Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 15.01.2017, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:17 Boone JENNER - 4:3
     
    46:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté z nenápadné akce snižují! BOONE JENNER vjel s kotoučem do útočného pásma a zaskočil Reimera naprosto přesnou střelou zápěstím. Puk brnkl o tyčku a zapadl do branky – 4:3. Asistence: Seth Jones.
    41:27 Jaromír JÁGR - 4:2
     
    41:27
    Florida právě vstřelila branku!
    JAROMÍR JÁGR zvyšuje na rozdíl dvou gólů! Skvělou práci odvedl Vincent Trocheck, jenž zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu ho nahodil na branku. Před Korpisalem skvěle zapracoval Jaromír Jágr, jenž kotouč nakonec dopravil za brankovou čáru. Asistence: Vincent Trocheck a Jakub Kindl.
    30:46 Jonathan MARCHESSAULT - 3:2
     
    30:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Kočky otáčejí skóre zápasu! JONATHAN MARCHESSAULT obral o puk obránce Nutivaaru a nájezd na Korpisala zakončil mazácky! Hostujícího gólmana si roztáhl forhendovou kličkou a zvedl puk mimo jeho dosah 3:2. Bez asistence.
    28:18 Vincent TROCHECK - 2:2
     
    28:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím pomohl brankář Korpisalo! VINCENT TROCHECK na něho nahodil kotouč z minusového úhlu a finský gólman, který špatně utěsnil prostor u bližší tyčky, si vlastním tělem srazil puk za svá záda. Asistence: Jason Demers.
    18:10 Cam ATKINSON - 1:2
     
    18:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Hrubou chybu udělal Jakub Kindl, jenž rozehrál přímo na CAMA ATKINSONA, který s pukem dojel mezi kruhy a ranou k levé tyčce ze svého pohledu nedal Reimerovi šanci zakročit. Bez asistence.
    10:57 Scott HARTNELL - 1:1
     
    10:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita! Střelu Ryana Murrayho tečoval před brankou SCOTT HARTNELL, jenž vychýlil letící kotouč mimo Reimerův dosah – 1:1. Asistence: Ryan Murray a Seth Jones.
    08:22 Shawn THORNTON - 1:0
     
    08:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Aaron Ekblad našel nádhernou přihrávkou od mantinelu SHAWNA THORNTONA, který na zadní tyči usměrnil kotouč do odkryté branky. Zkušený forvard dává svůj první gól v sezóně. Asistence: Aaron Ekblad.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. S. Thornton (Ekblad), 29. Trocheck (Demers), 31. Marchessault, 42. Jágr (Trocheck, Kindl) – 11. Hartnell (R. Murray, S. Jones), 19. Atkinson, 47. Jenner (S. Jones)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Pysyk, Yandle, Demers, Matheson, Ekblad (A), Kindl – Jágr, Trocheck, R. Smith – Marchessault, Malgin, J. Jokinen (A) – Sceviour, Sgarbossa, MacKenzie (C) – S. Thornton, McCann, P. Thompson.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Nutivaara, R. Murray – Atkinson, Wennberg, Saad – N. Foligno (C), Dubinsky (A), Hartnell – J. Anderson, W. Karlsson, Jenner (A) – Gagner, Sedlák, Calvert.

    Rozhodčí: O'Rourke, Romaško – Racicot, Novák

    Diváci: 14795
    bahis siteleri