Švýcarsko – USA 1:8 (kon.) | Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:8 (1:2, 0:5, 0:1)
USA
Čtvrtek 24.08.2017, 15:00 • RT TORAX ARENA • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    42:38
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to byla nádhera! Kombinaci na tři doteky zakončil svižnou střelou po zemi JOSH GROLL. Asistence: Jeffrey Bertrand a Jake Hale.
     
    34:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Na levém křídle se pásmem protáhl JOSH GROLL a střelou po ledě našel v Ruppeltově postoji skulinu. Puk prošel mezi gólmanovými betony za brankovou čáru. Asistence: Jeffrey Bertrand a Jake Hale.
     
    32:41
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se prokombinovali až před bránu soupeře. Tam vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval ROBERT CHRISTY a z brankové čáry propasíroval puk až do brány.. Asistence: Robert Griffin a Lukas Svejkovsky.
     
    30:32
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Mitch MILLER se z kruhu trefil ukázkově pod horní tyč. Američanům se dnes daří nacházet skulinky v horní části branky.Asistence: Mike Koster.
     
    26:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Obránce Miller si udělal výlet hluboko do útočné třetiny, kde místo střely na levou tyč švýcarské branky volil zpětnou přihrávku před bránu, kde si ji mezi kruhy převzal JAKE HALE a z první Ruppelta propálil. Asistence: Mitch Miller.
     
    20:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ROBERT MASTROSIMONE, který si najel mezi kruhy a dělovkou propálil Ruppelta.
     
    17:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Autorem branky je GRANT SILLLIANOFF, který nádherným způsobem vyjel zpoza branky a téměř z nulového úhlu propasíroval puk za Ruppeltova záda a využívá početní výhodu. Asistence: Robert Mastrosimone a Mike Koster.
     
    12:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po střídání se to už se povedlo! Američané ve dvou vynikajícím způsobem vymíchali švýcarskou obranu a na konci celé kombinace stál ARTHUR KALIJEV, který zakončoval do odkryté brány. Asistence: Josh Nodler a Dylan Wendt
     
    08:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JOHAN ANDERSSON neomylně mezi betony doklepl vyraženou střelu z předbrankového prostoru a Švýcaři využívají první přesilovku. Asistence: Théo Rochette a Yves Stoffel.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 9. Andersson (Rochette, Stoffel) – 13. Kalijev (Nodler, Wendt), 18. Silllianoff (Koster, Mastrosimone), 21. Mastrosimone (Sillianoff, Farinacci), 27. Hale (Miller), 31. Miller (Koster), 33. Christy (Griffin, Svejkovsky), 35. Groll (Bertrand, Hale), 43. Groll (Bertrand, Hale)


    Švýcarsko: Ruppelt (Seifert) – Widmer, Baragano, Delémont, Villa, Lombardi, Bobicanec, Rubin, Landolt – Rochette, Gyger, Andersson – Stoffel, Schwenninger, Lanz – Duffey, Burkhalter, Fuss – Marchand, Canova, Mermod
    USA: Haider (Chauvette) – Koster, Miller, Johnson, Boltman, Webber, Mcward – Sillianoff, Farinacci, Mastrosimone – Kalijev, Nodler, Wendt – Bertrand, Groll, Hale – Christy, Griffin, Svejkovsky

    Rozhodčí: Hradil – Lederer, Hanzlík
    bahis siteleri