Klášterec nO – Řisuty 4:2 (kon.) | Technika Brno – Opava 0:6 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Sokolov – Trutnov 1:6 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 3:1 (kon.)
Písek – Mor. Budějovice 2:4 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Kobra 2:5 (kon.)
Děčín – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Tábor – David Servis 9:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Nymburk 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 5:3 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
3:4 (2:2, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 28.01.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:29
    Vlci právě vstřelili branku!
    A hned na to pálil tvrdě TOMÁŠ DEMEL, jenž prostřelil Michajlova z pravého kruhu a rozhoduje tak o bonusovém bodu navíc pro Jablonec – 3:4. Asistence: Kamil Bříška, Jiří Moravec.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Molnár – 2 min., podražení).
     
    57:28
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., krosček).
     
    50:36
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    43:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nejprve byl v dobré šanci Oliverius, který se nedočkal hattricku. Z následné akce ale udeřili hosté a je vyrovnáno. VOJTĚCH HAVLAS z rychlého protiútoku propálil Michajlova a hosté jsou tak zpátky ve hře – 3:3. Asistence: Michal Nevyhoštěný.
     
    38:02
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nevyhoštěný – 2 min., podražení).
     
    37:54
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., podražení).
     
    33:44
    Hašek vložil hůl do střely Peřiny a hodně tak pomohl Michajlovovi, který nemusel zasahovat. Byla to ale velká šance Vlků, která k vyrovnání nevedla.
     
    31:07
    Pavel Zajan ujel ve vlastním oslabení, udělal kličku jedinému hostujícímu obránci Jablonce a poté se dostal až k Hosnedlovi, kde jeho střela končí v jeho lapačce!
     
    29:46
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Hašek – 2 min., podražení).
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Hašek – 2 min., krosček).
     
    25:45
    Medvědi dosáhli další branky, ale hlavní sudí okamžitě rozpažil a správně tak posoudil situaci. Kotouč totiž předtím, než se dostal do branky, zasáhl do masky brankáře Hosnedla a hra tak musela být přerušena.
     
    25:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté zahráli špatně v obraně a kotouč se tak dostal přímo na hůl MICHALA OLIVERIUSE, který bez přípravy vystřelil a propálil tak Hosnedla. Děčín tak strhává vedení na svou vlastní stranu – 3:2. Asistence: Jan Kaltenböck, Jan Molnár.
     
    22:53
    Radim Vacek se ocitl tváří v tvář Hosnedlovi, ale jeho střelu brankář hostů znovu chytil a hodně svůj tým podržel.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    19:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už to nebylo nic platné. Děčínští svůj závěrečný tlak v první třetině přetavují ve vyrovnávací branku. Lukáš Zika zabojoval a poté předložil přihrávku MICHALU OLIVERIUSOVI, který poté svou střelou propálil Hosnedla – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Lukáš Zika.
     
    15:56
    Obrovská skrumáž před Hosnedlem. ALe ani Vaněk a Vacek nedokázali kotouč zkrotit a usměrnit ho za jeho záda. Vyrovnání tak bylo opravdu na spadnutí.
     
    14:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    A také Medvědi svou první přesilovou hru využívají. Po krásné souhře děčínské první formace se kotouč odrazil k JAROSLAVU HAŠKOVI, jenž ho nadvakrát doklepl do hostující branky a dává tak kontaktní branku Děčína. Medvědi jsou tak zpátky ve hře – 1:2. Asistence: Daniel Volráb, Radomír Vaněk.
     
    14:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nevyhoštěný – 2 min., sekání).
     
    12:59
    Vlci nebyli daleko od třetí přesné trefy. Demel pálil z pravého kruhu a orazítkoval tyč Michajlovovy klece!
     
    11:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vaněk – 2 min., vražení na hrazení).
     
    11:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    A hned po vhazování se Vlci dostali okamžitě do pásma Medvědů, se v samostatné akci bleskově dokázal prosadit VOJTĚCH HAVLAS – 0:2. Bez asistence.
     
    10:53
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté utnuli úvodní tlak Medvědů a pomohla jim k tomu i početní výhoda, kterou velmi brzy využívají. MICHAL PAVLŮ se napřáhl na modré čáře a jeho projektil doplachtil až za Michajlovova záda – 0:1. Asistence: Tomáš Demel, Michal Nevyhoštěný.
     
    09:52
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Hříbal – 2 min., hákování).
     
    08:21
    Jan Kaltenböck vyslal pořádnou jedovku od modré čáry, kam mu nabil Michal Oliverius, ale znovu se Hosnedl prezentoval bravurním zákrokem, když obránci Děčína ukázal efektní semafor.
     
    02:05
    Ondřej Sýkora číhal u levé tyčky branky Jablonce a ta byla úplně odkrytá. Poté, co na něho mířil kotouč, pouze promáchl. Kdyby ho trefil dobře, byla by z toho zcela jistě úvodní branka zápasu!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Hašek (Volráb, Vaněk), 20. Oliverius (Zika), 26. Oliverius (Kaltenböck, Molnár) – 11. Pavlů (Demel, Nevyhoštěný), 12. Havlas, 44. Havlas (Nevyhoštěný), 61. Demel (Bříška, Moravec)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Procházka, Kvaček, Michajličenko – Hašek, Volráb, Sýkora – Faigl, Oliverius, Zika – Fojt, Kopta, Vacek – Chovanec, Vykouk, Zajan
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Bouška) – Moravec, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Žalud, Hubáček, Bílek – Mulač, Bříška, Demel – Nevyhoštěný, Havlas, Peřina – Homolka, Brokeš, Babec – Pulec, Frk

    Rozhodčí: Hodač – Gabriel, Marek
    bahis siteleri