Leganés – Ath. Bilbao 0:0 (kon.) | Barcelona – Las Palmas 5:0 (kon.) | Atlético – Real Betis 1:0 (kon.)
La Coruňa – Villarreal 0:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:0 (1:0)
UD Las Palmas
Sobota 14.01.2017, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Bude se nastavovat jedna minuta!
     
    83
    Jeho „zaváhání“ mohl napravit Alcacér, který šel sám na branku, ale míč se mu v rozhodující chvíli zadrhl pod kopačkami, a tak jej poslal jen vedle branky hostujícího celku!
    80. Aleix VIDAL - 5:0
     
    80
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pátá právě odbila! Domácí zahájili akci na polovině hřiště, odkud Vidal vyslal po pravé straně kolmici na střídající Paca, jenž v plném běhu dal míč v pravý čas přízemní přihrávku krásně pod sebe, kam si naběhl právě ALEIX VIDAL a přesnou střelou poslal míč nekompromisně ke vzdálenější tyči – 5:0!
     
    77
    Messi znovu, jak to má ve zvyku, pláchl obraně a jeho rozlet řešil až karetním faulem střídající Livaja. Leo má sám šanci přidat další gól z přímého kopu.
     
    74
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Nabil El Zhar, přichází Marko Livaja.
     
    73
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Jérémy Mathieu.
     
    68
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Paco Alcácer.
     
    67
    Rohový kop Leo Messi zakroutil tak skvěle, že brankář Varas měl nakonec co dělat, aby míč dokázal u své bližší tyče vyrazit mimo tři tyče!
     
    64
    Barcelona předvádí fotbal jako z jiné planety! Jordi Alba proběhl po levé straně, poslal míč na střed Messimu, který mu fantastickým lobem vrátil míč za obránce přesně na nohu, ale španělský krajní bek poslal svůj pokus jen nad břevno!
     
    62
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Ivan Rakitić.
     
    61
    Barcelona je při chuti! Messi skvělým centrem na zadní tyč našel opět volného Suáreze, ten ale znovu odmítl hattrick a hlavou z bezprostřední blízkosti poslal míč nad branku!
    59. Arda TURAN - 4:0
     
    59
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Utkání se začíná měnit v exibici! Luis Suárez mohl završit svůj hattrick poté, co dostal přihrávku za obranu a šel zcela sám na branku, jenže brankář Varas jeho pokus o lob zastavil. Míč se však, bohužel pro hosty, odrazil jen k ARDU TURANOVI, jenž napálil balón po zemi mezi nohama obou stoperů přesně doprostřed branky – 4:0!
    57. Luis SUÁREZ - 3:0
     
    57
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Třetí branka domácích je na světě! Na levé straně dostal přihrávku Turan, který bleskově poslal míč k Rafinhovi, jenž z jedničky prodloužil celou akci k LUISI SUÁREZOVI a ten z vápna parádním skákavým obstřelem poslal míč přesně k zadní tyči branky hostů – 3:0!
     
    55
    Hosté však unikli do brejku a po centru z levé strany se skácel k zemi ve vápně Boateng, ovšem rozhodčí celou situaci velmi dobře viděl, a tak ghanskému útočníkovi adresoval žlutou kartu za simulování.
    52. Lionel MESSI - 2:0
     
    52
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok, a to zcela zaslouženě! Arda Turan na levé straně skvěle načasoval kolmici kolem obránce na rozběhnutého Rafinhu, ten vyslal velmi ostrý střílený centr, jež brankář Varas vyrazil jen do míst, kam dobíhal zcela volný LIONEL MESSI a domácí kapitán poslal pohodlně míč do prázdné branky – 2:0!
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
    45. Messi odstavil obránce od míče, ale jeho střelu gólman chytil!
     
    45
    Ještě jedna velká šance domácích v závěru půle! Messi skvěle obral posledního obránce hostů a šel sám na branku, Varas však jeho křižný přízemní pokus na bližší tyč skvěle vykopl!
    42. Messiho přímý kop
     
    42
    Domácí kouzelník nebyl daleko! Míč skvěle zakroutil přes zeď, ten mířil do šibenice, ale Varas jej perfektním zákrokem vytáhl na rohový kop!
     
    41
    Messiho poslal na hranici vápna při kličce faulem k zemi Lopes a je druhým hříšníkem hostů v zápase. Argentinec má navíc k dispozici volný přímý kop.
     
    34
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází David García, přichází Aythami Artiles.
    33. Messiho sóloakce a střílený centr
     
    33
    Varas nejprve neudržel lehkou střelu Turana, míč se dostal k Messimu. Argentinec míč kolem obrany skvěle zasekl a dával jej pravačkou na zadní tyč, nicméně Suárez na něj ve skluzu nedosáhl!
     
    32
    Právě Gomes ale posléze fauloval jednoho z hostů a je třetím hráčem Barcelony v krátkém sledu, který obdržel žlutou kartu.
     
    32
    Dobrá akce domácích! Busquets chytrou přihrávkou našel za obranou Gomese, jenž si zpracováním odstavil obránce, ale poté z druhého doteku poslal balón vysoko nad branku!
     
    29
    Nakonec ale hosté rychlou kombinaci předvedli, García unikal po levé straně, kde jej ostrým skluzem zastavil domácí stoper Mascherano a také on uviděl žlutou kartu.
     
    25
    Rafinha nyní ve středu hřiště zcela zbytečně fauloval unikajícího protihráče a je prvním domácím hráčem zápas potrestaným žlutou kartou.
    24. Gomesův volej na zadní tyči
     
    24
    Další tutovka Barcelony! Arda skvěle zatáhl míč na střed vápna, kde posunul doleva Suárezovi, jenž přes obránce poslal jemný centr na Gomese, ale jeho volej na zadní tyč Varas skvěle v pádu vykopl!
    21. Rafinhova nepřesní střela na zadní tyč
     
    21
    Následně dostal Messi míč na pravé straně do běhu, navedl si jej z vápna na jeho hranici několika rychlými kroky a skvěle uvolnil Rafinhu, jenž byl na levé straně úplně sám, ale křižnou střelou minul vzdálenější tyč branky Las Palmas!
     
    16
    A další dobrá šance domácích! Rafinha po levé straně obešel dva soupeře, prosmýkl se až do vápna, kde předložil míč Suarezovi, jenže tomu rána nesedla podle představ a namířil ji vedle pravé tyče!
    14. Luis SUÁREZ - 1:0
     
    14
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Jednoduchá akce v podání domácích a Katalánci jdou do vedení! Aleix Vidal na pravé straně na hranici ofsajdu skvěle načasoval přihrávku na Gomese, jenž z hranice brankové čáry našel přihrávkou pod sebe LUISE SUÁREZE, ten se odpoutal od bránícího hráče a nasměroval míč přesně k bližší tyči – 1:0!
     
    2
    Jenže hostům se rozehrávka vůbec nepovedla, míč zachytil Luis Suárez, jehož stáhl zcela vědomě k zemi Roque Mesa a hned ve druhé minutě uviděl žlutou kartu.

    Daniel Kinc

    Branky: 14. L. Suárez (A. Gomes), 52. Messi (Rafinha), 57. L. Suárez (Rafinha), 59. Arda Turan, 80. Aleix Vidal (Alcácer)

    Karty:   25. Rafinha (BAR), 29. Mascherano (BAR), 32. A. Gomes (BAR) – 2. Mesa (LPA), 41. H. Lopes (LPA), 55. K-P. Boateng (LPA), 77. Livaja (LPA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 15:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Aleix Vidal, Umtiti, Mascherano, Alba – Rafinha, Busquets (73. Mathieu), A. Gomes (62. Rakitić) – Messi (C), L. Suárez (68. Alcácer), Arda Turan.
    Náhradníci: Cillessen – Digne, Mathieu, Alcácer, Neymar, Rakitić, Iniesta.

    UD Las Palmas: Varas – Michel, Lemos, David García (C) (34. Artiles), H. Lopes – Viera – Mesa, V. Gómez, El Zhar (74. Livaja), K-P. Boateng – Tana.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Montoro, Livaja, Momo, Mateo, Artiles.

    Rozhodčí: Alberto Undiano Mallenco
    bahis siteleri