New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
New York Islanders
Neděle 19.02.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Nick Leddy z levé strany trefil jen tyčku. Přitom měl před sebou dobrou polovinu branky úplně prázdnou. Málem bylo vyrovnáno.
     
    56:57
    A ostrované si zahrají přesilovku. Adam Henrique je vyloučen za krosček. To bude těžká zkouška pro Devils.
    53:48 Anthony BEAUVILLIER - 3:2
     
    53:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANTHONY BEAUVILLIER svým pátým gólem v sezoně tohle utkání notně dramatizuje. Nejprve se pěkně protáhl mezi obránci do útočného pásma a vypálil a pak svou vlastní střelu i dorazil. A na to už nedokázal Schneider reagovat. Asistence: Alan Quine, Johnny Boychuk.
     
    48:58
    Domácí tým si ještě vyžádal prohlédnutí situace videorozhodčím, zda tam nebylo bránění brankáři v zákroku. Po krátkém telefonátu je ale gól uznán a Devils ztrácí oddechový čas.
    48:58 Andrew LADD - 3:1
     
    48:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    To se ale povedlo ANDREWOVI LADDOVI a hosté snižují na 1:3. Shneider byl ještě na ledě a nebyl připraven na dorážku. Zápas tak ještě bude hodně zajímavý. Asistence: Calvin de Haan.
    46:21 Pavel ZACHA - 3:0
     
    46:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Ale dlouho tato přesilovka nepokračovala. PAVEL ZACHA dostal důvěru na přesilovku a tu využil! Jeho tvrdá střela zápěstím z levého kruhu byla mírně přizvednuta obráncem a Greiss na ni nedosáhl. Pro Zachu je to osmý gól v sezoně. Asistence: P.A. Parenteau, Damon Severson.
     
    44:55
    Po spolupráci s Palmierim pálil Taylor Hall a poté byl faulován. Je tu přesilovka pro domácí. Na trestnou lavici odjíždí Lee.
     
    37:35
    Hall našel pěkně před brankou Blandisiho, ale ten nedokázal Greisse z blízka překonat.
     
    34:14
    Obránce Steven Santini je vyloučen za krosček. V minulém oslabení vstřelili domácí branku, uvidíme, jak si povedou tentokrát.
    28:49 Travis ZAJAC - 2:0
     
    28:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Po gólové asistenci si TRAVIS ZAJAC připisuje také branku. A to dokonce v oslabení! Z levého kruhu trefil přesně prostor u levé tyče Greissovy branky. Domácí tak navyšují svůj náskok na 2:0. Asistence: Adam Henrique.
     
    28:03
    Islanders si zahrají přesilovou hru, vyloučen je Hall za hrubost.
     
    26:12
    Hodně tvrdě se do sebe pustili Mayfield a Wood. Byla to tvrdá bitka, ale netrvala moc dlouho. Mayfield z Woodem samozřejmě dostávají pětiminutový trest.
     
    20:26
    Velmi dobrý zákrok předvedl Cory Schneider proti střele Ladda z levé strany. Musel se hodně rychle přesunout, aby tento zákrok mohl uskutečnit.
     
    15:27
    Po Zachově přihrávce nebezpečně pálil P.A. Parenteau a trefil tyč Greissovy braky.
     
    13:46
    První vyloučeným hráčem utkání je Ryan Strome. Půjde sedět na trestnou lavici za seknutí Pavla Zachy.
     
    08:10
    To ale nevyužívá. Pokusil se překonat Schneidera střelou k jeho pravé tyči, brankář Devils ale předvedl kvalitní zákrok betonem.
     
    08:10
    Islanders mají šanci srovnat. Tavarese zahákoval Zajac a kapitán Islanders bude mít k dispozici trestné střílení.
    07:10 Devante SMITH-PELLY - 1:0
     
    07:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Už podruhé dnes předvedl Zajac geniální přihrávku za obranu. Tentokrát už byla korunovaná brankou, kterou si na své konto zapíše navrátilec po zranění DEVANTE SMITH-PELLY. Trefil přesně mezírku mezi Greissovými betony. Asistence: Travis Zajac, Jon Merrill.
     
    06:14
    Severson střílel z pravého kruhu a pak hlavně ještě nebezpečně dorážel Hall. Greiss předvedl skvělý zákrok a udržel si čisté konto.
     
    03:37
    Z ničeho nic se po Zajacově přihrávce objevil za obranou Islanders zcela osamocený Taylor Hall. Vyzkoušel kličku do forhendu a ta se mu málem povedla. Jenže nedokázal zasunout puk do už odkryté části branky.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 8. Smith-Pelly (Zajac, Merrill), 29. Zajac (Henrique), 47. Zacha (Parenteau, Severson) – 49. Ladd (de Haan), 54. Beauvillier (Quine, Boychuk)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Lovejoy, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Santini, Merrill – Palmieri, Zajac (A), Hall (A) – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Noesen, Josefson, Zacha – Blandisi, Kalinin, Wood – Smith-Pelly.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Boychuk, Leddy, Mayfield, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey (A), Tavares (C), Lee – R. Strome, B. Nelson, Beauvillier – Chimera, Quine, Ladd (A) – Gionta, Cizikas, N. Kuljomin.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Chris Rooney – Shane Heyer, Scott Cherrey
    bahis siteleri