Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 6:2 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Prostějov – Přerov 3:5 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:2 (0:0, 3:1, 3:1)
HC Most
Sobota 28.01.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté už zcela rezignovali na bránění. Tenkrát naznačil střelu, ale místo toho našel mezi kruhy PATRIKA MACHAČE, který udal kotouči správný směr. Spěšný byl bez šance. Asistence: Petr Tenkrát, Petr Ton.
     
    57:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté odvolali brankáře a jejich snaha o body končí. Vyhození téměř přes všechny čáry dojel jako první JOSH GRATTON a ačkoli se mu puk zamotal mezi nohy, nakonec jej bekhendem dostal do odkryté branky. Asistence: Ladislav Zikmund.
     
    42:24
    Most právě vstřelil branku!
    Pohledná akce Severočechů. Smolka krásnou nahrávkou našel VOJTĚCHA KUBINČÁKA, po jehož střele z první se natahoval Hanuljak marně. Asistence: Pavel Smolka.
     
    41:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ptáčkovu střelu na Pince smolně tečoval jeden z bránících hráčů. Brankář Mostu tak nedokázal puk pokrýt a PETR TON měl dorážku velmi usnadněnou. Asistence: František Ptáček, David Růžička.
     
    37:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Reparát ale JAN KLOZ složil úspěšně. Burger mu nahrál zpoza branky, domácí forvard si srovnal puk na hokejce a zamířil přesně nad lapačku ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Burger.
     
    34:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlý kladenský obrat je na světě. Klozův oblouček přes střední pásmo našel v plné rychlosti DAVIDA TŮMU, který se dostal do brejku. Pinc naskládal betony na sebe, ale o jeho lapačku se puk převalil do branky. Asistence: Jan Kloz, Jiří Drtina.
     
    33:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá lajna domácích dobře napadala rozehrávku hostů a odměnou jí je srovnávající gól. LADISLAV ZIKMUND trefil přesně do bližšího růžku z bodu pro vhazování. Asistence: Petr Ulrych.
     
    23:19
    Most právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ DIVÍŠEK natáhl ke střele skoro od mantinelu. Hanuljakovi ale střelu dokonale zaclonil obránce Drtina, takže kotouč skončil v síti. Asistence: Kamil Černý, Ondřej Havlíček.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 34. Zikmund (Ulrych), 35. Tůma (J. Kloz, J. Drtina), 38. J. Kloz (Burger), 42. Ton (Ptáček, D. Růžička), 58. Gratton (Zikmund), 59. Machač (Tenkrát, Ton) – 24. Divíšek (K. Černý, Havlíček), 43. Kubinčák (Smolka)


    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – J. Drtina, P. Hořava (A), Zelingr, D. Růžička, Ulrych, Ptáček (A), Repe – J. Kloz, Burger (C), Tůma – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Tenkrát, Machač, Ton – Cetkovský, Zikmund, Gratton.
    HC Most: Pinc (42. Spěšný) – Frolo, Kokeš, K. Černý, Walter, Strejček, Šefl, Šesták, A. Rulík – Kubinčák (C), Divíšek, R. Veselý – Hora (A), Havlíček, Smolka – Rod, J. Šimeček, Jícha – Mical, Komínek, Řehoř.

    Rozhodčí: Jílek – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 2088
    bahis siteleri