé tyče ale na výtečného Chada Johnsona nevyzrál!
     
    44:01
    Ducks byli v dnešním utkání třikrát vyloučeni za hákování, Flames ovšem ani jednu přesilovou hru nevyužili.
     
    43:25
    Matt Stajan si v blízkosti pravé tyče skvěle vybruslil zpoza brány, a přestože puk napoprvé minul, vzápětí bekhendem mířil mezi betony Johna Gibsona, který předvedl dobrý zákrok a vzápětí útočníka Flames udeřil rukavicí krku, což vyvolalo menší roztržku.
     
    43:19
    John Gibson v blízkosti své pravé tyče přikryl volný puk na ledě rychle lapačkou a do konce přesilové hry Calgary Flames zbývají pouhé čtyři sekundy.
     
    42:43
    Mark Giordano tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následný pokus byl ale nepřesný a John Gibson zasahovat nemusel.
     
    41:23
    Ryan Getzlaf si pomohl ve středovém kruhu faulem a za hákování usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:06
    Vyloučený Dennis Wideman je zpět na ledové ploše a Calgary Flames hraje v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 21-17; Zablokované střely: 9-5; Vhazování: 46%-54%; Hity: 13-13; Přesilové hry: 0/2-1/3; Trestné min.: 6-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:03.
    Souboj Pacifické divize je po dvou třetinách nerozhodný. Střelecky aktivnější jsou po 40 minutách domácí Flames.

     
    Antoine Vermette po přestávce využil přesilovou hru a z dorážky odpověděl na úvodní gól domácího útočníka Mikaela Backlunda. V závěru druhé třetiny byl vyloučen za držení hole Dennis Wideman, byli to ovšem Flames, kteří mohli skórovat. Dvojice domácích hokejistů se řítila sama na brankáře Johna Gibsona a po sérii přihrávek na jeden dotek akci zakončil v blízkosti levé tyče Sam Bennett, jehož pokus z ostrého úhlu skončil na vnějším oblouku brány. Skóre po druhé třetině. Calgary Flames 1 Anaheim Ducks 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Dvojice hráčů Flames vyrazila při vlastním oslabení do přečíslení dva na nikoho, které po sérii rychlých přihrávek zakončil v blízkosti levé tyče Sam Bennett, jeho pokus ale skončil na vnějším oblouku brány!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:06
    Dennis Wideman se snažil zastavit v blízkosti brány zastavit jednoho z pronikajících hráčů Ducks a za držení hole byl vyloučen na dvě minuty. Anaheim má v závěru druhé třetiny k dispozici třetí přesilovou hru, která se v případě nevyužití bude dohrávat v úvodu třetí části.
     
    38:02
    Cam Fowler od modré čáry nahazoval puk těsně nad ledem k levé tyči, Chad Johnson ale dokázal kotouč najít a pravým betonem ho vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    37:42
    Flames na pravém křídle napřáhli ke střele, která byla tečována a zamířila do ochranné sítě.
     
    36:40
    Mark Giordano zkusil na levém křídle vypálit od modré čáry, jeho pokus byl ale sražen do rohu útočného pásma Flames.
     
    35:12
    Hampus Lindholm vyhodil puk z obranného pásma mimo ledovou plochu, kotouč se ale zřejmě dotkl hrazení, takže vylučovat se na straně Ducks nebude.
     
    34:52
    Dennis Wideman mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl po zpětné přihrávce svého spoluhráče na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány, John Gibson ale předvedl skvělý semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    34:44
    Ducks po pravém křídle vyrazili v oslabení po zablokování střely Flames do rychlého protiútoku, který zastavila přihrávka rukou.
     
    34:00
    Mark Giordano mohl využít přesilovou hru krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která po ledě mířila mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu je ale rychle sklapl k sobě a puk za svá záda nepustil!
     
    33:55
    Johnny Gaudreau v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, se kterou měl na bližší tyči John Gibson problémy, nakonec ji ale nadvakrát dokázal zastavit.
     
    33:07
    Jakob Silfverberg dostal dvě minuty za hákování a druhou přesilovou hru v utkání si vzápětí zahraje Calgary.
     
    32:53
    Brandon Montour na levém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která byla lehce tečována a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    32:50
    Vyloučený Garnett Hathaway je zpět na ledě a druhá přesilová hra Anaheimu Ducks zůstala nevyužita.
     
    32:22
    Ducks po pravém křídle zaváželi puk do útočného pásma, jenže jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    31:45
    Ryan Getzlaf se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele, která byla zablokována a Chad Johnson zasahovat nemusel.
     
    30:50
    Garnett Hathaway dostal menší trest za nedovolené bránění a Anaheim má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první dokázal využít a vyrovnal stav utkání na 1:1.
     
    30:17
    Calgary po levém křídle vyrazilo do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, který fantastickým obranným zákrokem zastavil Hampus Lindholm!
     
    29:50
    Jakob Silfverberg nahazoval puk od modré čáry na bránu, Chad Johnson byl ale pozorný a čepelí hole ho usměrnil do rohu ledové plochy.
     
    28:59
    Ducks se nepodařilo rozehrát a puk podél hrazení, kde se nachází box časoměřičů, zamířil na zakázané uvolnění.
     
    27:56
    Hampus Lindholm z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde ho bez problému ukryl v lapačce Chad Johnson a připsal si snadný zákrok.
    26:16 Antoine VERMETTE - 1:1
     
    26:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANTOINE VERMETTE se dostal v blízkosti levé tyče po střele Coreyho Perryho a zákroku Chada Johnsona k odraženému puku a neomylně ho poslal do prázdné brány. Anaheim využil přesilovou hru a nic na tom nezměnila ani Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění! Asistence: Corey Perry a Kevin Bieksa.
     
    25:38
    Mark Giordano byl vyloučen za podražení a Anaheim má k dispozici první přesilovou hru.
     
    24:41
    Jakob Silfverberg na pravém křídle vypálil od mantinelu a jeho tečovaná střela zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    23:16
    Ducks na pravém křídle vypálili od modré čáry a jeden z fanoušků po sraženém puku získal cenný suvenýr.
     
    23:00
    Calgary je stále střelecky aktivnější, po přestávce ale zatím marně čekáme na nějakou slibnou šanci.
     
    21:23
    Nick Ritchie na levém křídle vypálil od modré čáry, jeho táhlá střela ale byla nepřesná a skončila na mantinelu.
     
    20:19
    Anaheimu se v úvodu druhé třetině nepodařilo rozehrát a puk zamířil podél hrazení po 19 sekundách na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat před bránou Johna Gibsona.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 13-7; Zablokované střely: 3-4; Vhazování: 39%-61%; Hity: 7-8; Přesilové hry: 0/1-0/0; Trestné minuty: 0-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 4:02.
     
    Souboj Pacifické divize mezi Calgary a Anaheimem v Scotiabank Saddledome nabídl hodně opatrný začátek, během něhož se oba týmy prezentovaly náročným fyzickým hokejem a několika tvrdými hity. Ve druhé polovině úvodní části se konečně začali hráči obou celků dostávat do brankových příležitostí, z nichž jednu přetavil gól po pěkném průniku Mikael Backlund a poslal Calgary do vedení. Flames si v závěru úvodní třetiny zahráli přesilou hru, navýšit jednobrankové vedení se jim ale nepodařilo. Skóre po první třetině: Calgary Flames 1 Anaheim Ducks 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:49
    Vyloučený Brandon Montour naskočil zpět na led a Anaheim hraje v plném počtu.
     
    17:27
    Calgary se v blízkosti brány Ducks dostalo v rychlém sledu dvakrát do zakončení, obě jeho střely ale skončily ve výstroji připraveného Johna Gibsona.
     
    16:49
    Brandon Montour dostal menší trest za hákování a Calgary má k dispozici v závěru první třetiny první přesilovou hru.
     
    15:22
    Flames pouze nahodili puk do zóny Ducks a kompletní domácí pětice okamžitě zamířila na střídačku.
     
    14:56
    Týmy po vlažném úvodu zvýšily tempo a Calgary v současné chvíli vede na střely 8:7.
     
    13:46
    Logan Shaw se ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže ztratil kontrolu nad pukem a jednou rukou ho usměrnil bekhendem po ledě vedle vzdálenější levé tyče.
     
    12:12
    Jyrki Jokipakka dobře vypálil od modré čáry a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    12:04
    John Gibson předvedl v rychlém sledu dva dobré zákroky, když nejprve vyrazil tečovanou střelu Flames z pravého křídla a následný pokus od modré čáry vzápětí ukryl v lapačce.
    11:09 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    11:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND se mezi dvěma protihráči krásně protáhl před bránu a z kruhu pro vhazování rychlou střelou po ledě zamířil mezi betony Johna Gibsona – 1:0! Asistence: Matthew Tkachuk a Deryk Engelland.
     
    10:58
    Josh Manson krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a jeho pokus mířil k přední tyči, Chad Johnson ale předvedl skvělý zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    10:19
    Sean Monahan v blízkosti pravé tyče mířil zápěstím po ledě mezi betony Johna Gibsona, brankář Ducks šel ovšem rychle do kolen a jeho nebezpečný pokus zastavil!
     
    09:31
    Ryan Getzlaf vypálil na opačné straně ledové plochy na levém křídle od mantinelu, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    09:11
    Michael Frolík na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl po krásné zadovce Matthewa Tkachuka k prudké střele s příklepem, jeho následný pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený John Gibson.
     
    07:32
    Ducks vypálili z levého kruhu pro vhazování, Chad Johnson byl ale připraven a hrudí puk vyrazil mimo.
     
    06:50
    Ze zápasu uplynulo necelých minut a věřte nebo ne, zatím jsme byli svědky jedné jediné střely, o kterou se postarali domácí hokejisté Calgary Flames.
     
    06:22
    A další tvrdý hit, který tentokrát předvedl domácí Deryk Engelland. Z ledu se sbíral Joseph Cramarossa.
     
    05:50
    Zatím sledujeme hodně fyzicky náročný hokej. Kevin Bieksa nyní tvrdě dohrál Michaela Frolíka.
     
    04:53
    Kris Versteeg se dostal ke střele, která mířila mezi tři tyče, John Gibson ale předvedl dobrý zákrok a jeho pokus vyrazil.
     
    02:16
    Rickard Rakell napřáhl ke střele, která byla nepřesná a Chad Johnson v bráně Calgary zasahovat nemusel.
     
    01:58
    Sam Bennett předvedl krásný hit a tvrdě dohrál hostující Cama Fowlera.
     
    00:59
    Anaheimu se nepodařilo rozehrát a puk podél hrazení zamířil na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Ve Scotiabank Saddledome právě začal souboj dvou rivalů z Pacifické divize, v němž Calgary Flames hostí na svém ledě Anaheim Ducks. Oba týmy se letos střetávají potřetí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), Wotherspoon, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland (A) – Versteeg, Monahan (A), Ferland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell, Vermette, Perry (A) – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Dean Morton. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois.
     
    Vzájemné zápasy

    05.12.16 Calgary Flames – Anaheim Ducks 8:3
    07.11.16 Anaheim Ducks – Calgary Flames 4:1
     
    Calgary Flames vyzve v duelu Pacifické divize hokejisty Anaheimu Ducks, které může v případě vítězství vystřídat na třetím místě. Anaheim Ducks má na svém kontě 41 bodů, zatímco Calgary o jeden méně. Sledovat budeme souboj dvou celků, které v letošní sezóně zámořské NHL úspěšně bojují o playoff.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Backlund (Tkachuk, Engelland) – 27. Vermette (Perry, Bieksa), 46. Silfverberg (Kesler, Holzer), 49. Rakell (Kesler, Fowler)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), Wotherspoon, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland (A) – Versteeg, Monahan (A), Ferland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell, Vermette, Perry (A) – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Dean Morton. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois

    Diváci: 19289
    bahis siteleri