Mountfield HK – Zlín 4:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:5 (0:1 po s.n.)
HC Litvínov – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:3 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 18.02.2017, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Riskantní hra se domácím hokejistům nevyplatila, Ševci s v závěru berou zpátky ztracené vedení! Jakub Jenáček našel před brankou PETRA STRMISKU, a proti němu byl Bartozel zcela bezmocný – 4:5! Asistence: Jakub Jenáček, Vladimír Váňa.
     
    53:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí hokejisté šest a půl minuty před koncem vyrovnávají a ještě se o to poperou! Štepán Matějček našel z rohu pásma Josefa Šimůnka, který ještě před brankou neuspěl. DAVID CHALUPA už ale dorazil kotouč do odkryté brány a vyrovnává skóre na 4:4! Asistence: Josef Šimůnek, Štepán Matějček.
     
    38:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jak jsem říkal – z tlaku se soupeři ve hře pět na pět nepřekvapí, ale z rychlých protitútoků ano. To nyní hosté potvrdili a důležitým čtvrtým gólem před pauzou se ujímají vedení! Jiří Karafiát vyslal dopředu JANA VÁCLAVKA, zlínský šikula zvládl do puku píchnout před hradeckým obráncem a po ledě ho dostal za Bartozela – 3:4! Asistence: Jiří Karafiát, Petr Miko.
     
    26:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský nápor byl velmi silný a po 43 sekundách dvojnásobné přesilovky je tady další vyrovnání! Když se hostům nezadařilo z tvrdé rány, Jiří Václavek vrátil kotouč mezi kruhy PETRU MIKOVI, který se do něj opřel z první. Mezírku mezi Bartozelovými betony trefil neomylně – 3:3! Asistence: Jiří Karafiát, Jan Václavek.
     
    25:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hráli přesilovku od začátku skvěle a po necelé minutě ji využívají ke gólu, kterým si berou zpátky ztracené vedení! TOMÁŠ HOFMAN dostal přihrávku od Františka Hnika, trochu si vylepšil úhel, i tak Huf jeho pokus vytěsnil. Jenže hradecký forvard si sjel do vřavy na dorážku a pak už zlínský gólman secvakl betony pozdě! Hofman tak odčinil smolný moment z první třetiny – 3:2. Asistence: František Hnik.
     
    18:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný vlastní gól nám dvě minuty před pauzou vyrovnává skóre! Domácí bek nejdřív předvedl příšernou chybu a pustil do sóla JANA VÁCLAVKA, tomu ale puk ujel. Pak ho ovšem od zadního mantinelu poslal před brankoviště, kde své fotbalové reflexy ukázal Tomáš Hofman. Domácí útočník nechtěně kopl kotouč přímo mezi betony Bartozela, skrz které se došoural za brankovou čáru – 2:2! Bez asistence.
     
    14:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, to jsou věci! V Hradci nám padly během jediné minuty tři góly a domácí otáčejí skóre! Debutant Štěpán Matějček nakopl dopředu DOMINIKA ŘEPÍKA, jenž se dokázal zbavit dotírajícího obránce a před Hufem už byl sám. Nasadil mu krásný bekhendový blafák, zakončil pod břevno a je to 2:1! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    14:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Mountfieldu stačilo pouhých čtrnáct sekund, aby vyrovnal! Zlínská obrana zaváhala a po pasu Filipa Moníka se za její záda dostal DOMINIK MATOUŠ. Z pravé strany zamířil přesně ke druhé tyčce a je to 1:1! Asistence: Filip Moník, Patrik Hidveghy.
     
    14:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Konečně je na světě první gól, přes hradeckou převahu v posledních minutách ho ale střílejí Berani! Jan Dluhoš dostal přihrávku z pravého kruhu na střed a vypálil. Bartozel sice výtečně zasáhl, ale puk mu spadl pod nohy, kde se nejrychleji zorientoval VLASTIMIL HEFKA. Dorážka do prázdné brány znamená stav 0:1! Asistence: Jan Dluhoš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. D. Matouš (F. Moník, Hidveghy), 15. Řepík (Matějček), 26. Hofman (Hnik), 54. Chalupa (Šimůnek, Matějček) – 15. Hefka (Dluhoš), 19. Václavek, 27. Miko (Karafiát, Václavek), 39. Václavek (Karafiát, Miko), 57. Strmiska (Jenáček, Váňa)


    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – Hroudný (C), Kynčl, Brádler, J. Moník, Lier, Bureš – D. Matouš, Matějček, Hnik, F. Moník, Hofman, Šimůnek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Dluhoš, Jenáček, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos (C), Gazda, Kolařík – Kotek, Hefka, Miko, Václavek, Karafiát, Strmiska, Stiksa, Horváth. Trenér: Zbyněk Mařák.

    Rozhodčí: Doležal – Zídek, Špringl ml.
    bahis siteleri