Leganés – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 5:0 (kon.) | Atlético – Real Betis 1:0 (kon.)
La Coruňa – Villarreal 0:0 (kon.)
konec
CD Leganés
0:0 (0:0)
Athletic Bilbao
Sobota 14.01.2017, 13:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Nebezpečná střela Marína
     
    90+2
    V samotném závěru dnešního utkání mohl rozhodnout Marín, který si naběhl do pokutového území. Jeho skákavou střelu však dokázal Iraizoz vyrazit!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Další žlutou kartu udělil Santiago Jaime Insuovi, který ve středu hřiště poslal k zemi pronikajícího Susaetu. Bilbao tak bude mít k dispozici další standardní situaci!
     
    85
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iker Muniain, přichází Óscar de Marcos.
    84. Mantovani byl velmi blízko vstřelení možná rozhodující branky dnešního utkání
     
    84
    Leganés vybojovalo rohový kop, kterého se zhostil Timor. Jeho centr hledal před brankou Mantovaniho, který se dostal k hlavičce, avšak ta trefila tyč hostující branky!
     
    80
    Domácí celek směřoval do dalšího protiútoku, který táhl po levé straně Luciano. Střídajícího hráče však taktickým faulem poslal k zemi Beňat, který dostává žlutou kartu!
     
    74
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Luciano.
     
    72
    Leganés však hrozí z rychlých protiútoků, které jsou opravdu nebezpečné! Po levé straně táhl akci Szymanowski, jehož následný přízemní centr hledal Machíse, ten však ve skluzu na míč nedosáhl!
     
    69
    Žlutou kartou byl nyní oceněn také zákrok Raúla Garcíí, který dohrál odkopu Darwina Machíse.
     
    67
    Leganés teď předvedl hrubou chybu v rozehrávce, kterou musel hasit Pérez, jeýž zastavil faulem Raúla Garcíou. Hlavní rozhodčí tento zákrok ocenil žlutou kartou!
     
    65
    Žlutou kartu dostává Aritz Aduriz (Athletic Bilbao).
    63. Díaz v obrovské šanci selhal
     
    63
    Leganés si po následné standardní situaci vytvořilo další obrovskou šanci dnešního zápasu! Timor rozehrál standardní situaci, v pravé části vápna našel Gabriela, který poslal míč pro Víctora Díaze před branku, avšak ten minul!
     
    58
    Zajímavý střelecký pokus skoro z poloviny hřiště měl nyní na svědomí Balenziaga, který chtěl využít toho, že Champagne nebyl přímo v brance, avšak jeho střela mířila těsně nad branku!
     
    57
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Markel Susaeta.
     
    51
    Teď už hlavní rozhodčí udělil první žlutou kartu tohoto zápasu. Dostal jí Díaz, který před vápnem poslal k zemi pronikajícího Balenziagu!
     
    46
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel San José, přichází Beñat Etxebarria.
     
    44
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase. Omar Ramos si zřejmě přivodil nějaké zranění, kterému nedovolí pokračovat v tomto zápase, na jeho místo přichází Argentinec Szymanowski.
    43. Střele Marína příliš nechybělo
     
    43
    Exekuce rohového kopu se zhostil Omar Ramos, jehož centr obrana Bilbaa dokázala dostat za vápno. Následně vystřelil Marín, jehož střelu ještě tečoval patičkou Mantovani. Míč se nebezpečně snášel směrem na branku, avšak nakonec mířil mimo!
     
    35
    Darwin Machís si na levé straně velmi dobře zpracoval přihrávku od Gabriela. Kolumbijský záložník si navedl míč do středu a vyslal nebezpečnou, skákavou střelu. Iraizoz byl však pozorný a nenechal se překvapit!
    28. Machís neuspěl ani v další velké šanci
     
    28
    Darwin Machís se dostal do dalšího úniku, do kterého ho vyslal Gabriel. Kolumbijský záložník se ocitl ve čtvrté velké šanci dnešního utkání, avšak ani tentokrát míč neskončil v síti...
    16. Machís ani v další šanci neuspěl
     
    16
    Dnešní utkání zatím nabízí velmi atraktivní podívanou! Za obranu Bilbaa dostal krásnou přihrávku Machís, který znovu střílel z hranice pokutového území, nicméně jeho střela mířila nad branku!
    7. Branka Garcíi nebyla uznána kvůli útočnému faulu
     
    7
    Bilbao dokázalo vstřelit úvodní branku dnešního zápasu, které dosáhl Raúl García, avšak hlavní rozhodčí odpískal útočný faul hosstujícího záložníka na stopera Mantovaniho! Velmi sporné rozhodnutí...
    1. Machís namířil svou střelu těsně vedle hostující branky
     
    1
    Hned první minuta nabídla obrovskou šanci domácího celku! Do úniku se dostal Darwin Machis, který vystřelil kousek před hranicí pokutového území. Jeho přízemní střela však mířila těsně vedle!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   51. Díaz (LGS), 67. R. Pérez (LGS), 89. Insua (LGS) – 65. Aduriz (ATB), 69. Raúl García (ATB), 80. Etxebarria (ATB)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 20:11.
    CD Leganés: Champagne – Díaz, Insua, Mantovani (C), Marín – R. Pérez, Timor – Omar (44. Szymanowski), Gabriel, Machís (74. Luciano) – Guerrero.
    Náhradníci: Barrios – Dovale, Szymanowski, Luciano, Siovas, Molina, Mozo.

    Athletic Bilbao: Iraizoz (C) – Lekue, Bóveda, Laporte, Balenziaga – San José (46. Etxebarria), Iturraspe – I. Williams (57. Susaeta), Raúl García, Muniain (85. de Marcos) – Aduriz.
    Náhradníci: Simón – G. Elustondo, Etxebarria, Susaeta, M. Rico, de Marcos, Saborit.

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Bueno, Tresaco (vš. Španělsko)

    Diváci: 10 922
    bahis siteleri