Mountfield HK – Zlín 4:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (0:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 18.02.2017, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Krásnou sobotu z východočeské metropole, kde úderem poledne pokračuje DHL Extraliga juniorů. Domácí Mountfield HK ještě stále věří v účast v play-off, ovšem jeho šance už jsou hodně tenké.

    Ze třináctého místa ztrácí na osmé, tedy poslední postupové, devět bodů. A to je pět kol před koncem zkrátka moc. Právě osmou příčku hájí Zlín, který se dneska tady pod Bílou věží představí!

    Hradečtí mají nůž na krku, nic jiného než tři body dneska nemůžou brát; pro PSG je motivace udržení čtvrtfinálové pozice taky obrovská. Snad uvidíme parádní zápas.
     
    Výsledky hradeckých hokejistů poslední dobou závisí na tom, zda hrají doma, nebo venku. Před pauzou nedovezli z tripu do Jihlavy a na Kometu ani bod, oba zápasy prohráli 2:4, ale ve čtvrtek před svými fanoušky zdolali poslední Olomouc 5:2. Nakonec je tak nemrzelo ani to, že v první třetině nedali gól ze 24 střel.

    Ševci vyhráli tři z posledních čtyř zápasů. Před reprezentační přestávkou se naopak představili doma a zatímco s Mladou Boleslaví padli 1:4, Liberec porazili 3:2. Včera se po cestě do Hradce "zastavili" v sousedních Pardubicích, které vyplenili po výhře 4:3 v prodloužení. Ta pro ně byla obzvlášť důležitá, na Dynamo teď mají dva body k dobru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:51
    Zlín je v první minutě aktivnější, nyní ale jeho útok přerušuje odpískaná hůl. Hlavní sudí nechal prohřešek Petra Mika být, ale čárový nikoli.
     
    01:25
    Na levé straně se k puku krkolomně dostal Lukáš Horváth, cílil na druhou hradeckou tyčku, ale minul.
     
    02:19
    Hradec už uklidnil hru a na ledě teď poprvé vidíme Štěpána Matějčka, který se k hokeji vrátil po zranění a téměř roční pauze. Vítej zpátky!
     
    03:32
    Chytře to nyní udělal Daniel Lier. Musel počkat, až se mu spoluhráči vrátí do středního pásma, pak ovšem poslal ostrou jedovku na Daniela Hufa.
     
    04:30
    Aktivní Filip Stiksa přidělal domácí obraně velké problémy a natáhl na sebe první faul. Lukáš Brádler (HKM) je vyloučen za držení protihráče.
     
    05:07
    Mezi kruhy se do přihrávky z první opřel Petr Miko, ale hradeckou tyčku minul! Bartozel by v protipohybu neměl sebemenší nárok.
     
    05:38
    Domácí pak čelili nebezpečnému brejku po pravé straně, vzápětí už se osvobozují.
     
    06:03
    Znovu letí kotouč přes všechny čáry, zbytek přesilovky se Beranům nedaří.
     
    06:32
    Tentokrát poslal černou gumu až k Hufovi Patrik Hidveghy a to už je Mountfield kompletní.
     
    06:38
    No, jenže byl kompletní až moc! Domácí pomalu střídali, převzali puk před svou lavičkou a jdou pykat za hru v šesti. Trest odsedí Josef Šimůnek (HKM), je tu další možnost pro hosty.
     
    07:09
    Jiří Karafiát v přečíslení vyzval ke skórování Petra Mika, ale Bartozel se proti němu skvěle přesunul k pravé tyčce! Pak ho nepropálil ani Daniel Gazda.
     
    07:29
    Nebezpečného Mika nyní domácí zpacifikovali u mantinelu, vyhazují a můžou střídat.
     
    08:07
    Lukáši Horváthovi na levé straně dělovka nesedla, vzápětí do Procházkova nahození od modré čáry sáhl Hidveghy a kotouč končí v ochranné síti.
     
    08:41
    Domácí jsou v plném počtu a ubránili se víceméně kontinuálnímu čtyřminutovému oslabení.
     
    09:04
    Šimůnek se z trestné hned přihnal do útoku a Danielu Hufovi nadělal pěkné vrásky. Zlínský gólman to za brankou nezvládl moc dobře, ale nakonec si s přispěním spoluhráčů poradil.
     
    09:28
    Na druhé straně domácí zblokovali tečujícího hráče před brankou, puk se poté odrazil od zadního plexiskla k Bartozelovi a ten přerušil hru.
     
    09:49
    Vůbec nejblíž k prvnímu gólu byl Mountfield! Dominik Matouš po brejku po pravé straně vybídl Patrika Hidveghyho, Huf už byl mimo pozici, ale domácí nedotlačili kotouč za čáru! Na ní ležel jeden ze zlínských hráčů, který nejspíš v mezích pravidel svůj tým zachránil.
     
    10:05
    Ale vzápětí přišla skoro stejná chvíle na druhé straně, Petr Miko málem dotlačil puk za Bartozela! Přišlo mi, že puk už byl spíš za čarou, ale ani teď rozhodčí gól neuznávají!
     
    10:29
    Vzápětí si první přesilovku zahraje i Hradec. Daniel Gazda (ZLN) je vyloučen za hákování.
     
    10:36
    No, hned po vyhraném buly tvrdě vypálil Jakub Moník a Huf měl pořádně co dělat. Napodruhé kotouč udržel.
     
    11:02
    Souboj v rohu pásma nakonec vyhráli hokejisté z Moravy a vzápětí se osvobozují.
     
    11:31
    František Hnik už téměř na úrovni brankové čáry vybídl křižnou přihrávkou Tomáše Hofmana, ten nejspíš mířil přesně, ale natažený Hufův beton zachránil Zlínu skóre!
     
    12:18
    PSG znovu vyhazuje. Ale sledujeme hodně atraktivní partii!
     
    12:38
    Hosté hrají v plném počtu, takže na využití přesilovek taky zatím 0:0.
     
    13:04
    Hradecký obránce Kynčl zvládl bruslařský souboj s Mikem, vrátil se včas a domácí mohou založit další akci.
     
    13:33
    Z přetlačované u hrazení získali kotouč Hradečtí, rychle vypálili, ale jeden z hostujících mladíků zblokoval puk do ochranné sítě.
     
    13:56
    Hofmanovo nahození se Huf rozhodl jen vykopnout do rohu, spoluhráči se vzápětí rychle dostali z pásma.
     
    14:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Konečně je na světě první gól, přes hradeckou převahu v posledních minutách ho ale střílejí Berani! Jan Dluhoš dostal přihrávku z pravého kruhu na střed a vypálil. Bartozel sice výtečně zasáhl, ale puk mu spadl pod nohy, kde se nejrychleji zorientoval VLASTIMIL HEFKA. Dorážka do prázdné brány znamená stav 0:1! Asistence: Jan Dluhoš.
     
    14:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Mountfieldu stačilo pouhých čtrnáct sekund, aby vyrovnal! Zlínská obrana zaváhala a po pasu Filipa Moníka se za její záda dostal DOMINIK MATOUŠ. Z pravé strany zamířil přesně ke druhé tyčce a je to 1:1! Asistence: Filip Moník, Patrik Hidveghy.
     
    14:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, to jsou věci! V Hradci nám padly během jediné minuty tři góly a domácí otáčejí skóre! Debutant Štěpán Matějček nakopl dopředu DOMINIKA ŘEPÍKA, jenž se dokázal zbavit dotírajícího obránce a před Hufem už byl sám. Nasadil mu krásný bekhendový blafák, zakončil pod břevno a je to 2:1! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    16:06
    Nyní už se hra trochu uklidnila a "dlouho" jsme neviděli gól.
     
    16:41
    Po ose Kynčl – Filip Moník – Dominik Matouš se vezla třetí hradecká branka, ale posledního jmenovaného hosté s vypětím všech sil pokryli! Huf pak vykopl Moníkovu dorážku.
     
    17:08
    Pěkná střela z levého kruhu přeletěla zlínskou klec a hosté vyhazují na icing.
     
    17:37
    Východočeši jsou při chuti a chtějí svému sokovi odskočit! Štěpán Matějček na levé straně natáhl k ostré ráně, kterou Huf jen tak tak vytáhl lapačkou.
     
    17:53
    Po delší době si zahrál i Matěj Bartozel, jenž pohotově vyjel proti puku a před Václavkem ho poslal do bezpečí.
     
    18:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný vlastní gól nám dvě minuty před pauzou vyrovnává skóre! Domácí bek nejdřív předvedl příšernou chybu a pustil do sóla JANA VÁCLAVKA, tomu ale puk ujel. Pak ho ovšem od zadního mantinelu poslal před brankoviště, kde své fotbalové reflexy ukázal Tomáš Hofman. Domácí útočník nechtěně kopl kotouč přímo mezi betony Bartozela, skrz které se došoural za brankovou čáru – 2:2! Bez asistence.
     
    19:06
    Hradec už je zase aktivnějším týmem, nicméně předchozího okamžiku bude v kabině asi pořádně litovat.
     
    19:39
    Hraje se ve zlínském pásmu, ale domácí se nemohou dostat do střelecké pozice.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Nuda je možná v Brně, ale v Hradci rozhodně ne. Kdo přišel na tuhle juniorskou bitvu, určitě nelituje, protože v první třetině jsme sledovali hodně záživný hokej! Na (uznané) branky se sice čekalo do 15. minuty, ale to padly rovnou tři.

    Do vedení šel jako první Zlín, jenže Hradec za 36 sekund skóre otočil a chtěl ještě víc. Pak si ovšem dal nevídaného vlastence Tomáš Hofman a do kabin jdeme za nerozhodného stavu.

    Druhá třetina začne přibližně ve 12:46.
    Je čas na čajovou pauzu
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:54
    Další obrat skóre mohl být na světě. Ševci ujeli do brejku dva na jednoho, střílel Petr Miko, ale tomu zatím není přáno. Bartozel puk vyrazil a druhý soupeř se k dorážce nedostal.
     
    21:16
    Chvíli poté, co se Hradečtí dopustili ofsajdu, přišel z jejich strany také faul. Dominik Řepík (HKM) poslušně odjel na trestnou lavici za podražení.
     
    21:38
    Vlastimil Hefka nedostal prostor, aby se dostal od modré před branku, a domácí vyhazují.
     
    22:05
    Nesmím zapomenout připomenout, že zápas se odehrává v bouřlivé kulise. Do hradeckého kotle přišli dva fanoušci a jeden buben.
     
    22:47
    Teď už se konečně hosté usadili v útočném pásmu. Daniel Gazda věřil v čilejší ruch před brankou, jeho spoluhráč nedokázal kotouč tečovat a Bartozel ho snadno schoval do lapačky.
     
    23:08
    Zato Kolaříkova střela z dálky už byla nebezpečnější, možná i tečovaná.
     
    23:25
    Ševci sice zakombinovali nepřesně, ale i tak se nakonec právě Michal Kolařík dostal do velké šance. Před Bartozelem však volil moc kliček a pak už mu domácí skočili pod nohy.
     
    23:38
    Tou dobou už se vyloučený Hradečák Řepík vrátil do hry.
     
    23:54
    Horváth si v hradecké akci dva na dva pohlídal Dominika Matouše a nedovolil mu před brankou zakončit.
     
    24:23
    Ovšem reprezentant Jan Václavek (ZLN) už napadal hradeckou rozehrávku až moc usilovně a domácího beka podrazil. Druhá přesilovka pro domácí.
     
    24:42
    V přesilovce se zadím činí David Chalupa. Jednu střelu Huf vytáhl vyrážečkou, druhá přeletěla jeho zadní tyčku.
     
    25:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hráli přesilovku od začátku skvěle a po necelé minutě ji využívají ke gólu, kterým si berou zpátky ztracené vedení! TOMÁŠ HOFMAN dostal přihrávku od Františka Hnika, trochu si vylepšil úhel, i tak Huf jeho pokus vytěsnil. Jenže hradecký forvard si sjel do vřavy na dorážku a pak už zlínský gólman secvakl betony pozdě! Hofman tak odčinil smolný moment z první třetiny – 3:2. Asistence: František Hnik.
     
    25:19
    Ovšem Zlín hned dostává možnost odpovědět. Patrik Hidveghy (HKM) je vyloučen za hákování.
     
    26:05
    Pozor! Domácí hráli v pěti, na čemž by nebylo nic špatného, kdyby nehráli oslabení. Takže teď si minutu a 13 sekund zahrají ve třech, jak tedy aspoň doufají.
     
    26:05
    Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Tomáš Hofman (HKM).
     
    26:33
    Dvě křižné přihrávky těsně před brankou nedokázali hosté zpracovat.
     
    26:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský nápor byl velmi silný a po 43 sekundách dvojnásobné přesilovky je tady další vyrovnání! Když se hostům nezadařilo z tvrdé rány, Jiří Václavek vrátil kotouč mezi kruhy PETRU MIKOVI, který se do něj opřel z první. Mezírku mezi Bartozelovými betony trefil neomylně – 3:3! Asistence: Jiří Karafiát, Jan Václavek.
     
    27:31
    Hosté nyní pokračují v klasické výhodě, ale ta se jim zatím moc nedaří.
     
    28:06
    Domácí jsou kompletní, ještě navíc pošilhávali po brejku, ale ten Zlínští ve středním pásmu zastavili.
     
    28:32
    Petr Miko mohl přidat v rychlém sledu druhý gól, do sóla ho vyslal Jan Václavek. Bartozel už ležel na ledě, ale Miko to vůbec nezvládl, puk zvedl až do ochranné sítě!
     
    28:41
    Jeden z hostujících mladíků zůstal chvíli na ledové ploše, ale teď už sedí na střídačce a bude v pořádku.
     
    28:56
    Hosté musejí děkovat Danielu Hufovi, úplně volný před ním byl Filip Moník a mohl se ho zeptat, kam to chce! Huf ho ale výborně vybruslil a gólu zabránil.
     
    28:56
    Moníka pak u mantinelu krosčekoval Vlastimil Hefka (ZLN), přesilovka pro Hradec.
     
    29:23
    Teď si přesilovku pět na tři zahrají pro změnu domácí, Petr Procházka (ZLN) pyká za vražení na hrazení!
     
    29:42
    Jenže zlínští junioři stihli puk už dvakrát poslat přes všechny čáry.
     
    30:02
    Daniel Lier vybídl v přečíslení Tomáše Hofmana, jenže ten netrefil prudký puk dobře! Pak pálil sám Lier a Huf udržel kotouč ve výstroji.
     
    30:24
    Hradec kombinuje...
     
    30:39
    ...střela Filipa Moníka byla ztečována, ale tlak pokračuje.
     
    30:55
    Pokus Jakuba Moníka doráží Matouš jen do boční síťky!
     
    31:25
    I ve zbytku klasické přesilovky měl Mountfield velký tlak, ale hosté se ubránili a už jsou kompletní.
     
    32:05
    Na druhé straně se přece jenom podařilo rozehrát Václavkovi, nicméně Gazda to měl k puku příliš daleko.
     
    32:40
    Filipu Stiksovi parťáci z lajny střídali, tak se vydal dopředu sám, nicméně domácí mu nedali příliš nárok.
     
    33:16
    Při forčekingu ve zlínském pásmu přišel mladší z bratrské dvojice Řepíků o hokejku, pak hosté nahodili puk na Bartozela, který ho raději přikryl.
     
    33:28
    V rychlém hradeckém přečíslení míjí druhou tyčku Filip Moník.
     
    34:09
    Dominik Matouš se u pravého hrazení protáhl kolem dvou protihráčů, ale třetího už si neobhodil. Sledujeme velkou tlačenici o zisk území.
     
    34:47
    Ani s dalším nahozením nemohl mít Bartozel problém, tentokrát už dostal prostor na rozehrávku.
     
    35:15
    Při úniku Petra Mika domácí situaci dobruslili, takže o přečíslení nešlo.
     
    35:38
    Josef Šimůnek od hrazení prošťouchl puk na Kryštofa Hroudného, který byl před Hufem úplně sám. Střílel bekhendem a trefil zlínskou tyčku, od níž se puk odrazil a proskákal Hufovi za zády ven!
     
    36:42
    Hradečtí se usadili v pásmu soupeře, ale ten je nepouští do žádného zakončení.
     
    37:06
    Skutečně, jakmile nepřijde přečíslení, oba protivníci si situaci vždy zvládnou pohlídat.
     
    37:43
    Chalupa v útoku přihrál Hofmanovi, ten mu chtěl kotouč vrátit, jenže do cesty už se zase postavily zlínské hokejky.
     
    38:10
    Z rohu hradecké třetiny posílal puk nazdařbůh Vlastimil Hefka, před brankou nikoho nenašel.
     
    38:27
    Dominik Řepík dobrusloval nahozený puk a před Hufem prudce zabrzdil. Nevím, jestli jeho sprška gólmana zasáhla, spíš to vypadalo, že šla těsně mimo. Jan Dluhoš i tak Řepíkovi vysvětloval, že se mu to vůbec nelíbilo.
     
    38:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jak jsem říkal – z tlaku se soupeři ve hře pět na pět nepřekvapí, ale z rychlých protitútoků ano. To nyní hosté potvrdili a důležitým čtvrtým gólem před pauzou se ujímají vedení! Jiří Karafiát vyslal dopředu JANA VÁCLAVKA, zlínský šikula zvládl do puku píchnout před hradeckým obráncem a po ledě ho dostal za Bartozela – 3:4! Asistence: Jiří Karafiát, Petr Miko.
     
    39:25
    Hradečtí sahali po vyrovnání, do sóla se vydal Štěpán Matějček, ale tváří v tvář Hufovi přestřelil branku!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Napínavá bitva pod Bílou věží pokračuje! Tempo prvních jedenácti minut druhé třetiny udaly přesilovky – Hradec využil tu klasickou, Zlín dvojnásobnou. S přesilovkou pět na tři naopak domácí nenaložili gólově a minutu před přestávkou je z brejku ztrestal skvěle hrající dorostenec Jan Václavek. Berani tak těsně vedou.

    Třetí třetina ještě slibuje parádní drama, odstartuje přibližně ve 13:32.
    O bouřlivou kulisu se stará dvoučlenný hradecký kotel
     
    V dnešním zápase na ledě sledujeme také trojici aktuálních juniorských šampionů v inline hokeji. Na domácí straně to je Nicolas Bureš, na té zlínské Danielové Huf a Gazda. Bureš vedl českou reprezentaci na červnovém MS v Asiagu a Roaně coby kapitán.

    Zejména finálová bitva proti domácí Itálii mi asi zůstane v paměti zapsaná hodně dlouho, protože před plným stadionem to bylo opravdu neskutečné peklo. Přesto naši borci vyhráli 5:4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Hned po pěti sekundách hry vyletěl kotouč na zlínskou střídačku.
     
    40:45
    Nahození Daniela Gazdy se laškovně odrazilo od plexiskla až vysoko do ochranné sítě. Podle všeho do něj zasáhla hradecká hokejka.
     
    40:59
    Na druhé straně nemohl pokračovat Hidveghy, neboť jeho parťák Matouš byl v útočné třetině vystaven ofsajdu.
     
    41:11
    Vzápětí se domácí mladíci provinili zakázaným uvolněním.
     
    41:31
    Právě Bureš se vydal podpořit spoluhráče do útoku, ale společně s Hidveghym nakonec puk za zlínskou klecí neudrželi.
     
    41:59
    Jan Václavek se už už dostával kolem Lukáše Brádlera, ale ten se nenechal opít jeho stahovačkou a puk mu vypíchl.
     
    42:40
    Za střídající hradeckou sestavou si počkal Petr Miko, ale zlínský útok nakonec pořádnou střelou neskončil. Od Mika kotouč spíš jen proskákal do Bartozelova hájemství.
     
    42:52
    Dluhoš poslal puk před bránu Hefkovi, ten mu ho zadovkou chtěl vrátit. Jenže zlínský bek nepokračoval v cestě před odkrytou branku.
     
    43:38
    Obrovský hradecký nápor gólem nekončí! Huf vychytal nájezd Filipa Moníka, dorážku jeho bratra, a pak i velký závar, v němž dorážel Patrik Hidveghy.
     
    44:18
    No, Nicolas Bureš to z úhlu zkusil hodně dobře, Huf se otáčel za záda. Snad mu ještě hokejkou pomohl na čáře spoluhráč.
     
    45:15
    Jeden z hostů sám upadl přes Lukáše Brádlera, to určitě nemohlo být posouzeno jako faul. Nyní už ale hosté hrají v ponechané výhodě.
     
    45:40
    Tomáš Hofman (HKM) fauloval po hradecké chybě a zasahovat musel ještě Bartozel, tohle je pro Zlín vítaná příležitost. Dvě minuty za podražení.
     
    46:14
    Bureš přimáčkl na hrazení zlínského kapitána Padrnose a jeho spoluhráči poslali puk přes všechny čáry.
     
    46:46
    Štěpán Matějček obral chybujícího zlínského obránce o puk a v oslabení se znovu řítil sám na zlínskou branku. Hufa chtěl prostřelit mezi betony, ale tam místo nenašel!
     
    47:18
    Už se hosté dostali do útoku, ostře vypálil Petr Procházka. Bartozel na puk viděl a dobře věděl, že ho musí udržet v náručí, jinak by hrozila gólová dorážka.
     
    47:42
    Stiksův pokus z levé strany vykopl Bartozel levým betonem, Hradec je kompletní.
     
    48:08
    Hosté měli hodně potíží s napadajícím Hidveghym, a tak musel hru přerušit Daniel Huf.
     
    48:29
    V rohu zlínského pásma přišlo několik soubojů a nakonec rozhodčí vylučuje. Jiří Karafiát (ZLN) pyká za nedovolené bránění a protože Mountfield má přesilovky nebezpečné, Hufa čeká těžká šichta.
     
    48:59
    Hosté se rychle osvobodili, ale nyní už Hradečtí rozestavili svůj přesilovkový vzorec.
     
    49:29
    Zlín trestuhodně nedostal puk z pásma a Hofman hledal Hnika, ten však před brankou nezakončil.
     
    49:59
    Na druhé straně spěchali do přečíslení Miko s Karafiátem, domácí ho na poslední chvíli zastavili.
     
    50:42
    Hosté hrají v plném počtu, domácím se přesilovka nepovedla ani zdaleka podle představ.
     
    50:57
    Skvělý Daniel Huf si poradil s ranou Řepíka a pak skočil po kotouči rybičku daleko ze svého brankoviště. To bylo hodně odvážné, ale taky hodně povedené.
     
    51:44
    Čas už začíná domácím kvapit rychleji a rychleji, dokáží vyrovnat a udrží se v naději na play-off?
     
    52:16
    Na pozoru se musel mít Bartozel, Václavek centroval zpoza brány na Karafiáta. Ten měl hokejku pokrytou soupeřem.
     
    52:44
    Na Daniela Hufa zase neprošla střela Jakuba Moníka od modré čáry.
     
    53:07
    Hefka víceméně jen přenechal puk Burešovi, domácí ho nahodili do pásma a spěchají za ním.
     
    53:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí hokejisté šest a půl minuty před koncem vyrovnávají a ještě se o to poperou! Štepán Matějček našel z rohu pásma Josefa Šimůnka, který ještě před brankou neuspěl. DAVID CHALUPA už ale dorazil kotouč do odkryté brány a vyrovnává skóre na 4:4! Asistence: Josef Šimůnek, Štepán Matějček.
     
    54:17
    Hradec chce víc. Dominik Matouš v přečíslení přenechal Patriku Hidveghymu, ale toho pohyb už trochu vynesl. Jeho střelu Huf chytá a nepouští.
     
    54:31
    Jiří Karafiát je jedním z hráčů, na které musejí dávat Hradečtí celý zápas pozor. Nyní ostře vypálil přes beka, Bartozel nezaváhal.
     
    54:37
    Matějček sice tečoval Gazdovo nahození rukavicí, ale Bartozel přehled neztratil a puk schoval do lapačky.
     
    54:43
    Hned po buly se kotouč znovu dostal k hradeckému gólmanovi, to už oba týmy střídají.
     
    54:50
    Po buly posílal puk před branku nebezpečně Patrik Kotek, ale spoluhráč tam nebyl včas.
     
    55:21
    Další přečíslení pro Hradec, Hnik v něm přepustil kotouč opět Davidu Chalupovi. Ten měl hokejku mírně zablokovanou, i proto nedokázal Hufa prostřelit!
     
    55:59
    Domácí potřebují tři body! Jen tak tak zablokovali únik jednoho ze soupeřů, pak střílel přes beka Filip Moník, Huf betonem vyrazil.
     
    56:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Riskantní hra se domácím hokejistům nevyplatila, Ševci s v závěru berou zpátky ztracené vedení! Jakub Jenáček našel před brankou PETRA STRMISKU, a proti němu byl Bartozel zcela bezmocný – 4:5! Asistence: Jakub Jenáček, Vladimír Váňa.
     
    56:39
    Ve zlínském pásmu zůstává na ledě ležet jeden z hradeckých hráčů. Domácí se dožadují trestu.
     
    56:39
    Jde o Dominika Řepíka, na střídačku odjíždí v předklonu. Nic vážného to určitě není, možná ještě zasáhne i do hry.
     
    56:39
    Rozhodčí se domlouvají s kapitány, zřejmě situaci neviděli dobře. Já taky ne, ale já za to nejsem placený.
     
    56:39
    Hra pokračuje bez trestu, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    56:59
    Chalupa vybídl od zadního mantinelu Tomáše Hofmana, jemuž kotouč uskočil z hokejky.
     
    57:21
    Hosté vyhodili, ale už se zase brání.
     
    57:31
    Hidveghy i v krkolmné pozici tečoval Lierovu střelu od modré, Huf zasahuje. Buly po jeho levé ruce.
     
    57:51
    Domácí kombinovali neúčinně, soupeř se znovu dostává do bezpečí.
     
    58:03
    Jan Dluhoš pílil za kotoučem a před hradeckou brankou mu málo chybělo, aby ho trefil a rozhodl.
     
    58:03
    Na hlavního sudího teď z hlediště létá jedna připomínka za druhou.
     
    58:20
    Kotouč zašlápnut před hradeckou střídačkou, vhazování tamtéž.
     
    58:35
    Hradec rozehrává ze svého pásma...
     
    58:41
    ...na zakázané uvolnění. Tohle se domácím nepovedlo.
     
    58:52
    Kotouč za hradeckou brankou.
     
    59:01
    Znovu úplně zbytečný icing domácích. Tahle přihrávka měla snad jen dobrý úmysl, ostatní parametry rozhodně ne.
     
    59:11
    Filip Moník sprintoval dopředu, hledal Hidveghyho, ten ale skončil v nehokejové pozici na ledě a hra je přerušena.
     
    59:11
    Buly před střídačkou Zlína, Bartozel na půl cesty vyjetý.
     
    59:27
    Bartozel uháněl na střídačku, ale hosté se dostali k puku, takže se rychle vrátil do brány.
     
    59:45
    Až teď to domácí zkouší v šesti.
     
    59:54
    Ale marně.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Konec zápasu a podle všeho i konec hradeckých nadějí na postup do play-off. Dneska jsme tady sledovali skvělou bitvu, ve které žádný z týmů nevedl o víc než jeden gól.

    Ten rozhodující vstřelil v čase 56:27 hostující Petr Strmiska a Zlín si domů poveze z východočeského tripu pět bodů. I přes čtyři inkasované góly je jeho dnešním hrdinou brankář Daniel Huf.
     
    Ode mě je to z Hradce všechno, těším se s vámi u dalších mládežnických bitev na shledanou! (14:07:42)
    Česká sedmnáctka obsadila minulý týden na domácím Turnaji pěti zemí třetí místo

    I gólman nároďáku U17 Lukáš Dostál je #MadeOfHockey ???? ????: hc-kometa.cz

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. D. Matouš (F. Moník, Hidveghy), 15. Řepík (Matějček), 26. Hofman (Hnik), 54. Chalupa (Šimůnek, Matějček) – 15. Hefka (Dluhoš), 19. Václavek, 27. Miko (Karafiát, Václavek), 39. Václavek (Karafiát, Miko), 57. Strmiska (Jenáček, Váňa)


    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – Hroudný (C), Kynčl, Brádler, J. Moník, Lier, Bureš – D. Matouš, Matějček, Hnik, F. Moník, Hofman, Šimůnek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Dluhoš, Jenáček, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos (C), Gazda, Kolařík – Kotek, Hefka, Miko, Václavek, Karafiát, Strmiska, Stiksa, Horváth. Trenér: Zbyněk Mařák.

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Špringl ml.
    bahis siteleri