Čeljabinsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Čerepovec – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Chanty-Mansijsk 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 15.01.2017, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:39 Anton KOROLJOV - 3:2
     
    54:39
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak toto není dobré a domácí celek se dostává do úzkých, protože hosté se dostávají na dostřel. Kulik nahodil puk na branku Brusta, kde ho šikovně tečoval ANTON KOROLJOV, díky čemuž se kotouč dostal do branky Slovanu. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Jevgenij Kulik
    51:48 Andrej ALEXEJEV - 3:1
     
    51:48
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak toto je velice smolná situace pro domácí, kteří ihned po své brance inkasují – puk se hodně zvláštně odrazil od zadního mantinelu a jelikož Brust už byl za brankou, aby ho rozehrál, tak byla prázdná branka. Do té pak dokázal celkem jednoduše kotouč zasunout ANDREJ ALEXEJEV. Asistence: Kirill Beljajev a Jevgenij Kulik
    51:37 Igor MUSATOV - 3:0
     
    51:37
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je asi hotovo, protože slovenský celek přidává i třetí branku do sítě Chanty-Mansijsku! Tomáš Surový vyslal ze středního pásma parádním pasem IGORA MUSATOVA, jenž parádní kličkou položil na led Šaryčenkova a zasunul puk za jeho záda! Asistence: Tomáš Surový a Kyle Chipchura.
    32:03 Jonathan CHEECHOO - 2:0
     
    32:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak nakonec dokázal a Slovan jde do vedení už o dvě branky díky druhé využité přesilovce v dnešním zápase! Jeff Taffe bekhendově posunul puk v útočné třetině skrz dva obránce na zcela volného JONATHANA CHEECHOOA, jenž nekompromisní bombou poslal kotouč mimo dosah Šaryčenkova! Asistence: Jeff Taffe a Michal Sersen.
    04:42 Žiga JEGLIČ - 1:0
     
    04:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka byla velice rychle využita a Slovan jde ani ne po pěti minutách do vedení! Ve velké šance byl už Cheechoo, který ale nedokázal puk propasírovat za Šaryčenkova – ovšem alespoň ho nějak vrátil před branku, kde už byl připravený ŽIGA JEGLIČ a tuto přetahovanou o kotouč v brankovišti zakončil střelou do poloprázdné klece! Asistence: Jonathan Cheechoo a Michal Sersen.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 5. Jeglič (Cheechoo, Sersen), 33. Cheechoo (Taffe, Sersen), 52. Musatov (Surový, Chipchura) – 52. A. Alexejev (Beljajev, Kulik), 55. Koroljov (Lapenkov, Kulik)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Starosta, Bačík, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), Jeglič – Musatov, Surový, Chipchura – Lušňák, Šťastný, Skalický – M. Hlinka, Sádecký, Vopelka – Sukel'.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Bojaršinov) – N. Chlystov, Šulakov, Kulik, Ugolnikov, Al. Makarov, Valentěnko (A), Pogorišnyj – Ljudučin (A), Kurjanov (C), Koroljov – Lapenkov, Beljajev, A. Alexejev – Akmaldinov, Varfolomejev, J. Ivanov – Buljanskij, Jaremčuk, Dvurečenskij – Ankudinov, Popov.

    Rozhodčí: Rogačjov, Gebej – Goljak, Deďulja
    bahis siteleri