San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Calgary Flames
Neděle 12.03.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:24 Alex CHIASSON - 0:3
     
    43:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další branku a situace pro Winnipeg Jets začíná být více než kritická, pokud si z dnešního utkání chtějí odnést nějaké body. Kvůli velkým zmatkům na domácí střídačce nevěděl jaký hráč může a nemůže odehrát kotouč, čehož využil rozjetý Hamilton, jenž zavezl puk do třetiny Jets a z mezikruží vyslal přihrávku odhodlanému ALEXI CHIASSONOVI, který střelou zápěstím ze středu pravého kruhu pro vhazování překonal Hellebuycka. Asistence: Dougie Hamilton.
    32:09 Michael FROLÍK - 0:2
     
    32:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovou hru díky skvělému tlaku do branky a zaslouženě se ujímají dvoubrankového vedení! Hamilton z levého kruhu vystřelil zápěstím, jehož střelu hrudí vyrazil Hellebuyck před sebe. Domácí obrana nebyla příliš důrazná a Tkachuk na levé tyči vyšťoural kotouč zpět před branku, kam si z druhé vlny sjel MICHAEL FROLÍK. Ten měl před sebou snadný úkol a to jen doklepnout kotouč do prázdné branky Jets. Asistence: Matthew Tkachuk a Dougie Hamilton.
    14:06 Mikael BACKLUND - 0:1
     
    14:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají první přesilovou hru a ujímají se vedení! MIKAEL BACKLUND pozvolna sjížděl z levého rohu za branku a rychlou přihrávkou našel na pravém kruhu Hamiltona, s jehož střelou si Hellebuyck poradil a vyrazil před sebe, kde bojoval o postavení Frolík, ten jen přiklepl kotouč na spodní část levého kruhu, kam si sjel prvně jmenovaná a svižnou střelou do odkryté branky otevírá tak stav utkání! Asistence: Michael Frolík a Dougie Hamilton.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 15. Backlund (Frolík, D. Hamilton), 33. Frolík (Tkachuk, D. Hamilton), 44. Chiasson (D. Hamilton)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Stuart, Postma, Melchiori, Chiarot (C) – Wheeler (A), Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Perreault – Armia, Lowry, Copp – Daňo, Petan, Matthias.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – D. Hamilton, Giordano (C), Engelland, Brodie, D. Wideman, Bartkowski – Frolík, Backlund, Tkachuk – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Brouwer (A), S. Bennett, Versteeg – Chiasson, Stajan, Bouma.
    bahis siteleri